Şimdi Ara

Salcano City Life 30 V mi City Fun 60 V mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boyum 1.83 72 kiloyum. Okula gidip gelmek için bu bisikletlerden birini almayı düşünüyorum. Gidiş geliş yaklaşık 15 km. Başlıkta belirttiğim bisikletler dışında aynı fiyat aralığında daha iyileri varsa onlarada bakabilirim.
    Sizce hangisini seçmeleyim ?
    Salcano City Life 30 V Özellikleri:
     Salcano City Life 30 V mi City Fun 60 V mi ?

    Salcano City Fun 60 V Özellikleri:
     Salcano City Life 30 V mi City Fun 60 V mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol08 -- 30 Ekim 2015; 12:30:23 >



  • up
  • asfalt yolsa alttakini öneririm
  • City fun 60 30 dan daha geniş vites oranlarına sahip. Ek olarak ufak tefek ekipman farklarida mevcut sanırım kafanı karıştıran düz maşa olması.Kilitlenmeyen amortisordense düz maşa bisiklet çok daha avantajlıdır. Dağ bisikletimden tecrübem yokuş çıkarken amortisör kilitlemek gerçekten büyük fark yaratıyor. Kilitlenmeyen amortisörlü bir şehir bisikleti yerine düz maşa almanız sürüşünüzü çok rahatlatır. Bu sebeplede city fun 60 daha iyi bir tercih bence. Fiyatlarını çok bilmiyorum bu bisikletlerin ama salcano biraz özensiz bir firma kutudan ne çıkacağı belli olmaz :). Aynı aralıkta sedona ve cararro nun şehir-tur bisikletlerin inceleyin bence. Eğer büyük şehirde değilseniz salcanodan uzak durmanızda fayda var. Son olarak Salcano alırsanız bisikletinizi muhakkak görerek alın ve servise montaj ettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mow_ Evet asfalt yol. Tavsiye için teşekkürler.
    @hyungevis Fiyatları peşin ödemede 550 650 arası. city fun 60 da kilitlenebilir maşa mevcut. Birde city fun 70 var onun özellikleri şöyle:
     Salcano City Life 30 V mi City Fun 60 V mi ?

    Bu bisiklet diğer ikisindende ucuza geliyor. Eğer alırsamda servisten alacağım. Daha önce gidip city fun 70 i görmüştüm. Beğenmiştimde bisikleti. Birde zoom maşaları forumlarda pek önermiyorlar.
  • city fun 60 hepsinden düzgün duruyor.
  • Konuyla alakalı CF 60 kullanıyorum bu forumdan tavsiyeyle almıştım zaten. Güzel rahat bisiklet ufak tefek dağa tepeye de çıktım açıkcası onun haricinde asfaltta da yormuyor çok.
    Satma ihtiyacı duydugumdan satılığa çıkarttım. Eğer ilgilenirsenizde duyurayım dedim. Bisikletin Arka Jant telinden birisi kırıldı değiştirdim pabuçlar yeni değişti her yağmurdan sonra Sıvı Gres yağı ile yağlarım temizlerim. Rublesine maşasına kadar söküp temizledim. Akort ayarını kendim yaptım. Bakım konusunda problemi yok gül gibi baktım yani tek sorunu az çizik olması. Tekerler %75dir. Yaklaşık 750 km sürüldü Mayıs ayında alındı :P P.m atabilirsiniz her türlü sorunuz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.