Şimdi Ara

Yurtdışı Bisiklet Lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yurtdışından 15-30 Dolar arası (2 Adet) lastik almayı düşünüyorum. Model ve site önerisi bekliyorum. Amazon.com gözüme çarptı.

    Lastik ebatlarım : 26 inç 54-559 (26x2.10) - Biraz daha incesi de olabilir.

    Ya da hiç maceraya girmeyip Türkiyeden almak mı mantıklı olur ?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 2 Kasım 2015; 17:03:48 >



  • Kafanda Marka model var mı ?
  • hami.7 kullanıcısına yanıt
    Schwalbe olabilir ama marka çokta önemli değil. Yol tutuş-dayanıklılık ön planda.
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    valla senhttp://www.bike-discount.de/ vehttp://www.chainreactioncycles.com/tr/en/tyres şuraya bak çeşit bence Türkiye den daha çok her Türlü daha uygun oluyor ama insana kargo ödemek koyuyor mesela kask aldım ben bike discount tan giro phase kargoda şu an ürün 46 euro 143 tl yapıyo Türkiye den her türlü ucuz ikinci el veriyolar bu paraya ama kargoyu ekleyince 66 euro 205 Tl falan oluyo 60 liradan fazla kargoyo verince çok koyuyo insana chainreactioncycles ise 7 9 euro gibi bi para alıyo değişiyo ürüne göre bi bak derim . Bütceyi zorlaman lazım bence çünkü Türkiye de de Yurtdışında da ucuz değil . elime para geçerse CONTINENTAL X-King Sport 26 x 2,2" Wire sipariş edicem bike discount dan 21.68 € 2 lastik 19.95€ kargosu var 127 130 TL felan oluyo.Kurlar büyük ihtimal ocağa doğru iyice düşecek biraz beklemekte fayda var. Ha birde unutmamak lazım alışveriş yaptığın kartın banka kuruna göre hesaplanıyor ve de yurtdışı alışverişlerde kesinti alıyo bunuda unutmamak lazım.




  • hami.7 kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim hocam. Ama 60 lira kargo nedir yahu. Amazonda 35 dolar üstü kargo bedava diyor ama o bizim için geçerli değil diye biliyorum.
    Adres girmeme rağmen ödeme ekranında kargo dahil toplam tutarı göstermedi. Aliexpress gibi değil biraz kurcalamak gerekiyor

    Edit: 15 dolar çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 3 Kasım 2015; 4:00:02 >
  • önemli değil hocam. aliexpress ten totalde 18 20 parça ürün aldım almayada devam edeceğim çinlilerin gözünü seveyim free shipping ta nerden geliyo :D Kask önemli benim için sağlam birşey olsun çakma olmasın istedim ondan o kadar kargo bayıldım ama dikkatini çekerim ürünler kargo dahil bile Türkiye den ucuz Amazondan hiç alışveriş yapmadım ama kargo işi değişik orada bilemedim ama amazon prime diye birşey var belli bi para ödüyosun tüm aylık sanırım tüm alışverişlerin ücretsiz oluyo ücretli olsa bile sen vermiyosun ona üye olduğun zaman . Sen hangi ilde isen bisikletcileri bi gez fiyat al karşılaştırır karar verirsin




  • 11.11 geliyor acalen varsa hemen al yoksa 40günden uzun sürebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.