Şimdi Ara

Sygic GPS Navigation'un evrensel Windows 10 betası başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sygic GPS Navigation'un evrensel Windows 10 betası başladı

    TomTom Haritalar destekli dünyanın en çok tercih edilen çevrimdışı navigasyon uygulamalarından Sygic GPS Navigation, evrensel Windows 10 uygulamasının herkese açık betasına başladı.

     

    Önümüzdeki hafta tam sürümü de yayınlanacak olan Sygic GPS Navigation, ücretsiz olarak buradan elde edebileceğiniz beta sürümüyle kişilere hem Windows 10 bilgisayarları hem de Windows 10 Mobile akıllı telefonlarında oldukça etkili bir navigasyon süreci vaadediyor. Aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeye aktif olarak destek veren ve yukarıda da söylediğimiz üzere TomTom haritaları ile desteklenen uygulama, çevrimdışı olarak çalışma gösterebiliyor ve üç boyutlu içerikleriyle görsel olarak tatmin edici duruyor.

     

    Uygulama içi satın alma seçenekleriyle çok daha etkili hale getirilebilen Sygic GPS Navigation, GPS temelinde internet olmadan da kullanılabiliyor ve yola odaklanmayı sağlamak amacıyla cadde ismi seslendirmesi yapabiliyor. Diğer sürücülerden alınan polis tuzağı uyarıları, rota üzerindeki paralı yollar, hız sınırı aşma uyarıları ya da sabit hız kamerası uyarıları gibi ekstra bilgiler sağlayabilen evrensel uygulama, sürekli olarak güncel kalmasıyla da önemli bir seçenek oluşturuyor.

     







  • Harika. Cihazlar arasında bulut tabanlı kaydedilen yerleri evi, iş yerini senkronize olarak kayıt edebiliyorsa rakibi yok gibi.

  • Igo en iyisi ama mobil cihazlarda çok ısınıyor ve bataryayı sömürüyor. Sygic ve here şu anda en iyileri. Sygic özellikle pratik ve kullanışlı olmasıyla öne çıkıyor. Tomtom değil de Navteq haritaları kullanınca tadından yenmiyor valla.

  • Here daha kullanıcı dostu arayüze sahip, işinizi daha kolay halledebiliyorsunuz. Sygic'in kullanımı gereksiz karışık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda HP windows 10 tablete yüklüyorum. zaten GPS modülü olan tablette ne ve nasıl olacak test ep göreceğiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.