Şimdi Ara

Michelin kış çözümleri hakkında sorularınızı yanıtlıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kış kapıda, lastik değişim zamanı geldi. Aracınız ve sürüş koşullarınız için Michelin’in sunduğu en uygun kış çözümünün hangisi olduğunu biliyor musunuz? Hala karar vermediyseniz işte size seçiminizi kolaylaştıracak bir video:









    Michelin’in kış çözümleri ile ilgili sorularınızı bu başlığın altına bekliyoruz.

    (Teknik Müdürümüz İbrahim Başa her Cuma 14:00- 15:00 arasında canlı olarak tüm sorularınızı yanıtlayacaktır)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • marmara için crossclimate aldım .bence yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin firmasının sosyal medyayı takip ederek kullanıcılar ve potansiyel müşterilere ulaşmak istemesi güzel. Tanıtımın yanında teknik ve satış sonrası destek vermeyi de yaparlarsa uygun olur.
  • alpin 5 var bende. memnunum. yazlıkta pilot sport 3 var 2 senedir kullanıyorum, yağmurda falan iyi. Tek beğenmediğim noktası, sıcak havada özellikle beton asfaltta, çabuk bırakıyor.

    Burdaki Michelin gibi.

    İzleyin.

    https://youtu.be/n1xc0zGvxTw?t=1032



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 22 Kasım 2015; 1:32:14 >
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.
  • Plan-M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Pilot Sport 3 ile ilgili teknik bilgi ve kullanıcı yorumları için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-pilot-sport-3#reviews&sortType=RATEDHIGH&pageNumber=1&filterType=tr_TR

    Kış çözümlerinin dışında teknik sorularınızı yanıtlayabilmemiz için müşteri ilişkilerimiz ile info@tr.michelin.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

    İyi Günler Dileriz.




  • Michelin firmasına bayılıyorum adamlar her konuda ileri görüşlüler takvim konusu ayrı yemek konusu ayrı ...o yıldızı almak çok ama çok zor.... lastik tede almanların elini kolunu baglamıştır ilk defa almanların bu konuda çaresiz kaldıklarını görüyorum...))
  • Bu konuyu görmek gerçekten güzel oldu.

    İki araç için kış lastiklerimizi almak üzereydik.Video aydınlatıcı olmuş.

    Foruma özel bir kampanya yapmayı düşünüyorsanız iki aracımız içinde hemen lastiklerimizi alalım
  • sayın mıchelin yetkilisi bfgoodrich lastik aldım lastikcim.com dan halen stoklara giriş yapılmadıgı söyleniyor neden gecikti bu markanız
  • Hafif karlı hafif buzlu yollarda cross climate yeterli olur mu? Mesela bu lastikle karlı bir zeminde yokuş çıkabilir miyiz?

    Soruya halen yanıt alamadık? Yoksa testini yapıp öyle mi yanıt vereceksiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 23 Kasım 2015; 18:21:05 >
  • ben taktırdım marmaraya 40 yılda bir kar düşerde ranpada bulursam denicem,zaten 20km ile seyahat ettiğim trafik testinide yapmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kampanyalarımız için lastik ebat bilgileriniz ile birlikte size en yakın bayimizden bilgi alabilirsiniz: Bayi Bulucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelin -- 22 Aralık 2015; 16:26:24 >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu gecikme ile ilgili bilgi almak için lastiği satın aldığınız online alışveriş sitesi ile iletişime geçmelisiniz. İyi günler ve güvenli sürüşler dileriz.
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Michelin olarak, öngörülemeyen hava değişiklikleri ve dönemsel kar yağışı şartlarında CrossClimate'ı öneriyoruz. Çünkü CrossClimate tam da bu şartlara göre; Michelin yaz lastiğinin kavrama, yakıt tasarrufu ve dayanıklılık özellikleri ile Michelin kış lastiğinin kar, çekiş gücü ve frenleme özelliklerini bir arada sunuyor. Michelin CrossClimate'in, Michelin Alpin 5 ile karşılaştırıldığı videomuz için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=ik5k7nvZHJ0
  • CrossClimate lastiğinin üzerinde kar tanesi ve m + s ibaresi var mı? kışın yapılan kontrollerde kış lastiği yerine geçer mi?
  • dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, yeni lastiklerinizi güvenle kullanmanızı dileriz. CrossClimate, kış kullanımı için onaylı 3PMSF sertifikasına sahip ilk yaz lastiğidir. Beklenmeyen hava değişiklikleri ve dönemsel kar yağışı şartlarında CrossClimate'ı öneriyoruz. Bu sayede sizlere yaz lastiğinin ıslak zemin frenleme, dayanıklılık ve yakıt tasarrufu özellikleri ile birlikte, kış lastiklerinin çekiş gücü ve karlı/soğuk zeminde frenleme kriterlerinde en iyi performansı sunmaktadır. İyi günler dileriz.
  • merhaba. aracımda (volvo V40 CC) michelin primacy var ve henüz 11bin km de. bu km ye de 4 ayda ulaştım. yani yoğun olarak aracı kullanıyorum. ayda 3 ayrı hafta sonu şehirlerarası yol yapıyorum ( düzce, gebze ve adapazarı). kış lastiği almayı düşünüyorum ancak istanbulda sıcaklıklar yükseldiğinde aracın yol tutuşu azalır mı? yoksa cross climate almayı düşündüm ancak aracımdaki lastikler henüz yeni. iki 4 mevsim lastiğim olmuş olucak. tavsiyeniz nedir?
  • Michelin M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bundan sonra lastik aldığımda cross climate tercih edeceğim. Son sorum lastiğin kaç desibel ses ürettiği ?
  • 215/45-16 A1 araç için Alpine5 mi, Alpine4 mü önerirsiniz?

    Aslında Alpine4 ile 5 arasında ne gibi elzem farklar vardır? Ankara Oran'da oturuyorum, sanırım cross climate pek işimi görmez, burada kış biraz yoğun
  • 2013 Astra sedan turbo aracım var. Orjinal lastik ebatı 215/50 r 17 91v turanza marka. Bu ebatlarda mı lastik bakmalıyım? Yoksa farklı mı? Bilmediğim bi konu.. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.