Şimdi Ara

Android için Google Keep'e çizim desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android için Google Keep'e çizim desteği 

    Google'ın uzun süredir web, Android ve iOS platformlarında yer alan not alma servisi Google Keep, Android tarafında önemli bir güncelleme aldı.




    Google Keep, temel olarak kullanıcıların her türlü içeriği hem yazılı hem görsel olarak bir arada tutmasına imkan tanıyor. Uygulama ile temel notlar alınması yanında yapılacak listeleri de oluşturulabiliyor ve bu içerikler fotoğraflar ya da sesler ile desteklenebiliyor. Yayınlanan yeni güncelleme ise kullanıcılara çizim desteğini getiriyor.

     

    Bu destek ile Samsung Galaxy Note sahipleri artık stylus kalemleri yardımıyla Google Keep içerisinde çizim yapabiliyor. Çizim sayfasına uygulama ekranındaki kalem simgesi üzerinden ulaşılabiliyor ve kişilere üç farklı kalem tarzı ile 28 farklı renk seçeneği sunuluyor. Destek aynı zamanda widget desteğiyle geliyor ve genel olarak "notlar" el yazısı ya da farklı çizimlerle zenginleştirilebiliyor.

     

    Şimdilik Google Play Store'a gelmeyen Google Keep'in son sürümü, buradan indirilebilen APK dosyası ile şimdiden elde edilebiliyor.

     







  • Google keep ios te yok...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankasr13e

    Google keep ios te yok...

    https://itunes.apple.com/us/app/google-keep-your-thoughts/id1029207872?mt=8
  • Google play'a gelmiş note 3 kullanıcısı olarak çok sevindim.İlerde inş telefonun kendi snote uygulamasıyla senkronizasyon yapabilme özelliğide gelir sırf bu yüzden evernote kullanmaya mecbur kalıyoruz.

  • Vektorel olarak gostermiyor pikseller goruluyor yakinlasinca fakat duzenleme modunda vektorel olmakta . Ilginc . Tam olmamis .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: ankasr13e

    Google keep ios te yok...

    https://itunes.apple.com/us/app/google-keep-your-thoughts/id1029207872?mt=8

    Eyvallah, 24 Eylulde gelmis. Yine de kullanamazmisim eski ip4umde.
  • İndirdim ve biraz kurcaladim. Açıkçası note 3 ün kendi note uygulamalası daha sade ve kolay geldi. Fakat Google'ın uygulamasinida kullanacağım. Çizim yaparken daha seri gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One note'a rakip olmak için çıkardığı bir yazılım sanırım. Deneyelim bakalım sonuçta google hesabını daha çok kullanıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.