Şimdi Ara

HP YAZICI TONER DOLUM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar... geçen ay hp m125a marka çok fonksiyonlu bir yazıcı aldım. tonerim bitene kadar her şey güzeldi fakat toneri dolum yaptırdıktan sonra takıp denedim, bilgisayardan çıktıyı normal alıyor ama fotokopiyi çok silik çıkartıyor. makinenin fotokopi kısmında sorun vardır diyenler oldu ama toner dolum yaptırmadan önce böyle bir sorun yoktu.. anında oluştu. üstelik taratma kısmında da sorun yok.. tarayıcısı sorunsuz çalışıyor. toneri doldurttuğum yer, yazıcının üst fotokopi kısmı dijital, bilgisayardan çıktı alma kısmı manuel.. o yüzden tonerin çipini değiştirirsen düzelir dedi... toneri doldurduktan sonra toplarken parçalarından birini hatalı takmış olabilirmi?? ihtimal vermiyorum ama yazıcımın kendisinde bir sorun olabilir mi?? dolum yapmadan öncesine kadar böyle bir sorun yoktu çünkü.. yardımlarınızı bekliyorum...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan5416

    merhaba arkadaşlar... geçen ay hp m125a marka çok fonksiyonlu bir yazıcı aldım. tonerim bitene kadar her şey güzeldi fakat toneri dolum yaptırdıktan sonra takıp denedim, bilgisayardan çıktıyı normal alıyor ama fotokopiyi çok silik çıkartıyor. makinenin fotokopi kısmında sorun vardır diyenler oldu ama toner dolum yaptırmadan önce böyle bir sorun yoktu.. anında oluştu. üstelik taratma kısmında da sorun yok.. tarayıcısı sorunsuz çalışıyor. toneri doldurttuğum yer, yazıcının üst fotokopi kısmı dijital, bilgisayardan çıktı alma kısmı manuel.. o yüzden tonerin çipini değiştirirsen düzelir dedi... toneri doldurduktan sonra toplarken parçalarından birini hatalı takmış olabilirmi?? ihtimal vermiyorum ama yazıcımın kendisinde bir sorun olabilir mi?? dolum yapmadan öncesine kadar böyle bir sorun yoktu çünkü.. yardımlarınızı bekliyorum...

    Kullanmış olduğunuz Hp Laserjet Pro MFP M125 yazıcı, yüksek kaliteli baskı yeteneğine sahiptir, bilgisayar ile yazıcıdan farklı kalitede baskı alınmasının iki nedeni olabilir, bunlardan ilki tarama bölümünün tozlanarak taradığı belgeyi tam olarak görememesidir, belgeyi net okuyamadığı için ancak görebildiği kadar basabilir.
    İkinci neden ise toner dolumu esnasında kartuş üzerinde bulunan orijinal drumun kullanılan toz ile uyumlu çalışacak kalitede muadil bir görüntü tamburuyla değişmemesidir.
    Orijinal drum kullanılarak yapılan toner dolumu neticesinde Hp-Laserjet-Pro-MFP-M125 yazıcıya bilgisayardan gönderilen word formatındaki dökümler net olmasına karşın tarama yapılması durumunda kopya kalitesi farklılk gösterebilir, özellikle mavi renkli belgelerde bu bariz biçimde ortaya çıkar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.