Şimdi Ara

Kaliteli Oto Expertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaliteli Oto Expertiz

    Hepimiz gün arasında ihtiyaçlarımızı karşılamak adına otomobillere gereksinim duyuyoruz. Bunların başında sürekli işe gitmek mecburiyetinde olan benim için hiç kararsız otomobil ihtiyacı her geçen gün daha fazla bir şekilde artmaktaydı. Bu ihtiyacımı en ekonomik çözümler ile gidebilmek için ikinci el araba almaya karar verdim. Lakin aracı satın almadan öncelikle aracın eksiği, kusuru ya da hasarı var mı bulunmaz mu diye expertiz firmasına gitmem gerekliydi. Merter’de oturan biri olarak ben de derhal Avcılar ve Bahçelievler’de da tüm millete en iyi şekilde hizmet sunduğunu duymuş olduğum araç ekspertiz kuruluşuna yöneldim.Şirkete gittiğim andan itibaren benimle yoğun şekilde iyi bir biçimde ilgilenmeleri çalışmalarında da iyi olacağını anlamamı sağlamıştı. En son teknoloji bilgisayar vasıtayı ile otomobilimin hasarı mevcut mı kaza olmuş mu bunun gibi bütün detaylarını dakikalar arasında yaparak kısa süre arasında raporlamaları da elime teslim ettiler.Sunulan servislerinden yoğun şekilde memnun kaldığımı ve herkese de önere bileceğimi söylemek isterim.

     Kaliteli Oto Expertiz


    Ucuz maliyetli servisler sunan araba expertiz kuruluşu hem az maliyet ile işlerimizi halletmemizi sağlamakta hem de süre kaybı da ortadan kalkabiliyor. Bilgisayar sistemleri vasıtayı ile otomobilde ki tüm incelemeleri ve ölçümleri yaparak değerlendiren deneyimli elemanlar yardımı ile otomuz artık hurda olmaktan çıkabiliyor.Oto meselesi için oldukça çok detaylandırmalar raporun arasında yer alıyor. Baktığımda otonun motorundan, lastiklerine, iç donanım parçalarından hasar kaybına kadar derhal derhal tümdetayları yapan araç expertiz adresi ile yatırım sağlamış olabildim. Aldığım hizmetten son derece memnun kaldığım için bundan sonra dostlarıma da ekspertiz kuruluşunu tercih etmekte ve ikinci el otomobil alırken her zaman inceleme yapmaları adına şirkete başvurmaları konusunda tembihte bulunmaktayım.
    Avcılar araç expertiz ‘e ulaşabilmeniz adına herhangi bir saat dilimi olmasına gerek bulunmamaktadır. Nedeni ise ben ne zaman istersem isteyim araç ekspertizhttp://otohasarekspertiz.com/ servislerini kuruluşdan gönül ferahlığı ile alabiliyorum. Bununla Birlikte hem yerinde hem de gezici expertiz servislerini de bulunduğundan ötürü istediğim bütün alternatifleri rahatlıkla tercih edebiliyor ve otomobillerimin muanelerini yapabiliyorum. Bundan böyle hem cebimdeki paradan hem de zamandan tasarruf yapıyorum. Bu beni mesut etmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destek Gusto -- 28 Ekim 2015; 11:35:08 >







  • Sırf memnun kaldığınızı dile getirmek için üyelik aldınız yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.