Şimdi Ara

wix.com Nasıl Bir Site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://tr.wix.com/ Bu Site Güvenilirmi Web Sitesi Almak İstiyorum

    Birde Bu siteden Hizmet Alan Veya Bu Site Tarafından Hazırlanmış Web siteleri Varsa Linklerini Yazabilirlermi

    Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler



  • Site güvenilir, dünyaca ünlü bir sitedir zaten. Özelliği kendi siteni kod yazmadan çeşitli editör araçlarla yapabilmendir ancak sana site adresini bilmemne.wix.com olarak verir. Yaptığın siteyi satın almak pekala mümkündür, ücretler de sitesinde yazıyordur zaten. Diğer domain ve hosting firmalarına göre biraz tuzlu olabilir çünkü kendi siteni kendin tasarlama olanağını verir.
  • canersanli C kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan19

    İlgin için teşekkürler
    subdomain verir yani bilmemne.wix.com gibi eğer bir şirket için yapıyorsan biraz paraya kıyıp normal domain alabilirsin
  • Sulu. kullanıcısına yanıt
    Benim Normal Domainim Var Onu Kullanabilirmiyim
  • Onurcan19 O kullanıcısına yanıt
    hiç wix.com kullanmadım büyük olasılıkla domainini bağlayabilirsin fakat alt yapı olarak wix.com serverlerinde barınır siten temaları ordan seçebilirsin fakat telif olarak yine wix.com bağlısınız yani yine özgür değilsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sulu.

    hiç wix.com kullanmadım büyük olasılıkla domainini bağlayabilirsin fakat alt yapı olarak wix.com serverlerinde barınır siten temaları ordan seçebilirsin fakat telif olarak yine wix.com bağlısınız yani yine özgür değilsiniz.
    peki bildiğiniz güvenilir başka siteler varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan19

    peki bildiğiniz güvenilir başka siteler varmı

    hocam tavsiyem ücretli domain alın (com , net vb) ardından ihtiyacınza göre bir hosting alın örneğin küçük bir şirketiniz varsa yıllık 20TL hosting bile bulursunuz ardından internette milyonlarca ücretsiz tema var indirip yazıları değiştirebilirsiniz.
  • Sulu. kullanıcısına yanıt
    benim fazla teknik bilgim yok o yüzden kolay birşeler arıyorum web sitesi şablonunu nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan19

    benim fazla teknik bilgim yok o yüzden kolay birşeler arıyorum web sitesi şablonunu nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum
    Hocam isterseniz ben size yardımcı olayım ?
  • Ne olarak kullanılacak kine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Ne olarak kullanılacak kine
    2 günlük süre için premium paketlerde %50 indirim var , bence ilgilenenler için kaçırılmayacak bir fırsat
  • Wix.com Site yapmak gerçekten çook iğrenç kahpe yalancı sahtekar şirket. Nedenmi Ben 1 site yapmıstım tam 120 tl maliyet vermiştim siteye alan adı paketler filan en yüksek paket ama nedense daha bir ay olmadan kahpe site kendi kendi hem domain adresini hemde premium paketimi iptal ettirmiş bide üstüne üstüne para iyadesi vermiyorlar şikayet etcekte kkimse yok e posta gonderdin bana suan hiç bir cevap gelmedi .

    Fikri olan varsa yazsın arkadaslar varmı bunun bir çözümü
     wix.com Nasıl Bir Site




  • Ne sitesi olacak
  • GORUNTU VE KOLAYLIK OLARAK IYI AMA BIR SORUN YASARSAN ASLA SORUMLU VEYA YARDIM EDECEK BIRI BULAMAZSIN....... INGILIZCEN OLSA BILE YOK YANI SORUMLU BIR ILETISIM ADRESI FALAN COK ZOR BULUNUYOR COZUM DE YOK SIFIRR
  • Website almak için yurtdışına para göndermeye gerek yok hocam. Fiyat olarak ne istiyor? Aynı fiyata, hatta belki daha uygun fiyatlara ülkemizde yaptırabilirsiniz. Skype kullanıyorsanız adresinizi gönderin yardımcı olalım. Boşuna fazla para vermeyin
  • Yeni başlayan insanlara tuzak kuruyorlar.Böyle saçma sitelerle uğraşmanıza gerek yok.Pm atın yardımcı olalım.
  • Wix.com tema ve widget secenekleri bakimdan ayrica kolayligi bakimdan harika bir site. O kadar harika ki anlatamam. Diger sitelere kiyasen cok duzenli ve anlasilir bir site ama ... eger cumlenin icinde ama varsa bu ama dan once soylenen hersey ehemmiyetini kaybediyor demektir.

    Soyle soyleyim diyelim her hangi bir site kurdunuz bu siteye kendi domain inizi ekleyebiliyorsunuz guzel ama hosting konusunda wix.com a bagimlisiniz yani sitenin sundugu premium paketler haricinde hosting ekleyemiyorsunuz. Gelelim premium paket fiyatlarina. Normal kullanim icin en uygun paketi aylik 26 tl yani senelik 312 tl ve sadece bir web sitesi barindirabiliyorsunuz. Asiri derecede sacma geliyor bana gore. Cunku Turkiyede web sitesi yazilimlari ortalama 300-500 tl arasinda ve sadece bir kereye mahsus bir ucret. Kodlama bilginiz yoksa bile admin paneli uzerinde icerikleri yonetebiliyorsunuz ayrica wix.com a vereceginiz 312 tl ye senelik en az 5 site barindirabileceginiz hosting paketi alabilirsiniz.

    Buna ek olarak bir diger tavsiyem ise Wordpress dir. Prensip olarak wix.com ile ayni ama temayi satin alip kendi domain ve hostingini ekleyebiliyorsun. Yani wix gibi sitenin premium paketlerinden almak zorunda degilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puma92 -- 12 Aralık 2017; 16:24:45 >




  • Biraz araştırma yaparsan sanki Türk şirketiymiş gibi biliniyor. Şikayet var'a baktığımda çok şikayet var.

    İşim gereği hazır site firmalarını yerli yabancı hepsini denedim sayılır. Wix gibi Godaddy'de çok reklam yapıyor çok para istiyorlar. Bu işi hakkıyla yapan hem de Türkiye'de bulunan Bilgi Kurumsal firması var. O kadar yeri denedikten sonra uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLostControl -- 26 Mayıs 2020; 20:5:0 >
  • Merhabalar, Wix e-ticaret sitesi kuruyorum. Her şey sorunsuz gibi şimdilik ancak satın al sayfasında böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Adreste eksiklikler var diyor. Düzenlemek istediğimde şehir bölümünde eksik olduğunu söylüyor ancak o kısma bilgi giremiyorum. Bu bölüme nasıl müdahale edebileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Resimleri paylaşıyorum.
     wix.com Nasıl Bir Site wix.com Nasıl Bir Site




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.