Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HDMI ve VGA üzerinden de görüntü alamadım. 2 televizyon 1 ekranda denedim ama sonuç alamadım.
    BIOS pilini çıkarttım çalıştırdım kapattım pili taktım çalıştırdım yine görüntü alamadım.

Güç tuşuna basınca bütün fanlar dönüyor ancak görüntüm yok.
    Tahminleriniz nelerdir?

• imOKAY kullanıcısına yanıt
    anakartın biosunu sıfırlayın
  • patren kullanıcısına yanıt
    bios pilini çıkartıp çalıştırdım dedim ya
    anakartın biosunu update yapn
  • ekran karti ne anakart ne psu ne?benim bir arabam var calismiyor gibi bir sey senin sordugun.
  • MSI 970A-G43 | AMD FX-6300 | SAPPHIRE R9 280X DUAL-X OC | KINGSTON HyperX 4GB 1600MHZ CL9 | XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W
  • o ekran karti daha once hic calisti mi o sistemde?ilk mesajda anlattigin olay yani butun fanlarin donup goruntunun gelmemesi iki sebepten olur birincisi anakart gormemistir ikincisi guc kablolarini takmamissindir ya da iyi takamamissindir.anakart eski degil ama yine de baska ekran karti varsa elinde bios guncellemesi yapsan fena olmaz.guc girislerini kontrol et ve karti bir arkadasinin makinesinde dene.dedigin guc kaynaginin iki tane 6pin kablosu var mi yoksa birini donusturucu ile mi yaptin eger oyleyse donusturucuyu degistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem olduğu gibi çalışmaktaydı

hiçbir şey değişmedi

8+6 PSU çıkışlı güç pinleri var düzgün takılıydı söküp tekrar taktım

GPU yu alttaki slotta denedim yine sonuç aynı

yedek GPU olsaydı onu da denerdim de öyle konuyu açardım

edit: cidden anlam veremiyorum.. 0 değişiklik ama böyle bir sorun.. GPU yedek bios uyla açmayı denedim o da tırt çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 1 Kasım 2015; 23:27:28 >
  • güncel
  • daha once boyle konu gormedim desem yalan olur.foruma adamin biri geldi calisan kartini cikarip temizlemis geri takmis calismamis.kart bozuldu diye baska sisteme takmis calismis.bu sefer sistem bozuldu diye baska kart bulup takmis sisteme o da calismis.o konuda bir cozum bulmus muyduk diye dusundum ama bulamamistik sanirim.
  • bilgisayarınızı fişten pilide dahil çıkarıp 30 saniye power tuşuna basmayı denermisin masaüstü bilgisayarımdada bu sorun vardı bu şekilde hallediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda İnci kullanıcısına yanıt
    denedim sonuç yok
  • HDMI üzerinden televizyona bağlayıp PC yi açınca televizyon otomatik olarak HDMI girişine dönüyor ama televizyonun arka planı değişmiyor. PCyi kapatınca otomatik olarak TV girişine dönüyor SİNYAL YOK diyor ve 5dk lık kapatma geri sayımına başlıyor.
    ekran kartını sök anakratan görüntü almaya çalış eğer görüntü alırsan ya anakartın slotu arıza yapmıştır ya da ekran kartı bozuktur.Bunun başka cevabı benim bildiğim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

ekran kartını sök anakratan görüntü almaya çalış eğer görüntü alırsan ya anakartın slotu arıza yapmıştır ya da ekran kartı bozuktur.Bunun başka cevabı benim bildiğim yok.

MB'da ekran çıkışı yok.
    MB CF/SLI destekliyor. Alttaki slota taktım acaba slot mu bozuk diye ama sonuç yine yok.
    anakartta mutlaka 1 hdmi-vga-dvi görüntü çıkışı olur kartı sökün bu girişlerden biri varsa anakartta ona takın bir bakın bakalım görüntü var mı eğer yoksa sorun anakarttır ama görüntü varsa ya anakartın slotları bozulmuştur ya da ekran kartında sorun vardır.
  • quote:

anakartta mutlaka 1 hdmi-vga-dvi görüntü çıkışı olur kartı sökün bu girişlerden biri varsa anakartta ona takın bir bakın bakalım görüntü var mı eğer yoksa sorun anakarttır ama görüntü varsa ya anakartın slotları bozulmuştur ya da ekran kartında sorun vardır.

http://prntscr.com/8y4a5l
    tmm hocam giriş yok o zaman son bir şey daha anakartın biosu güncel değilse güncelleyin.
  • quote:

tmm hocam giriş yok o zaman son bir şey daha anakartın biosu güncel değilse güncelleyin.

yahu değişen hiçbir şey yok ki neden anakart bios u güncellemem gereksin ki?
  • arkadaşımdan 2 eski GPU aldım.. 2si ile de denedim ve görüntü alamıyorum. Sanırım sıkıntı MB'da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.