Şimdi Ara

BlackBerry Priv uygulamaları Android mağazasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BlackBerry Priv uygulamaları Android mağazasında


     










    Tarihindeki ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv'i ön siparişe sunan Kanadalı BlackBerry, gerekli uygulama takviyesini yapmak adına Google Play mağazasında da büyük bir hareketlilik yaşıyor. Firma model için mağazaya yeni uygulamalar ekliyor veya mevcut olanları güncelliyor.




    Mağazada hali hazırda MicrosoftexFAT, Notes, BlackBerry Calendar, Contacts, BlackBerry Hub, BlackBerry Keyboard, BlackBerry Services, Tasks, BlackBerry Device Search, BlackBerry Password Keeper, Secure Work Space, BlackBerry Launcher, BlackBerry Camera ve DTEK şeklinde uygulamalar yer alıyor. Pek çok uygulama zaten adından da anlaşılabiliyor.




    Liste arasından ilgi çekenler güvenli bir alan oluşturabilen ve mail, rehber, ajanda gibi uygulamaları buraya toplayabilen Secure Work Space, sanal ve fiziksel klavyede çeşitli özelleştirmeler yapabilmenizi sağlayan BlackBerry Keyboard, exFAT ile SDXC kartları kullanmanızı sağlayan MicrosoftexFAT, verilerinize ve bileşenlere erişen uygulamaları listeleyen DTEK şeklinde sıralanıyor. Uygulamalar nadiren diğer Android cihazları ile de uyumlu.







    https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlackBerry+Limited 

     

     







  • Note 4 ile deniyorum ama uyumlu uygulama yok. Klavye, rehber ve launcher uygulaması çok güzel gözüküyor keşke farklı cihazlara da yüklenebilse

  • Çok beklersiniz BlackBerry dokunmatik klavyesi başka markalara açılmayacak :D ayrıca rehber olsun BlackBerry Hub olsun bunlar BlackBerry cihazlara özgü şeyler :D

  • Keşke bizim cihazlarda da kullanılanilseler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.