Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sapphire X1950Pro AGP ekran kartı video inceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Sapphire X1950Pro AGP ekran kartı video inceleme Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 0:13:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PCIe sistemler gün geçtikçe daha çok yaygınlaşıyorlar. Yeni çıkan ekran kartlarının da sadece PCIe versiyonlarının üretiliyor olması, kullanıcıların AGP sistemlerini PCIe sistemlere güncelleştirmesini zorunlu kılıyor. AGP sistemler için artık güncel oyunları oynamak için yeterli güce sahip ekran kartı çıkmaz derken ATI'nin X1950Pro serisi ekran kartlarının AGP versiyonlarının duyrulması AGP sistem sahiplerince heyecanla karşılandı.

Bu videomuzda AGP sistemler için satın alabileceğiniz en güçlü ekran kartı olma özelliği taşıyan Sapphire X1950Pro AGP kartının ayrıntıları ile inceliyoruz. AGP kullanıcılarının merakla bekledikleri bu kartın hem 3DMark testlerini hem de güncel oyunlardaki performansını videomuzdan ayrıntılarıyla izleyebilirsiniz.

36 piksel, 8 verteks iş hatına sahip 580MHz çekirdek, 1400MHz hızında 512MB GDDR3 bellekleri bulunan X1950 Pro GPU'sunu taşıyan ekran kartı, hem oldukça şık bir görünüme hem de sessiz bir fana sahip.

Test Sistemi :

• MSI K8N Platinium NF3 Ultra Anakart
  • AMD X2 4200+ (2.2GHz 2x512KB Cache)
  • 2x512MB Twinmos DDR 400
  • Be Quiet Dark Power Pro 530W (Ayrıntılar için tıklayınız)
  • ATI 6.12 Sürücüleri ve Sapphire X1950Pro AGP ekran kartı

Model :

• SAPPHIRE RADEON X1950PRO AGP

Teknik özellikler :

• AGP 8x slotunu kullanıyor
  • AVIVO 1 Milyar Renk Desteği
  • Donanımsal H.264, HD DVD Desteği ( 1080p)
  • Bellek :512MB GDDR3
  • Chipset :ATI Radeon X1950PRO / RV570
  • Çekirdek Hızı : 580MHz
  • Bellek Hızı :1400MHz
  • Piksel Shader Ünitesi :36
  • Bellek Veriyolu : 256bit
  • Vga Slot : AGP 8x
  • Üretim Teknolojisi :80nm
  • Soğutma : Alüminyum Devir Ayarlı Fan

Kutu içeriği :

• Sürücü CD si :Var
  • Komposit ve S-Video kabloları :Var
  • DVI-VGA dönüştürücü: 2 adet Var
  • HDTV Kompanent çıkışı : Var
  • 12v Moleks çoklayıcı : Var
  • Komposit / S-Video dönüştürücü : Var

Satış fiyatı :

Sayfanın Linki : http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=Iq5hixzxt24oslL9iLV12g

Dinçer

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 0:24:27 

teknik özelliklerde bir hata var herhalde

quote:

Chipset :ATI Radeon X1600PRO / RV530PRO

inceleme için teşekkürler ilaç gibi geldi. iyi bir agp sistemim var ve değiştirmek istemiyordum. umarım uygun fiyatla satılır biraz daha idare ederiz.

geçmiş oldun, geçmiş oldun, geçmiş oldun...

Kim Bu Kişi ?
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 0:46:20 

çok yararlı ve bilgilendirici olmuş. Böyle tanıtımları sık sık istiyoruz şahsen ben ilk defa gördüm belki onun için şaşırdım

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
Speed-Step

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 0:51:20 

@Dinçer

Evet gözümüzden kaçmış hatayı düzelttik teşekkürler

@Yazılımcı Online

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp adresinden diğer video incelemelerimize de ulaşabilirsiniz

sρєєď-ѕτэр
darkswordman

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 0:57:04 

kart 500 milyon ciariymis ve dx9 ve AGP, ve AGP olu yatirim bu zamanda ve sm4 e dx10 cikmis, size soruyor bu karta 500 milyon vermek degermi?

kim verir ki laf olsun torba dolsun diye cikarilan ekran kartlarindan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 23 Aralık 2006; 0:58:13 >

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
yattara 61
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Aralık 2006; 1:03:04 

video 1:44 dakikada donuyor. geçen videodada böyle olmuştu.
valensole

23 Aralık 2006; 1:13:13 

Çok yaralı bir inceleme olmuş. elinize sağlık. agp kullanıcıları için çok iyi fikirler verdiğine inanıyorum. ayrıca kartında özellikleri gerçekten çok iyi. bu kartı alan, çoğu oyunu büyük bi zevkle oynayabilecekler... bu kart iyi bir agp sisteminiz varsa ekran kartına yatırım yapabileceğimizi gösterdi... inceleme için yine çok teşekkürler...

Aday No:52742
Adı ve Soyadı :YUSUF GEREZ
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ
Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 1:14:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@Dinçer

Evet gözümüzden kaçmış hatayı düzelttik teşekkürler

@Yazılımcı Online

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp adresinden diğer video incelemelerimize de ulaşabilirsiniz

teşekkürler

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
dest

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 1:24:09 

inceleme gene çok klas olmuş...
bi kaç şey söylemek istiyorum yalnız..
1.si sesi direk kulak arkası veya yaka mikrofonu ile kaydederseniz noise-cancelling ile arkadan gelen sesleri engellemiş olursunuz. yoksa arkadan gelen ambulans-polis-korna sesleri bu şekilde girmemiş olur..
2. si kartın boyutlarını kartı elinizle tutarak veya ebatlarını söyleyerek değil de ona yakın veya aynı familyadan bi kartla karşılaştırarak vermeniz daha mantıklı olur düşüncesindeyim..

Yalnız hakikaten bu video incelemelerde çok büyük bi açığımız vardı.. bu açığı kapatmanız çok iyi oldu.. hiç bi şekilde baştan savma bi anlatım yok. gayet düzenli,iyi bir içerikle konular anlatılıyor.. ilginiz için teşekkürler.

Intel q6600 @3ghz + ZeroTherm nv120 /// Gigabyte P35C-DS3R /// 2x1 OCZ Platinum 4-4-4-12@833 /// Zotac 8800GTS512 Amp! /// HP w2207h /// NZXT Tempest+FSP Epsilon 700W(xilence 120mm blue mod) /// 640gbx2 (Raid0) + 500gb +320gb /// NEC 7173S + PHILIPS 1640P /// Logitech G15 + Logitech G7 /// SS2 2.6C (95-- TURKSAT1C 95-- HOTBIRD) /// AUDIGY ES @2ZS /// JBL Creature II /// Sycthe Kama Meter /// Linksys WAG354 /// Iphone 16gb + cx300

NZXT Tempest Modding in progress...
The_MAD

23 Aralık 2006; 1:37:36 

Zevkle izledim videoyu...Harika olmuş...Her geçen videoda sınıf atlıyorsunuz...Helal olsun devamını bekliyoruz..

SHADOWLORD

23 Aralık 2006; 3:45:58 

Teşekkürler

INTEL CORE2DUO E6300 1.86@2100 GHZ / ASROCK 775DUAL-VSTA / 1GBX2 667 MHZ DDR RAM / 7600GS@GT SONİC-575@1550 / 80 GB Seagate Barracuda Harddisk/ ASuS DRW-1608P / Lc Power 550 Watt PSU
extremeenvy
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

23 Aralık 2006; 9:01:58 

AGP bana uzak Allah'a yakın olsun

500 papel geriye dönük bi sistem için büyük bi mebla gibi geliyo bana.hedef kitlesi olarak kimler seçilmiş acabaa
EXPANDER

23 Aralık 2006; 9:05:21 

agp ciler için bulunmaz bir nimettir bu x1950 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 23 Aralık 2006; 9:05:42 >

CROSSFIRE-SLI MASTER

DonanimHaber Overclock Team tüm forum üyeleri katılabilir
Speed-Step

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 9:17:29 

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

AGP bana uzak Allah'a yakın olsun

500 papel geriye dönük bi sistem için büyük bi mebla gibi geliyo bana.hedef kitlesi olarak kimler seçilmiş acabaa

Aslında sistemi oyun için güncelliyorsanız 500YTL makul bir değer kalıyor. Zira PCIe sisteme geçerken sadece DDR2 bellekler için 200YTL civarı bir para harcamanız gerekmekte. Anakart ve işlemci değişiklikleri yanı sıra bir de PCIe ekran kartı alıyorsunuz.

Eğer AGP sisteminizin hızından memnunsanız sadece ekran kartını değiştirerek oyun oynamaya devam edebilirsiniz. Bu aslında iktisat yapmak oluyor. Sistem güncellemenin sonucunda harcanacak para + ulaşılacak performansı, şu an elinizdeki sisteme iyi bir ekran kartı alarak harcayacağınız para ve ulaşacağınız hız ile karşılaştırmalısınız...

sρєєď-ѕτэр
CoolnQuiet

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 11:50:13 

Sisteminde PCI-e slotu olmayanlar için çıkarılmış bi kart, kısacası bu kartın boşluk doldurmak için çıkarıldığını düşünüyorum. Bu nitelikte anakartı olupta almak isteyenler olabileceği için. Zira DX-10