Şimdi Ara

Apple ve U2'dan ortak sanal gerçeklik projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple ve U2'dan ortak sanal gerçeklik projesi

     Apple Music ile birlikte müzik dünyasıyla çok daha yakın bir ilişki içerisine giren Apple, ünlü rock grubu U2 ile birlikte çalışmaya devam ediyor. U2'nun geçtiğimiz yıl çıkan yeni albümü Songs of Innocence, tüm Apple kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmuştu. Albümün kullanıcılardan izin istemeden cihazlara yüklenmesi Amerikalı teknoloji devinin başını ağrıtmış olsa da bu durum firmanın U2'yla ilişkisini zedelemiş gibi görünmüyor.

     

     İrlandalı rock grubuyla birlikte yeni bir projeye imza atan Apple, firmanın devam eden turnesi için yeni bir sanal gerçeklik deneyimi geliştirdi. The Experience Bus adını taşıyan bu sanal gerçeklik projesi, kullanıcıların grup üyeleriyle birlikte sahne deneyimi yaşamalarına olanak sağlayacak.

     Apple ve U2'dan ortak sanal gerçeklik projesi

    İlk olarak U2'nun geçtiğimiz günlerde verdiği Londra konseri sırasında kullanılan sanal gerçeklik otobüsüne adım atan kullanıcılar, kendilerini Bono, Edge ve grubun diğer üyeleriyle birlikte sahnede buldular. Bu sanal gerçeklik projesi sayesinde sahnenin her yönüne bakabilen kullanıcılar, aynı zamanda seyircileri de adeta sahneden bakıyormuş gibi görebildiler.

     

    Sanal gerçeklik alanında faaliyet gösteren Vrse firmasıyla birlikte çalışılarak hazırlanan The Experience Bus, grubun turnesinin geri kalanında da kullanılacak alacak. Sanal gerçeklik otobüsünün ziyaret edeceği şehirlerin başında Paris ve Dublin geliyor.







  • Bir apple kaldıydi oda gelsin artik 10 bin dolardan satar....

  • Ne sanal gerçeklikmiş be..

  • Sanal gerçekliği Apple buldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iVR yakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • appledami bu ise girdi artik

  • Sanal gerçeklik gibi teknolojide damga vuran gelişimlerin her şirketin kendi markasıyla çıkarabiliyor olması şaşırmadı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.