Şimdi Ara

Bisikletimin tekerlerini değişsem dağ bisikleti olarak kullanabilir miyim? (MOSSO LEGARDA 1521)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende mosso legarda 1521 msm modeli var. Tekerler biraz ince teker olduğu için köy gibi yerlerde kullanıma uygun olmuyor. Sadece dış lastiği değiştirmem yeterli olur mu? komple iç lastik, dış lastik ve jant değişimi mi gerekir veya hiç mi olmaz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalp44 -- 31 Ekim 2015; 15:49:25 >



  • Bisiklet kadrona sığacak maksimum bir boyut olduğu için böyle dağ bisikleti lastikleri kadar kalın lastik takamayabilirsin. Tabiki daha kalın bir lastik işinizi görür jant değişimine gerek yok fakat iç lastiğinizi yeni aldığınız lastiğin boyutlarına göre değiştirmeniz gerekir. Fakat lastiğiniz 700*38 ise sanırım piyasada en kalın lastikler 700*42 ne kadar fark yaratır bilmiyorum dişli ve yanak boyu kalın bir lastik seçin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyungevis

    Bisiklet kadrona sığacak maksimum bir boyut olduğu için böyle dağ bisikleti lastikleri kadar kalın lastik takamayabilirsin. Tabiki daha kalın bir lastik işinizi görür jant değişimine gerek yok fakat iç lastiğinizi yeni aldığınız lastiğin boyutlarına göre değiştirmeniz gerekir. Fakat lastiğiniz 700*38 ise sanırım piyasada en kalın lastikler 700*42 ne kadar fark yaratır bilmiyorum dişli ve yanak boyu kalın bir lastik seçin.

    aynen 700'e 38c yazıyor
  • kalın lastikten ziyade arazide gidebileceğin bir lastiğe geçmen daha iyi olur bende 700c42 marathon mondial aldım arazide yol tutuşu önemli miktarda arttı cylocross lastiklerinede bakabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.