Şimdi Ara

Dolandırıldım.:D Yardımınıza ihtiyacım var girin lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekledi beni adamın teki referansı da bol baya en az 50 60 tane +rep tarzı yorumlar vardı.(hesaplar fake değildi her türlü leveldan adamlar vardı)ben ona itemleri verecektim o da bana 10$wallet code verecekti tabi ben verdim o vermedi engelledi üzerine :D neyse giden 30 tl olsun sıkıntı değil de .adamın profilini atacağım
    http://steamcommunity.com/id/Iama360noskopeya sayfanın sağında dahası kısmına tıklayıp ihlal bildirimi-sahtekarlık girişimine tıklayıp aşağıya da scammer yazarsanız sevinirim.itemler geri gelmeyecek ama banlansın bari şerefsiz.teşekkürler şimdiden.

ayrıca steam supporta da bildirdim

• Konuşmaları falanda atarsan iyi olur, sonuçta adama gıcık olup böyle bişi yapmadığını nereden bilelim? kanıt sunarsan daha temiz olur herşey
  • Çok safsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Konuşmaları falanda atarsan iyi olur, sonuçta adama gıcık olup böyle bişi yapmadığını nereden bilelim? kanıt sunarsan daha temiz olur herşey

hocam ben chati kapattım gitti nereden bulabilirim geçmişini.işim gücüm yok elalemin tekini niye kötüleyeyim burada

@ozan1212 adamın referanslarına bak hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

quote:

Konuşmaları falanda atarsan iyi olur, sonuçta adama gıcık olup böyle bişi yapmadığını nereden bilelim? kanıt sunarsan daha temiz olur herşey

hocam ben chati kapattım gitti nereden bulabilirim geçmişini.işim gücüm yok elalemin tekini niye kötüleyeyim burada

Steam referansına güvenilmez, neyseki giden fazla bişi yok.
  • Duvara yazılan +repler hiçbir şey ifade etmiyor ki ..
  • Steam'de referans önemli değil. Karşılıklı rep verilen gruplar var birisine girip başlık açtığın anda zaten 50-60 tane rep geliyor. Geçmiş olsun dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Steam referansına güvenilmez, neyseki giden fazla bişi yok.

evet yaşayarak öğrenmiş oldum dediğim gibi burda 100lerce lirasını kaybedenler var zaten o itemleri er geç bette kaybetcektim ben baya riskli oynuyordum.benim açımdan sıkıntı yokta dediğim gibi şikayet ederseniz sevinirim..

evet keşke araştırsaydım biraz ama olan oldu sizden tek isteğim şikayet etmeniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 29 Ekim 2015; 15:27:43 >

• http://forums.steamrep.com/search/5325177/?q=76561198133195115&o=date&c[title_only]=1&c[node]=3+43+34+60+35+36+37+38+41+42+39+52+17

dolandırdığı ilk kişi sen değilmişin kardeşim 2 kişi daha dolandırmış steamrepte şikayet var hakkında yabancı biriyle trade yaparken araştır bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ThranduiL-

http://forums.steamrep.com/search/5325177/?q=76561198133195115&o=date&c[title_only]=1&c[node]=3+43+34+60+35+36+37+38+41+42+39+52+17

dolandırdığı ilk kişi sen değilmişin kardeşim 2 kişi daha dolandırmış steamrepte şikayet var hakkında yabancı biriyle trade yaparken araştır bunları

doğru benim salaklığım ama unuttum gitti ya artık bu olayı .ne diyek öteki dünyada hesaplaşırız artık

• Eğer itemler calinmasaydi %100 fnstice basardim fnaticte kaybetti zaten artik daha mutlu olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekledi beni adamın teki referansı da bol baya en az 50 60 tane +rep tarzı yorumlar vardı.(hesaplar fake değildi her türlü leveldan adamlar vardı)ben ona itemleri verecektim o da bana 10$wallet code verecekti tabi ben verdim o vermedi engelledi üzerine :D neyse giden 30 tl olsun sıkıntı değil de .adamın profilini atacağım
    http://steamcommunity.com/id/Iama360noskopeya sayfanın sağında dahası kısmına tıklayıp ihlal bildirimi-sahtekarlık girişimine tıklayıp aşağıya da scammer yazarsanız sevinirim.itemler geri gelmeyecek ama banlansın bari şerefsiz.teşekkürler şimdiden.

ayrıca steam supporta da bildirdim

Hocam iteminizin geri gelmesi uzun sürer kullanıcı ban yemez item gelirse de ondan gelmiyor steam kendine veriyor. Herhangi bir telefon vs benzeri vermeyen insanlarla alışveriş yapmak sıkıntı bir durum her ne kadar küçük bir meblağ olsa da ...

• I am not gonna do middleman service

buradan anlaman lazimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.