Şimdi Ara

Motorola'dan camı kırılmayan telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Motorola'dan camı kırılmayan telefon


     

    Uzun süre Google çatısı altında kaldıktan sonra Çinli Lenovo'ya satılan akıllı telefon devi Motorola, yatırımlarını artırarak devam ettiriyor. Lenovo'nun daha fazla önem vereceğini ve özerklik tanıyacağını ifade ettiği marka bugün iki önemli akıllı telefon modelinin daha lansmanını yaptı.




    Bunlardan birisi olan Motorola DROID Turbo 2, Moto X ile başlayan yeni tasarım çizgilerini aynen devam ettiriyor. Arka bombeli ve desenli kapak ile ön cam arasında metal bir çerçeve yerleştirilmiş. Moto Maker sayesinde kullanıcılar arka kapağı, çerçeve rengini ve ön panel rengini diledikleri gibi belirleyebiliyor. Moto Maker ilk kez bir DROID ürününe sunulmuş durumda.




    Cihazda bulunan 5.4 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğündeki AMOLED ekranın en önemli özelliği kırılmaz oluşu. Motorola yeni telefonunda ShatterShield teknolojisini kullanıyor. 5 ayrı katman istiflenerek hazırlanan bu yeni koruma kalkanı için Motorola 4 yıla kadar kırılmazlık garantisi veriyor. Küçük bir ayrıntı olarak dayanıklılık için esnek bir AMOLED ekran kullanıldığını belirtelim. Darbeyi absorbe etmek için esnemek zorunda olan bu ekranın kullanıcıya yansıyan bir esnekliği tabii ki yok.




    Çizilmelere karşı dayanıklı ilk katmanın altında kırılmalara karşı dayanıklı ikinci katman yer alıyor. Daha sonra dokunmatik panel, AMOLED ekran ve en altta da bir alüminyum kasa bulunuyor. Böylece 5 katman tamamlanıyor ancak bu kadar yatırım 9.2mm kalınlığında bir kasayı sonuç veriyor. Gövde su sıçramalarına karşı nano malzemeler ile kaplanmış. 




    2Ghz saat hızında çalışan Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alan Motorola DROID Turbo 2, 3GB RAM ve 32GB/64GB artırılabilir kapasite seçeneklerine sahip. Arka kısımda 21MP çözünürlüğünde çift tonlu LED flaş barındıran bir kamera yer alırken, ön tarafta ise 5MP çözünürlüğünde bir sensör bulunuyor. 3760mAh gücünde batarya ile bir günü rahatça çıkaran cihaz Android 6.0 güncellemesini önümüzdeki aylarda alacak. Motorola DROID Turbo 2 sadece Verizon operatörü için 624$ fiyat etiketi ile satılacak.  

      

    Motorola'dan camı kırılmayan telefon 

     








  • Motorola razr xt 910 kullanıyorum gerçekten efsane telefon yapmış adamlar,bu telefon gelirse elimdekini değiştirmeyi düşünebilirim gerçekten çok kaliteli malzeme kullanıyor adamlar.

  • "Motorola'dan camı kırılmayan telefon" nedir ya? "Motorola DROID Turbo 2 tanıtıldı" yada "Motorola'dan kırılmaya karşı dayanıklı yeni bir cam teknolojisi" gibi olsa.

    2 gün sonra "Motorola DROID Turbo 2 camı kırıldı" diye yeni bir haber yapmak zorunda kalabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 28 Ekim 2015; 1:25:43 >
  • Kullanıcının dötüne 400-500 lira girmesin diye kırılmaz camlı telefon üreten koca yürekli marka,adam gibi adam <3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 28 Ekim 2015; 2:19:20 >
  • Moto G 1.nesli kullandım 14 ay 4-5 kere sağlam düşürdüm banamısın dememişti keşke motorola cihazları Türkiye'ye gelmeye devam etseydide bizde kullanmaya moto gden aldığım tadı başka hiç bir telefon vermiyor
  • Bu fiyat nedir böyle?

  • Özellikleriyle güzel bir cihaza benziyor. Şahsen bir akıllı telefon kullanırken acaba hasar alacak mı diye üstüne titremek hiç bana göre değil. Eğer kullandığım işletim sistemi özgürse telefonu da özgürce kullanabilmeliyim, bazen yere düşürebilmeli, kafam rahat havaya atıp tutabilmeliyim :)

    Motorola atrix kullanıyordum, başına neler geldi neler. Merdivenlerden mi yuvarlanmadı, havaya fırlayıp yere mi düşmedi... Şu anda hala çalışır vaziyette duruyor öyle bir cihaz üretmişler. Ama işte ne hikmetse piyasada pek rağbet görmeyen marka konumuna geldi.

  • Motorola iyi telefon yapıyor. Evde motorola milestone var 5 yıllık hala çalışıyor.

    Bu telefon da açıkçası harika olmuş. Pili de çok iyi.

  • Türkler bunu da kırar
  • İstisnasız iphone ,samsung, lg yapsaydı yapılan sohbet efsane cihaz süper batarya ,dayanıklı ve muhteşem tasarım olurdu neyse ki Motorola yapmış

  • camı kırılmayan telefon derken hiç kırılmaz değil sonuçta. kırılmaya dayanıklı
  • Bizim operatörler çinli markalara isimlerini bastırtcaklarına motorola ile anlaşsalar daha iyi olur turkcell bir defa anlaşmıştı talep olursa yeniden anlaşabilirler beğenen peşine düşsün

  • isteyene temin edilir cihaz online siteye unlocked olarak dustugu anda 25 gunde teslimat yapilir.

  • Onu da kırarlar hacı. Öyle bir kırarlar ki, duramazsın.

  • canavar gibi telefon her açıdan.verizon'a geçesim geldi :)
  • Buradan motorolanin ulkeden kacmasina sebep olan uzanlara sevgilerimi iletiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırışır kırılmaz bilemem ama kırıldığında kolaylıkla dış camı değiştirilebilecek bir telefon olsa çok iyi olur. servis komple değiştiriyor fahiş fiyat istiyor. merdiven altında yaptırıyorsun adamlar tamir esnasında kırılmasına bile garanti veremiyorlar. Allah göstermesin ama dış cam kırılma olayı başıma gelirsen kendim değiştireceğim bundan sonra.
  • cihazın özellikleri çok iyi olmuş fiyatı biraz daha aşağa çeksiler süper olur

  • Ekran değişmek çok pahalı zaten. Bir de bu cihazın ekranının oldu da kırıldığını düşünün
  • ne güzel telefon keşke benim olsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.