Şimdi Ara

Doğru bisiklet seçiminde yardım lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlarım, abilerim. Yaşım 16. Ortalama 6 yıldır da bisiklet sürüyorum. Bisan Nuance bisikletim var fakat artık bayağı bir eskidi. Ben de yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. İstanbul/Beşiktaş' ta oturuyorum ve bilen bilir; buranın yolları pek de düzgün sayılmaz. Şehir-Dağ bisikletleri ile yol bisikleti arasında kaldım.

    Yol Bisikleti almak için sebeplerim:
    -Asfalt yolda daha çok kullanacak olmam.
    -Tur yapmayı istemem.
    -Daha çok asfalt yollarda sürmek.
    -Uzun ve dümdüz yollarda sürmek.
    -Hafiflik.

    Dağ-Şehir bisikleti almak için sebeplerim
    -Hidrolik frenler
    -İstanbul' un ara sokaklarında rahatça gezinebilmek.
    -Gerektiğinde asfaltta sürebilmem, gerektiğinde mahallemde sürebilmem. (Fakat asfaltta fazla performans düşüşü oluyor bildiğim kadarıyla.)
    -Yağmurda çamurda daha iyi sürüş.

    Ve bir de sürüş konforu meselesi var. Yol bisikletleri daha konforlu ve bunca yıldan sonra da konfor istiyor insan. Artık ağırlık taşımaktan ziyade kendimi yollara vermek istiyorum

    Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Ve bir de kilitlemeli amortisör olmasının avantajı fazla mıdır?



  • Yol bisikleti aksine agresif duruşu yüzünden konforsuzdur . Tabii alışanlar için rahat geliyor o ayrı , şehir/tur bisikleti almalısın
  • Yerinde olsam yol bisikleti alirdim. Senin yaslarinda iken hep özenirdim ama parasizliktan alamadim.simdi yaslandim o durusta belim agrir diye korkuma sehir bisikleti aldim. Pismanmiyim bisikletimden hayir ama yol hevesimi alamadim. Ilerde gecersin bu tur bisikletlere. Atak bisiklet al:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan

    Yerinde olsam yol bisikleti alirdim. Senin yaslarinda iken hep özenirdim ama parasizliktan alamadim.simdi yaslandim o durusta belim agrir diye korkuma sehir bisikleti aldim. Pismanmiyim bisikletimden hayir ama yol hevesimi alamadim. Ilerde gecersin bu tur bisikletlere. Atak bisiklet al:)

    Merida Crossway 300' e karar verdim hocam. Yine de öneriniz için sağolun. Bence bisikletin yaşı yok, beliniz bir ağrır iki ağrır üçüncüde alışırsınız. Yol hevesinizi bir gün almalısınız derim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.