Şimdi Ara

efsane bir jinx ultisi dünyada eşi benzeri yok!!!1!!11! (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yine bir script ifşası yapıcam burda.
    şahsın nicki : WIMI
    op gg profili :https://tr.op.gg/summoner/userName=WIMI
    gördüğünüz gibi main herolar : kalista,jinx,cassio
    fakat arkadaşımız artık nasıl bir yeteneksiz ise ona rağmen kda ları iyi değil ve genellikle lose almış.
    oyunda karşıma geldi hiç fark etmedim ama öyle bir ulti attıki durduk yerde kule altında farm yapmaya çalışırken bir inda base e ulti gönderdi "napıyo lan bu?" falan derken bi baktım rumble ölmüş.
    oyun sonu tekrarını izledim o da ne GÖRÜŞ BİLE YOK! HADİ DERSİN Kİ ADAM BİR YANDAN KULE ALTINDA FARM ALMAYA CALISIRKEN DİĞER YANDAN O SÜREYİ HESAPLADI VE ULTİ GÖNDERDİ
    ama GÖRÜŞ BİLE YOK.
    bakalım riot bu arkadaşımızı banlayacak mı işte o world's best plays e girecek jinx ultisi :

ha oyunda ne mi oldu ? ben jinx script falan dedim herkes bana sövmeye başladı tabiki "kes low ağlaaa xd" falan diye hayır kardeşim bu tr dekiler script kullananlara neden bu kadar sahip çıkıyor ben bu kafayı anlamıyorum.
    rumble ın bile umrunda olmadı resmen.
    bunlarda eski script ifşa videolarım birisi zed diğeri viktor. zed banlandı ama viktor hala elo kasmaya devam ediyor adam elmas oldu TEŞEKKÜRLER RİOT
    https://www.youtube.com/watch?v=OHoY4wNld_0
    https://www.youtube.com/watch?v=CIQWK0VE7Gk
    öyle şeymi olur öyle bir script yok bi kerem!!11! diyen arkadaşlar için 3. sayfada birisi yazmış scriptin adını.
    videosu bile var youtube da buyrun 30. saniyeden itibaren izleyin :

bu arada artık bu forumun en az yarısının script kullandığına adım gibi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 28 Ekim 2015; 20:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çünkü yeteneksizler onlar sayesinde çıkıyor. geçen oyunda ss vermedi diye allaha kadar sövüyordu mid e sonra taşıyınca laf ettirmedi işte böyleler
  • Tahmin ve şans o rumble'ın base atacağı çok aşikar atmış tutturmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Tahmin ve şans o rumble'ın base atacağı çok aşikar atmış tutturmuş.

İŞTE BEKLEDİĞİM O HARİKA CEVAP.
  • YAW HERKESE SCRİPT DEMEYİN ADAM HESAPLAMIŞ KARDEŞİM NE VAR BUNDA
  • Konu ile alakasız ama videoları ne ile çekiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Konu ile alakasız ama videoları ne ile çekiyorsun

Hepsini farklı bişeyle çektim hatırlamıyorum ama en son çektiğim loilo scope diye bişey. Oyunlar op gg de kayıtlı oluyor zaten. Tekrarı acıp o bölümü çekiyorum sadece bütün oyun kayıt programı calıstırmıyorum yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam resmen Scripte ayarlamış %20 can altındaki hedeflere ulti at diye... -.-
    Bu arada bir yorumuna %100 katılıyorum Özellikle victor cassiopeia karşıma geldiğinde Calıya carpraz sekilde yada kacarken arkaya doğru sacma sapan atılan skillerin otomatik istem dışı atıldığı çok belli bunları görünce script yazdığımda Script dediğim Kişide ses seda yokken onların takımındaki yada bizim takımdaki oyuncular bana yav hehe low yazıyorlar ciddi bir Koruma var scripterlara.
  • çok net script tartışmaya bile gerek yok.
  • jinx ulti nerff yemeden once nerdeyse her mac drake caliyodum banada script diyolardi ( drakede görüş oluyordu )

• ya baseye ulti atması falan hiç sorun değil. takım arkadaşı da yazmış olabilir at diye. sonuçta lanedeki görüşün gittikten sonra 5-6 saniye içinde b animasyonunu başlatıyor. adamın b atacağını düşünmek için pro olmaya gerek yok. hesaplamak zor ama b attığı an kafasında patlaması yani o an resmen kafa atması gelmesi bayağı bi zor. o biraz şüpheye soktu. yoksa adam kayboluyor kulesinin altına girip b atıyor. ama o arada minyon kestikten kulesinin altına gidene kadar 5 saniye önce veya sonra da b atabilirdi. orda biraz şüpheye düştüm de. dia 3ten falan yukardaysa zaten script demem çok extrem birşey değil ama daha düşük elo için ya şans ya da script demek en kolayı. script desen niye diyorsun demem yani bayağı zor birşey. 0 görüşle o zamanlama ya aşırı şans işi ya da proluk scriptlik arası birşey. net karar veremedim.
  • Yalnız o değilde adamlar ne programlamış be scripti. Korkunç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

ya baseye ulti atması falan hiç sorun değil. takım arkadaşı da yazmış olabilir at diye. sonuçta lanedeki görüşün gittikten sonra 5-6 saniye içinde b animasyonunu başlatıyor. adamın b atacağını düşünmek için pro olmaya gerek yok. hesaplamak zor ama b attığı an kafasında patlaması yani o an resmen kafa atması gelmesi bayağı bi zor. o biraz şüpheye soktu. yoksa adam kayboluyor kulesinin altına girip b atıyor. ama o arada minyon kestikten kulesinin altına gidene kadar 5 saniye önce veya sonra da b atabilirdi. orda biraz şüpheye düştüm de. dia 3ten falan yukardaysa zaten script demem çok extrem birşey değil ama daha düşük elo için ya şans ya da script demek en kolayı. script desen niye diyorsun demem yani bayağı zor birşey. 0 görüşle o zamanlama ya aşırı şans işi ya da proluk scriptlik arası birşey. net karar veremedim.

Ya kardeşim burdaki soru şu eğer adam farm yaparken bir yandan soloyu izliyorsa niye ulti yi soloya değilde BASE E ATIYOR. benim düşünceme göre script base atıldığını ve hp yi tespit ediyor ama yeri tespit edemiyor. Yoksa legal bi oyuncunun o ulti yi soloda kule dibine atmak yerine base e atmak icin hiç ama hiçbir sebebi yok.

• diğer 2 linke şimdi baktım. zed tam aradığım tip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

ya baseye ulti atması falan hiç sorun değil. takım arkadaşı da yazmış olabilir at diye. sonuçta lanedeki görüşün gittikten sonra 5-6 saniye içinde b animasyonunu başlatıyor. adamın b atacağını düşünmek için pro olmaya gerek yok. hesaplamak zor ama b attığı an kafasında patlaması yani o an resmen kafa atması gelmesi bayağı bi zor. o biraz şüpheye soktu. yoksa adam kayboluyor kulesinin altına girip b atıyor. ama o arada minyon kestikten kulesinin altına gidene kadar 5 saniye önce veya sonra da b atabilirdi. orda biraz şüpheye düştüm de. dia 3ten falan yukardaysa zaten script demem çok extrem birşey değil ama daha düşük elo için ya şans ya da script demek en kolayı. script desen niye diyorsun demem yani bayağı zor birşey. 0 görüşle o zamanlama ya aşırı şans işi ya da proluk scriptlik arası birşey. net karar veremedim.

Ya kardeşim burdaki soru şu eğer adam farm yaparken bir yandan soloyu izliyorsa niye ulti yi soloya değilde BASE E ATIYOR. benim düşünceme göre script base atıldığını ve hp yi tespit ediyor ama yeri tespit edemiyor. Yoksa legal bi oyuncunun o ulti yi soloda kule dibine atmak yerine base e atmak icin hiç ama hiçbir sebebi yok.

dediğin şeyi düşündüm bende. bizim de başımıza geliyor. jinx b ye ulti salla falan diye herkes söylüyor. o kadar hesaplama yapamıyoruz. genelde 2-3 saniyeyle kaçıyor ki bu roketin hızına bakarsın bayağı uzun bir süre ve tutma ihtimali düşük. dediğin gibi herhalde belirli yüzdenin altına düşünce baseye ulti sallama diye birşey olabilir. eloyu merak ettim. ligler nedir.

• Amma ağlak çıktın sende ha adam şansa tutturmuş işte bende jinx aldığım zaman sürekli deniyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

dediğin şeyi düşündüm bende. bizim de başımıza geliyor. jinx b ye ulti salla falan diye herkes söylüyor. o kadar hesaplama yapamıyoruz. genelde 2-3 saniyeyle kaçıyor ki bu roketin hızına bakarsın bayağı uzun bir süre ve tutma ihtimali düşük. dediğin gibi herhalde belirli yüzdenin altına düşünce baseye ulti sallama diye birşey olabilir. eloyu merak ettim. ligler nedir.

plat5

• naut'a gelmemesi ilginç olmuş. şans da olabilir.
  • bir kaç gün önce bizim maça bi jinx gelmişti baya iyi oynuyodu zaten. görüşsüz 4 kere basede ultiyle adam almıştı. sadece adamları base atmaya başlarken görüyor ve görüş yok oluyor ona göre güzel bi ultiyle alıyor yani abartılacak bir şey yok bence
  • Bana şans gibi geldi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.