Şimdi Ara

Apple TV Türkiye’de satışa sunuldu. İşte fiyatlar:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

     

    Apple TV Türkiye’de satışa sunuldu. İşte fiyatlar:Apple’ın yeni bir işletim sistemi ile duyurduğu ve özel bir platform haline getirdiği Apple TV, tüm dünya ile aynı anda Apple Store üzerinden ülkemizde de satışa sunuldu. 32GB ve 64GB kapasiteye sahip iki ayrı modelde kullanıcılarla buluşacak olan ürün, güçlü bir donanım ile geliyor. Özellikle Siri entegrasyonu ile evlerdeki televizyonlara çağ atlatan yeni nesil Apple TV’ler bu kez fiyat olarak da epey yüksek bir noktadan konumlandırıldı.

     

    Fiyatlar Ne Oldu? 



    Siyah olarak tek renk seçeneği bulunan Apple TV’nin 32GB kapasiteli modeli 629TL’den satılıyor. 64GB kapasiteye sahip üst versiyon ise 829TL. Sim kart yuvası olmadığı için kredi kartına 9 taksitle satın alınabilen ürünün kutusunun içinden HDMI kablo çıkmıyor. Apple Store üzerinden bir de HDMI kablo olmak isterseniz ödemeniz gereken tutara 69 TL daha ilave etmeniz gerekiyor.




    An itibariyle Apple’ın Türkiye’deki stoklarında bulunan ürün, 5-7 iş günü içinde ücretsiz kargo ile adresinize gönderiliyor. Bir önceki model olan üçüncü nesil Apple TV ise 279 TL’den satın alınabiliyor.

     

    2GB RAM, Apple A8 İşlemci



    Dördüncü nesil Apple TV, Apple’ın geçtiğimiz yıl pazara sunduğu 64-bit’lik işlemci ile geliyor. Muhtemelen 2GB RAM’e sahip olduğu tahmin edilen cihaz, iPad Air 2’nin donanımı ile benzer niteliklere sahip.



    Cihazın arkasına baktığımızda gigabit ethernet portu dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra kablosuz erişim için 802.11ac Wi-Fi desteği de sunulmuş. Bizim canımızı sıkan detay ise optik ses çıkışının olmayışı oldu. Apple’ın optik ses noktasında bir çalışması bugüne kadar zaten hiç olmamıştı. Haliyle gerekli alt yapının bulunmayışı nedeniyle bir sıkıntı yaşanmış olunabilir. İşin özü HDMI, ses ve görüntü aktarımı için dördüncü nesil Apple TV’de tek seçenek konumunda. Bunun dışında cihazda Bluetooth 4.0, HDMI 1.4, USB-C, entegre elektrik adaptörü yer alıyor.




    Teknik detaylardan bahsetmişken Apple TV’nin artık kendi işletim sistemi olduğuna da değinmeliyiz. tvOS olarak adlandırılan platform, bundan böyle Apple’ın televizyon tarafı olarak geliştirilecek. Bunun yanı sıra Apple TV sonunda yepyeni bir kumanda ünitesi ile geliyor. Boyutları çok değişmese de kumanda üzerinde sonunda ciddi bir mühendisliğe imza atılmış. Bluetooth 4.0 üzerinden Apple TV ile bağlantıya sahip olan kumanda, sahip olduğu ivme ölçer, jiroskop gibi sensörler sayesinde bir joystick gibi kullanılabiliyor.

     

    Güncelleme: 30 Kasım itibariyle tüm kanallardan satışa sunulan ürün, ücretsiz kargo seçeneği ile Apple Online mağaza üzerinden de alınabiliyor.








  • Tamam bu parayi verelim de karsiliginda aldigim fayda goreceli olarak cok dusuk..

  • türkiyede hiçbir servisi çalışmıyorki niye alalım

  • 2012 Yazında Amerika'dayken Apple TV'yi $100'a (o günkü kur 1.78) yaklaşık 200 TL'ye almıştım o zaman bile düşünmüştüm alınır mı diye..

    630 TL'ye Apple TV biraz değil baya çok gibi.
  • iPhone 6 ile aynı/daha iyi donanıma sahip olan bir cihaz 630 TL'den satılabiliyormuş. Ekran, batarya ve IOS işetim sistemini koyunca neden fiyatlar 2.700 TL'yi buluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 26 Ekim 2015; 19:03:22 >
  • 64gb lık fiyata onu alacağıma 32'' tv+windows yada android stick alırım daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğ artık. Eşeğin kulağına suyu kaçırdı. Ne bu fiyat!! Ben de acaba alınır mı diye android tv kutuları ile kıyaslamak için bekliyordum. Nvdia Shield ile aynı fiyat ya la bu? Bildiğin xbox 360'dan iki katı performansı olan bir cihaz Nvidia Shield.

    Neyse gelirse Xioami'nin akıllı soundbar'ı. Gelmezse daha da bulaşmam tv box veya sticklerine.

    edit: ehem. efendim türkiyede hiçbir servisi çalışmıyor diye bir şey yok. apple adeti, servis vermiyorsa hizmet de vermiyor. yav itunes üzerinden dönüyor çoğu medya olayları zaten, ki itunes türkiyede var. bunun yanında anime, konser vs gibi şeyler 3.nesilde bile kullanlan şeyler vardı. yotube gibi dünyanın her yerinde ücretsiz hizmetler var. ha dersin yerli içerik ve hizmet verenler yok; yerli ne var ki burada olsun? tvyo mu? muhtemelen uygulamalarını buna çıkarırlar. yani hizmet var. birçok android tv box'ından daha çok hizmet ama apple ekosisteminde olması kaydıyla. iphone ve mac'in varsa bu cihazdan randıman alırsın. o yüzden apple'cı arkadaşlar parayı bayılacaklar, tasalanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 26 Ekim 2015; 20:24:05 >




  • türkiyede işe yaramaz boşuna almayın

  • Fiyat biraz tuzlu olmuş. 432tl Amerika fiyatı. Vergisi şusu busu derken artmıştır, ama bunu apple kompanse eder diye umuyordum. Neyse ilk incelemer bir gelsin bakacağız artık. Infuse çıktığında dehşet bir media playera dönüşecektir ama daha erken.

  • ABD fiyatı(64GB) 580TL, Türkiye fiyatı 830TL. Aradaki 250TL nedir? Hem de hiç bir servisi Türkiye'de çalışmayan bir cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 26 Ekim 2015; 20:09:01 >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    kimsenin birşey basacağı yok , bütün desteğiyle Tr'de çalışsa bile çok küçük bir kesime hitap edeceği kesin konsollar varken buna para vermek boşuna para kaybı.apple'cı arkadaşlar aslında apple'cı filan değil telefon satın alıyorlar çünkü statü göstergesi ben apple tv aldım deyip gösterebilceği hava basacağı insanlar pek olmayacağından tutma ihtimalide çok az açıkçası bu cihazın basın tarafından neden bu kadar gazlandığınıda anlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray
    2012 Yazında Amerikadayken Apple TVyi $100a (o günkü kur 1.78) yaklaşık 200 TLye almıştım o zaman bile düşünmüştüm alınır mı diye.. 630 TLye Apple TV biraz değil baya çok gibi.


    iPhone 6S lerin yaklaşık 1000 lirası vergi olduğu gibi onun da 500 lirası vergidir..

  • HOTBIRD UTELSAT ASTRA _???_ BUNLARI ÇEKİYOR MU ? :)

  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    ben zamanında almış ve beğenmiş biriyim. 3.neslin fiyatı uygundu. daha çok telefonum ve bilgisayarıma aksesuar olarak almıştım. alanların çoğu da öyle alacaktır. bu cihaz konsol alternatifi değil, herkes oyun oynamıyor. evde kullanması epey pratik. televizyona hep bu bağlı olurdu, nadiren tv izlerdim. her iphone sahibi almıyor ama iphone, imac, ipad sahiplerinin, ekosisteme iyice dalmış arkadaşların ilgilendiği bir cihaz bu.

    şu apple statü geyiğinden çok sıkılmış biriyim ben. bir çok insanın kalite anlayışından dolayı apple aldığını bizatihi biliyorum. evet apple kullanıcıları genelde cahil ve görgüsüzdür ama hepsi değil.
  • Şu fiyatlara bak arkadaş sanki Play Station alıyoruz, altı üstü media oynatıcı. Bir Apple kullanıcısı olarak açıkcası fiyatlar çok kötü. Apple kendinden soğutuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray2012 Yazında Amerikadayken Apple TVyi $100a (o günkü kur 1.78) yaklaşık 200 TLye almıştım o zaman bile düşünmüştüm alınır mı diye.. 630 TLye Apple TV biraz değil baya çok gibi.
    iPhone 6S lerin yaklaşık 1000 lirası vergi olduğu gibi onun da 500 lirası vergidir..


    ne alaka 500TL vergi, ya hiç hesap bilmiyorsunuz yada Apple çok seviyorsunuz.

  • Apple tv de itunes üzerinden satın aldığımız yada kiraladığımız filmler cihazamı iniyor yoksa sadece stream olayımı var yeni çıkan cihaz için soruyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluone kullanıcısına yanıt
    Eski cihazlarda isterseniz cihaza indiriyor, isterseniz stream olarak izliyordunuz. Bunda da muhtemelen öyle olacaktır. Ancak stream hızı çok iyi, indirmeye gerek kalmıyor pek.

    Bu arada fiyatın 124tl si vergiymiş. Sitesinde ayrıca belirtmişler.
  • Sanırım ilk alanlardan biriyim. 3.neslini de kullandım. Evde android TV box da var. Ama bunun yeri bambaşka. Benim asıl kullanım amacım Plex. Ve yakında çok çeşitli uygulamalarla evimizin vazgeçilmezi olacak. 5-7 kasım arası elimde olacakmış.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.