Listeler linux-org@linux.org.tr Turkiye Linux Kullanicilari Grubu turkuaz@linux.org.tr Turkuaz Linux Tartisma Listesi linux-terim@linux.org.tr Linux Terimleri Tartisma Listesi linux@gsu.linux.org.tr Galatasaray Uni. Linux Tartisma Listesi linux-yazilim@linux.org.tr Linux Programlama Genel Tartisma Listesi linuxnews@linux.org.tr Guncel Linux Haberleri linux@gelecek.com.tr Genel Linux tartisma listesi php3@gelecek.com.tr Genel Linux tartisma listesi staroffice@gelecek.com.tr Staroffice tartisma listesi linuxiz@hipokrat.org Izmir Linux kullanicilari grubu tartisma listesi ege-lug@vm.ege.edu.tr Ege Linux Kullanicilari Grubu Listesi linux-tr@vm.ege.edu.tr Izmir Linux Kullanicilari Etkinlik Listesi linux@bilkent.edu.tr Linux Kullanicilari Tartisma Listesi linux@itu.edu.tr ITU Linux Kullanicilari Tartisma Listesi
Turkiye'deki Linux Haber Obekleri news://news.istanbul.edu.tr - tr.bilgisayar.isletim-sist.linux news://news.ege.edu.tr - tr.ege.danis.bilgisayar.os.linux. news://news.pcworld.com.tr - pcworld.linux
Birkaç soru iletecektim kendisine belgelerde sıksık bize mail yollayanlar gibi kelimeler geçiyoyordu,demek ki mail alıyormuşlar bende mail adreslerini bulursam bir mail yazacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 4 Mart 2008; 20:57:17 >
Birkaç soru iletecektim kendisine belgelerde sıksık bize mail yollayanlar gibi kelimeler geçiyoyordu,demek ki mail alıyormuşlar bende mail adreslerini bulursam bir mail yazacaktım.
Evet, aklı başında olduğu zamanlar doğru düzgün şeyler yazmayı başarabiliyor Ama iletişime geçmeni daha doğrusu cevap beklemeni hiç tavsiye etmem. Adama o çeviriyi yaptığımı söylediğimde bile cevap vermemişti bana.
1)Ben müzik aleti çalmaktan hoşlanmam.Müzik aleti çalmak (bilgisayar konusunda)bana ne kazandırır ? 2)Üstad olmak için illaki takma ismini bırakmalımısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 5 Mart 2008; 0:27:45 >
Haklısınız.Bence onları dünyanın bir bilgisayardan ibaret olmadığını anlamamız için yazmış.Bu arada anlamını bilmediğim(sadece bir oyun olduğunu bildiğim)takma adım saçma mı ?
Haklısınız.Bence onları dünyanın bir bilgisayardan ibaret olmadığını anlamamız için yazmış.Bu arada anlamını bilmediğim(sadece bir oyun olduğunu bildiğim)takma adım saçma mı ?
Sana kendini iyi hissettiriyorsa kullandığın takma addan daha iyisi yoktur
Orjinalden alıntı: ßy Spécops. Haklısınız.Bence onları dünyanın bir bilgisayardan ibaret olmadığını anlamamız için yazmış.
Aslında tam öyle değil. Müzik aleti çalmak, fotoğraf çekmek vs. gibi şeyler yapmak beyninizin farklı bölgelerinin çalışmasını veya karşınızdaki şeylere farklı açılardan bakmanızı sağlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ßy Spécops. Bu arada anlamını bilmediğim(sadece bir oyun olduğunu bildiğim)takma adım saçma mı ?
Saçma demek benim haddime değil ama biraz tuhaf olduğunu söylemeliyim. "By Spécops", yani "Spécops tarafından". Ama Spécops tarafından olan ne? Yani Spécops'un yaptığı şey ne? Belirsiz. O yüzden biraz tuhaf duruyor.
Aslında bu tarz takma isimler nedense son zamanlarda oldukça moda. Sanırım nedeni "hacked by abdulrezzak" gibi ifadelerin kullanımı.