Şimdi Ara

Fallout 4'ün Çıkış Videosu Yayınlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Senelerdir beklenen an geldi, çattı. Bethesda'nın efsaneleşmiş RPG serisi Fallout'un yeni oyunu Fallout 4, 10 Kasım'daki çıkışının öncesinde çıkış videosuyla beraber karşımıza çıktı. 

Nükleer felaketin ardından Boston'da olanlara tanıklık edeceğimiz Fallout 4'ün çıkış videosu oldukça harika. Arkada dönen etkileyici repliklerle beraber oyuncuları Fallout 4'ün dünyasına hazırlayan Bethesda oldukça başarılı bir işe imza atmış. Son günlerde grafik tartışmalarıyla ayrı bir şekilde gündeme gelen Fallout 4, tüm bunlara rağmen her zamanki gibi detaylı bir post apokaliptik dünyaya sahip.

Fallout 4'ün yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Ne saçma video oynatıcınız var!! Youtube'dan açıp hiç takılmadan izledim, yoksa yarım saatte izleyecektim. Neyseki video muhteşemdi, türkçe yamasını nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çöp
    Müll
    Trash
    Мусор
    ゴミ箱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüylerim diken diken oldu :D sondaki "Lets go boy" repliği çok hoşuma gitti. Efsane geri döndü beyler şimdi bırakın grafiği oynamaya bakın. Bu oyunu baştan sona bütün haritasını ve yan görevlerini tamamlayarak 5 kere bitirebilirim. O zamana Fallout 5 çıkar zaten :D

• 5 günden daha az kaldi....
  • Müthiş fakat hikaye klasik iyi-kötü savaşı olacak gibi yine. Kara mizah eksik gibi gözüküyor. Trajedilerin sinir bozucu komikliği Fallout'u Fallout yapar.

• quote:

Orjinalden alıntı: xX.3B.Xx

Ne saçma video oynatıcınız var!! Youtube'dan açıp hiç takılmadan izledim, yoksa yarım saatte izleyecektim. Neyseki video muhteşemdi, türkçe yamasını nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :D

Videoyu buradan hiç takılmadan izledim hem de kaliteden ödün vermeden. Sanırım internet bağlantınızda ya da bilgisayarınızda bir sorun var. Ayrıca Youtube adlı sitenin adının baş harfini büyük yazıp bi' de sonundaki eki özel isim olduğu için apostrofla ayırmış olmanıza rağmen, aynı özeni "Türkçe" kelimesinde göstermemeniz beni gerçekten üzdü.

Fallout'u çok seven biri değilim ve açıkçası yeni oyunun içeriğinin ne kadar dolu olacağına dair şüphelerim de var. Bu tarz yapımlarda benim için kıstas, SKYRIM oyunudur. Gerçekten yaşayan bir RPG dünyası var o oyunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orgazmik hafta başlıyor.

Çoklu oyuncuda Bops3 ile coşup tekli oyuncuda F4 ile dünyadan kopacağız ^^

• Daha çok arcade havasına bürünmüş bence oyun o eski kıyamet sonrası dünya tadını pek alamadım ben videoda

• bu ne be beleş verseler oynamam

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacialiyev

bu ne be beleş verseler oynamam

Sen oynama diye yapıldı zaten.

• çöp maalesef

• haydi diyelim oyunu beğenmiyorsun haberi açıp girip yorum yazıyorsunuz ya şu trolleri banlarmısınız mesajları mı silerseniz bilmiyorum ama bişeyler yapın bence bu nedir ya

• quote:

Orjinalden alıntı: hacialiyev

bu ne be beleş verseler oynamam

Emin ol zaten oynayamazsın.

• harika oyun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkk34

haydi diyelim oyunu beğenmiyorsun haberi açıp girip yorum yazıyorsunuz ya şu trolleri banlarmısınız mesajları mı silerseniz bilmiyorum ama bişeyler yapın bence bu nedir ya

Bu adamların "şahane" dedikleri oyunları görünce iş daha bir zevkli hal alıyor hocam.

• Maalesef karakter animasyonları çok sırıtıyor çok yapay duruyor göze çok batacak ve atmosferi bozacak. Bethesta artık şu iş için motion capture olayını adam akıllı yapmayı öğrense çok iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk devreye girmesin diye uğraşıyorum ama bakalım nolcak :D
  • Vay bee şaka maka çıkıyo
  • Çok pis gaza geldim uleyyynnn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.