Şimdi Ara

Hp Laserjet pro MFP M127fw yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp Laserjet pro MFP M127fw Yazıcı çok fonksiyonlu yazıcılardan olmakla birlikte tüm çok fonksiyonlu yazıcılarda olduğu gibi yazıcı, tarayıcı ve faks özelliklerine sahiptir.
    Hp Laserjet pro MFP M127fw toner dolumu yapılmaya müsait yazıcı kartuşu kullanması ve Hp Laserjet pro MFP M127fw kartuş dolumu esnasında yenileme yapılabilir yapıda olan yazıcı toneri ile ekonomik maliyetli kopyalama yapabilen yazıcılar arasında yer alır.
    İlk kopya hızının 9,5 saniye olduğu düşünüldüğünde oldukça hızlı yazdırma becerisine sahip olan m 127 fw yazıcının dakikada 20 sayfa çıktı vermesi ek avantajları arasındadır.
    9 kilo ağırlığa sahip olması kolay taşınmasına izin verirken temizliğinin yapılması veya yer değiştirmesi kolaydır.
    Hp Laserjet pro MFP M 127 fw yazıcı wi fi özelliği bulunan ve ethernet bağlantısı yapılmaya uygun yazıcı modelidir.
    Ülkemizde satılan ekonomik çok fonksiyonlu lazer yazıcılar arasına yeni katılmasına karşın, eski modelleri aratmayacak kadar sağlam alt yapıya sahiptir.
    Hp Laserjet pro MFP M127fw fiyatı siyah beyaz kopyalama yapan yazıcılar ile kıyaslandığında ucuz mertebesinde olmakla birlikte güçlü distribütörü nedeniyle yedek parça ve orjinal kartuş açısından sorun yaşatmayan ürünün piyasada toner dolumu, yenileme ve muadil toner kartuşlarına ulaşmak oldukça kolaydır.
    M127fw yazıcını en avantajlı özelliklerinden bir tanesi kullanmış olduğu hp laserjet cf 83a 283a yazıcı toner kartuşunun drum adındaki görüntü tamburunun kartuş ile tümleşik yapıda olması nedeniyle yazıcının kopyalama yaparken yalnızca fotokopi kağıdı ve toner kartuşuna ihtiyaç duymasıdır.
    Drum ile kartuşun birlikte bulunması her yeni kartuşta baskı kalitesini yenilemesi nedeniyle yenileme yapılmıış kartuş veya kaliteli muadil toner kullanıldığında sürekli kaliteli ve ekonomik fiyatlı kopyalama yapılabilir.
    m 127 fw yazıcının siyah beyaz baskı kabiliyeti olmasına karşın renkli tarama yapıyor olması önemli özellikleri arasındadır.
    M127 fw yazıcı ev ve ofis kullanımı için çok uygun olup, küçük ve orta ölçekli işletmelerde rahatça kullanılabilir, aylık en fazla 8000 sayfa baskı yapabildiği üretici firma tarafından beyan edilse dahi eski versiyon aynı özellikleri taşıyan yazıcıların çok daha fazla yüklerin altında kolayca kalktığı bilinmektedir.
    Hp m127fw yazıcı fiyatı özellikleri ile ve kullanım maliyetlerine göre kıyaslandığında ideal modeller arasında sağlam ekonomik ve uzun ömürlüdür.

    www.marmaraburo.com







  • Bunun kopyası nasıl yapılır acil lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.