Şimdi Ara

Huawei Mate 8 modeli 26 Kasım'da geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Mate 8 modeli 26 Kasım'da geliyor


     




    5 Kasım 2015 itibariyle yeni bir Kirin yongaseti tanıtacağı müjdesini veren Huawei, ay sonunda da muhtemelen yeni yongasetini taşıyacak olan ilk amiral gemi modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Firma 26 Kasım tarihindeki etkinlik görsellerini paylaşmaya başladı. 




    Aslında Huawei'nin Kirin 950 olacağı düşünülen yeni yongaseti ile Mate 8 amiral gemi modelinin de tanıtacağı tahmin ediliyordu ancak etkinlik görseli tanıtımların farklı günlerde olacağını gösteriyor. Görsellerde 8 rakamına vurgu yapılırken, 26 Kasım 2015 tarihi öne çıkıyor. 8 rakamının üzerindeki entegre devre teması Kirin etkinlik davetiyesindeki devre çizimlerine oldukça benziyor. 




    Kirin 950 yongaseti ile ilgili henüz resmi bilgiler elimizde yok ancak sızan bilgilere göre ortaya bir kanaat çıkmış durumda. Kirin 950 yongasetinin 4 adet Cortex-A53 ve 4 adet Cortex-A72 çekirdeğinden oluşacağı belirtiliyor. Mevcut ARM mimarisinin en güçlüsü Cortex-A72 yanında Mali mimarisinin en güçlüsü T880 grafik birimi yer alacak. 




    Çift kanal LPDDR4 desteği ile 25.6GB/s bant genişliği sunabilen yongaseti çift görüntü sinyal işlemcisi ile 42MP çözünürlükteki kameralara imkan tanıyacak. Sensör, bağlantılar ve güvenlik için i7 adında bir yardımcı çekirdek barındıran Kirin 950, UFS 2.0 ve eMMC 5.1 ile depolama birimleri arasında çok hızlı veri aktarımına da destek sağlayacak. Yani sunduğu destekler ile genel performansı uçuracağını söyleyebiliriz. Yongasetinde ayrıca Tensilica HiFi 4 dijital sinyal işlemcisi, Bluetooth 4.2, USB 3.0, yerleşik 10-bit 4K HEVC ve VP9 desteği, LTE Cat. 10 modem olacağı ifade ediliyor. 




    Huawei Mate 8 amiral gemi modelinde olması beklenen özellikler ise 2K ekran çözünürlüğü, Kirin 950 yongaseti, 4GB RAM, metal kasa şeklinde sıralanıyor. Ay sonu lanse edilecek modelin Aralık veya Ocak aylarında satışa sunulması muhtemel.  

     

     

    Huawei Mate 8 modeli 26 Kasım'da geliyor 

     







  • Şimdi kalkar buna dünyanın parasını isterler.

  • Huawei'nin yerinde olsam bu işlemciyi diğer telefon üreticilerine satarım. 820'de ki aşırı ısınma dedikoduları gerçek çıkarsa Huawei işlemci pazarını domine edebilir. Böyle düşünmemin bir diğer sebebi de Samsung'un üretim bantlarının Amd ve Qualcomm yüzünden aşırı yoğun çalışacak olması ihtimali. Yani bu kadar yoğun çalışırken başka firmalara kendi işlemcilerini üretip satması pek olası değil gibi. Tabi tüm bu saydıklarım gerçekleşmesi için Krin 950'nin kağıt üstünde vadettiği performansı pratikte de sergilemesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 2 Kasım 2015; 21:19:07 >
  • Başarılı bir donanım ortaya çıkarırlarsa iyi bir telefon olabilir zaten malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok başarılı telefonlar üretiyorlar

  • Donanım itibariyle dolu dolu geliyor. Tasarımı muhtemelen Mate 7 izinden olacak ki Mate 7'de oldukça başarılı bir tasarımı vardı.
  • İ7'yi görünce aklım intel'e gitti, ne yalan söyleyeyim.

  • ülkeye getirmiyorlar ki arkadaş huawei türkiye distribütörlüğü çok başarısız reklamaını yaptıkları p8 ve mate s halen gelmedi işin ilginç yanı ise inceleme sitelerine göndermişler hesapta 2 ay önce satışta olacaktı ne kadar lakayıt bir firma

  • huawei fiyatı ıle artık ucuz segmentınden çıktı, çin sitelerinde bıle çok pahalı,
    meizu, lenovo , asus cephesınden ucuz fıyat performans gelmesı beklenebılır

  • T880 grafik biriminin ilk kullanılacağı telefon olacak anladığım kadarıyla. Tasarımını da merak ettim şimdi. Türkiye'ye gelir inşallah.

  • Çok güzel bir telefon olacağa benziyor ama ne yazık ki Huawei nin fiyatları bir hayli yükseldi. İnşaallah tüketicilerin yongaseti konusunda oluşabilecek önyargılarını kırmak için daha fazla satmak adına fiyatını düşürürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 2 Kasım 2015; 23:59:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin görelim😕

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım yönünden sıkıntı olmaz umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirin 950 diğer kirinler gibi olmazsa gayet iyo telefon olacak...

  • Rafa cıksin 27 günde elden teslim

  • Başarılı özellikler olacak. Bekleyelim bakalım...

  • Sonunda mali t628 mp4 bitti. Arkadaş kaç milyar ürettinizde bitmedi.Bunlar Mali t880 ninde mp4 nü kullanırlar.

  • kirin 950 çıktığında android deki en güçlü işlemci olcak

  • Özellikler on numara ama Türkiye yönetimine bir çeki düzen gerekiyor. Güncellemeler olsun, cihazların lansman ve satış tarihleri arasındaki devasa boşluklar olsun... Çirkin şeyler bunlar. Ama 2 yıl yazılım desteği prensibini kaptı gibi, HUAWEİ yükselişte, alınabilir markalar arasına girdi sayılır. Birde şu SAR değerlerini düşürse piyasayı siler süpürür nur topu gibi telefon olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.