Şimdi Ara

Hp m201n Muadil toner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp Laserjet pro m201n Muadil toner fiyatı açısından cazip ürünlerden olup m 201 n yazıcının kullanmış olduğu toner kodu Hp 83a cf283a dolum yenileme ve muadili tonerler açısından cazip lazer yazıcılardandır.

    Hp Laserjet pro m201n Muadil kartuş fiyatı ucuz olmasına karşın ilgili yazıcının kullandığı lazer tonerin kalitesi değişkendir. Drum adı verilen görüntü tamburu kaset gövdesiyle tümleşik yapıda üretilmiş olduğundan bahsi geçen m201 n model yazıcının baskı yapabilmesi için yalnızca kartuşun değişmesi yeterlidir.

    Canon altyapısına sahip olan m 201n model lazer yazıcının sağlam altyapısı ve ekonomik kopyalama yeteneği dolayısıyla ülkemizde çok satılan modeller arasında bulunmaktadır.

    Hemen hemen her toner dolum merkezi tarafından toner dolumu yapılabilen yazıcıların kaliteli baskı alabilmesi için yenileme sistemiyle üretilmiş toner dolumu yapılması sağlıklı kopyalama açısından önem taşır.

    İlgili ürünün kartuş dolumu dışında ekonomik çalışmasının farklı yolu ise orjinal muadili kartuşların kullanılmasıyla sağlanabilir. Bilindiği gibi yan sanayi veya eş değer ürün adıyla da anılan kartuşlar genellikle çin malı olup ithal edilmek suretiyle ülkemize getirilmektedir.

    Orijinal kartuşlarla aynı vazifeyi yapabilmesi amacıyla tasarlanarak üretilen yan sanayi yazıcı tonerleri ucuz fiyatları olmakla birlikte üzerlerinde marka veya üretici firma bilgisi bulunmadığından kaliteli tonerleri satın alarak kullanmak tamamıyla şansla alakalıdır.

    Muadillerin klasik sorunu üzerlerinde marka olmaması nedeniyle satın alınan kartuşlarda yalnızca satıcı firmaya güvenilmesi zorundadır. Ürünlerin satıldıkları kutuların üzerinde değişik markalar bulunsa dahi taşıdıkları markalar tescilli olmadıklarından ve yaşanacak sorunlarda ulaşılacak adres veya telefon numarası bulunmadığından tek muhatap eş değer kartuşların satın alındığı firmadır.

    Özellikleri açısından orjinal tonerlerle emsal çalışması gereken orijinal muadili kartuşların ithalatını gerçekleştiren firmalar ithal ettikleri ürünleri en iyi fiyat ile toptan olarak satmayı planladıklarından ithal edecekleri ürünlerin kalite ve kullanılabilir olmaları ile ilgilenmek yerine yalnızca fiyat listesi üzerinden sipariş vermeyi tercih etmektedirler.

    Çin malı her üründe olduğu üzere yazici tonerlerinde de ödenen para miktarı ile doğru orantılı kalite satın alındığında ülkemize ithalat yoluyla getirilen muadilleri önemli kısmı kullanılamaz niteliktedir. Genel olarak hızlı sistemle internet üzerinden online olarak toptan satış sitelerinde satışı yapılan ürünler kullanıcıları zor durumda bırakmaktadır.

    En ucuz Hp Laserjet pro m201n Muadil toner fiyatı ödenerek satın alınan ürünlerin büyük kısmı kaset üzerinde yer alan çip adındaki elektronik kart bitmeden kaset tankı içindeki toner tozu bitmekte veya görüntü kalitesini oluşturan drum, blade, manyetik merdane benzeri parçalar kullanılamaz hale geldiğinden satın alınan kartuşlar henüz ticari ömürlerini doldurmadan hurda olmaktadır.

    Kullanıcıların en ucuz Hp Laserjet pro m201n Muadil kartuş fiyatı ile arama yapıp yalnızca fiyatları değerlendirerek satın alma kararı verip ürün sipariş etmeleri alışkanlığı nedeniyle ithalatçı ve satıcı firmaları ucuz ürün satmaya teşvik etmektedir.

    www.marmaraburo com sitesinde fiyatları verilen yazıcı kartuşlarının tamamı emsal ürünlere oranla yüksek kaliteli, tam dolu, sorunsuz, ekonomik ve garantili ürünlerdir. Satışını yaptığımız ürünlerin tamamı marmara büro malzemeleri kalite standardı içinde yer alan yüksek kaliteli ürünlerdir.

    www.marmaraburo com sitesinde satılan garantili Hp Laserjet pro m201n yazıcı tonerleri içlerindeki toz veya kaset üzerinde bulunan chip bitimine dek koşulsuz garanti altındadır. oluşabilecek sorunlarda ürün derhal onarılır. Tamir edilemeyecek durumda olanlar yeni kartuşla değiştirilir. Yapılan onarım ve değişim için ücret talep edilmez.

    www.marmaraburo.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.