Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.819
Cevap
56
Favori
1.476.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leon79


    quote:

    Orjinalden alıntı: krmypr

    arkadaslar henuz arabayı tezlım almadım amabus moduna arabyı durduktan soram ecıyoz yoksa hareket halındeykende kullanabılıyozmu.bırde bu olcak olayı .orgınal olanı bulazmıyız aceba?bırde preıum jant taktıkmı tamam zaten)



    özür dilerim mesajınızı anlayamadım ama mesajınızın içeriğinin 'arkadaşlar henüz arabayı teslim almadım ama bu 'S' moduna arabayı durdurduktan sonra mı geçiyoruz, yoksa haraket halindeyken kullanabiliyor muyuz?, bir de bu olacak olayı orjinal olanı bulamazmıyız acaba? bir de premium jant taktık mı tamam zaten' olarak yorumladım.

    'S' modu vitesin hemen yanında olan 'S' işareti ile gösterilen bir düğme, buna aracı kullanırken basabilirsiniz, hız göstergesinin yanındaki vites bilgi ekranında ufak bir 'S' işareti göreceksiniz.



    walla ben de anlamadım o mesajı biraz özenli türkçeyle yazsaydı keşke katliam yapmanın manası yok




  • Şu sarkma nerden oluyor arkadaşlar, sarkan bir arkadaş fotoğrafını çekip foruma koyabilirse sevinirim...
  • tekerleğin üstünden sarkıyor bütün olarak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

    Şu sarkma nerden oluyor arkadaşlar, sarkan bir arkadaş fotoğrafını çekip foruma koyabilirse sevinirim...


    Berker bu arkadaki keçe benzeri davlumbazları çamurlukların kenarına geçme gibi bir şey yapmışlar. Yani sabit değil... Tazyikli su, çamur vs derken yerinden çıkıyor. Yerine oturması için elinle bastırman gerekiyor. Zamanla daha fazla deforme olup çirkin bir görüntü oluşturma ihtimali yüksek. Önlerde plastik davlumbaz koymuşlar onlarda bir problem olmuyor... Şimdilik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdaer -- 25 Mart 2009; 1:29:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: crazyarif
    walla ben de anlamadım o mesajı biraz özenli türkçeyle yazsaydı keşke katliam yapmanın manası yok


    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım... Güzel Türkçemizi özenli kullanmaya gayret edelim. Bizim olana en iyi biz sahip çıkarız değil mi?
  • otmotvmhndsi merhaba bende 308 aldım yarın araç elimde olacak sana birşey sormak istiorum koyduğun resimlerde konsol rengi beyaz görnüyor ve çok hoş bildiğim kadarıyla orjinal rengi sarı sen sonradan mı değiştirdin? ben bayılıorum beyaz renge eğer sonradan takdırdıysan nerede ne marka ışık kullanıldı yazarsan çok sevinirim.
  • gece boyunca bayağı hareketli bir forum olmuş. Biz kalamıyoruz o saatlere. malum ev bahçelievlerde işyeri altunizede de . Öncelikle 308 siparişi veren yakında arabasına kavuşacak herkese hayırlı olsun. kesinlikle doğru bir tercih yaptıklarını görecekler. 90 hp dizel ile 110 hp dizel arasındaki en büyük donanım farkı 110 bg.lik olanda partikül filtresinin olmasıdır.(FAP) çevre kirliğinin önemi hususunda bu çok önemli. performans olarak tabii 110luk daha iyi.Tork farkı da 210'a 240.Dizel mi benzinli mi alayım diyorsanız.Ve aradaki fark çok ufacık kaldıysa yaptığınız km. önemli. Yılda 40.000 km civarı yaparsanız dizel alın yok 15-20.000 yapıyorsanızbenzinli alın. Benzinli dizel arasında 500 TL fark var diyorsanız dizeli alın. Ama servis bakımlarında benzinliden daha fazla ödersiniz.Birde arızalanma durumu olursa tamiri daha masraflı olur. Tabii bu arızalanır demek değil. PSA nın HDi motorları referans motorlardır.120 bg.lik VTi de BMW ile ortak üretilen Mini Cooperda da kullanılan çok sıkı bir makinedir.Premium donanımda std.sunulan iki bölgeli otomatik klimada kol dayamanın arkasında arka koltuklara iki gözlü üfleme yeri mevcut.ÖTV indirmi öncesinde Premium donanımda içi siyah olan araçlar da bolca vardı. ama kalmamıştır.arka davlumbaz sarkması bende olmadı . Ben sürekli hafta sonu sitenin bahçesinde arabamı kendim yıkarım.Arka davlumbazların keçe benzeri bir malzemeden üretilmiş olmasının en büyük sebebi ses izolasyonu olabilir diye düşünüyorum. Çünkü keçe benzeri malzemeler ses yalıtımında çok fazlaca kullanılıyor.Premium bulupta alanlar çok iyi yapmışlar. ötv indirimi öncesinde premium fiyatları yüksek kaldığından çoğumuz stil ve elektrik paketli comfort almak zorunda kalmıştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 25 Mart 2009; 9:10:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: A-N-G-E-L-U-S

    otmotvmhndsi merhaba bende 308 aldım yarın araç elimde olacak sana birşey sormak istiorum koyduğun resimlerde konsol rengi beyaz görnüyor ve çok hoş bildiğim kadarıyla orjinal rengi sarı sen sonradan mı değiştirdin? ben bayılıorum beyaz renge eğer sonradan takdırdıysan nerede ne marka ışık kullanıldı yazarsan çok sevinirim.

    premium donanım seviyesinden itibaren kokpitin siyah veya gri/bej olma olasılığı var. beyaz renk kokpit yok.senin gördüğün fotğraftaki renk yanılmasıdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: A-N-G-E-L-U-S

    otmotvmhndsi merhaba bende 308 aldım yarın araç elimde olacak sana birşey sormak istiorum koyduğun resimlerde konsol rengi beyaz görnüyor ve çok hoş bildiğim kadarıyla orjinal rengi sarı sen sonradan mı değiştirdin? ben bayılıorum beyaz renge eğer sonradan takdırdıysan nerede ne marka ışık kullanıldı yazarsan çok sevinirim.


    merhaba, öncelikle hayırlı olsun diliyorum . Konsoldan kastınız hız ve devir göstergesi grubuysa eğer, orjinal hali beyaz. Auto6r ve benzinli otomatikler ve premium pack benzin& otomatik te beyaz konsol standart geliyor.

    Eğer aracınız düz vites comfort veya premium ise siyah tabanlı truncu ışıklı göstergeler ile gelecektir.
  • krmypr kardeşim adana dörtlerdenmi aldın otomobili o fiyata hediye vs. dahilmi?
  • Arkadaşlar bence bu tür şikayetleri sikayetvar.com'a yazın... eğer bu bayilerdeki çalışanları yukarıdan birileri arayıp hesap sorarlarsa akıllanırlar...


    quote:

    Orjinalden alıntı: Odose

    Selamlar,

    Aynı olaylar benim de başıma geldi

    Ötv den hemen önce araç araştırırken Toyota ya gitmiştim (Ankara - Toyan) Saatlerce beni ikna etmeye çalışmış, fiyatların ve aracın (Auris) muhteşemliğinden bahsetmiş, tasarımını dahi anlatmışlardı.

    Dün babama araç bakmak üzere yine gittik ve ellerinde araç olmadığını öne sürüp yüzümüze bile bakmadılar Bir başka bayide çalan telefonlara bakmadan ahizeyi kaldırıp kapatmalar falan, inanamazsınız. Hayretler içinde kaldım. Satışı yapıp elinde araç kalmayanlar gelenlere resmen kerhen hizmet veriyorlar!




  • arkadaşlar herkese merhaba.benim xenon la ilgili pek bi ibilgim yok eğer taktırırsam nasıl bişey taktırmalıyım,takınca sis farları sarı xenon beyazmı oluyor?gece görüşte ne kadar fark oluyor?cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FORZA BJK

    Muhteşem bir forum.69 sayfayı tektek hiç bir mesajı atlamadan okudum.Emeği geçen herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.


    Herhalde bir aksilik olmazsa ve gemi batmazsa bende 15-20 güne kadar aranıza katılıyorum.Aracımız gemideymiş.Nisan'ın ilk yada ikinci haftası gelecek gibi görünüyor.

    308 Premium Auto 6R Beyaz siparişi verdik.ÖTV'lerin indiği ilk gün yani 16 martta kaporayı yolladık.Bayinin elinde hazırda siyah ve içi açık renk araç vardı.İçi açık renk araçlar çok çok şık duruyor,ancak çocuklu bilhassa bebekli aileler için tam bir kabus.Beyaz rengi bende eşimde çok istiyor ve seviyorduk.Küçük bebeğimiz olduğu için aracın içinin siyah olmasıda kaymak gibi oldu.Peugeot'ta çalışan canım gibi sevdiğim bir kardeşim tarafından gelen zamlardan etkilenmeden siparişi verdik.
    Aracımız gemideymiş.CC siparişi verdik.Aracımız bayiden çıkmadan taktıracağız.Pack tampon için fiyat bekliyoruz.Kesemize uygun bir fiyat verirlerse onuda taktırmayı düşünüyorum.

    Aklıma takılan şeyler var yardımcı olursanız sevinirim.
    - Aracımda gelecek olan Premium tampondaki park sensörleri Pack tampona uyuyormu?Yoksa sensörleri değiştirmek zorunda kalırmıyız acaba?

    - Kasım'dan itibaren üretilen araçlardaki aksesuar kesintisinden bahsedilmiş daha önceki sayfalarda.Ancak hafta sonu bayiye gittiğimde orada yeni gelen hazırdaki araçta klima arka koltuk üfleçleri vardı.Araçların geliş süresi ortalama 2 ay desek bu araçta muhtemelen kasım sonrası üretilmiştir diye düşünüyorum.Acaba bu aksesuar kesintileri iptal edilmiş olabilirmi?(İnşallah iptal edilmiştir)

    - Ayrıca Premium içi siyah araç hiç görmedim.8-10 bayi dolaşmama rağmen rastlayamadım.Bulabilirseniz siyah Premium döşeme fotosu eklerseniz sevinirim.

    - omer_g ...Senin aracının fotolarında gördüğüm bagaj havuzu çok hoşuma gitti.Bebekli aile olduğumuz için almamız şart.Fiyat ve temin konusunda senden bilgi bekliyorum lütfen.Ayrıca sanırım sende Pack tampon var.Pack tampon fiyat ve temini konusundada yardımcı olursan çok sevinirim.




    Ozan abi Sen misin????

    Beşiktaşlısın. 308 Beyaz Premium Auto6R siparişi vermişsin. Fiyat 36,200 TL... Araban gemide... Siyah içi açık vardı ewet o aracıda biliyorum. Bayide Mepaydı...
    Bu kadar ihtimal başka bir kişi için bir arada olamaz sanırım.

    Ben Ömer abi Peugeot Parlardan tabi eğer Ozan abiysen tanıyabilirsin...


    Sorular için yardımcı olalım.

    Premium Sensör %99 Pack tampona uyacaktır Sistem birebir aynı...

    Premium içi Siyah, Alp beyaz Alüminyum Gri Kum Gri vb. açık renklerde uyum sağlaması açısından geliyor.

    Yeni gelecek araçlarda eksikliklerle ilgili bildiri yayınlandı ama netlik yok Peugeot da kontrol edilecek vs diyordu zaten...

    Bagaj havuzunu ben Koza ( Peugeot Türkiyeye paspas vs yapan firma) 'dan direk almıştım Serviste yoktu. Ama şimdi servislerde temin ediyor diye biliyorum. Koza ile direk irtibata geçebilirsen uygun fiyata alabilirsin. Ben iletişim nosunu bilmiyorum satıştan yedek parçadaki abimiz aramıştı.

    Pack tampon'u ben çıkma olarak buldum çalıştığım yer sayesinde ama henüz takmak nasip olmadı. Spoiler ımda var ama ikside takılmadı duruyor temin için ancak servis diyebileceğim. Zaten çok az Pack tampon lu araç geliyor çıkması çook zor bulunur. Servisle pazarlık edip alabilirsen Senin açından iyi olur.




  • Yaw şu davlumbaz işi beni şaşırtıyor.
    Benim aracım 37,500 de hiç atma sarkma vs. gibi bir sorun olmadı...
    Ayrıca Keçeli yerine Plastik kullanırsanız Ses yalıtımından feragat etmiş olursunuz. Parçayı sabitlemeye bakın.

    Ayrıca 207 Trendy de arka davlumbaz plastik gelirken Premium Dynamic de Keçeli davlumbaz geliyor amaç ses yaltımı
  • teşekkür ederim
    otmotvmhndsi
    ama çok üzüldüm ya servis de felan değiştirmiolar mı? ne kadar isterler bi fikriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-N-G-E-L-U-S -- 25 Mart 2009; 12:58:28 >
  • Bagaz havusu isteyen arakdaşlar,www.sahibinden.com ' da ana sayfada bagaj havuzu ile ilgili bir ilan var, Denizliden fabrikasından direkt olarak satış yapıyorlar. Fiyatı ise 69 TL buna kargo parasında dahil, ben sipariş verdim ve 1 gün sanra elime ulaştı ve şirketteki 7-8 arkdaşta farklı araçları için sipariş verdi gene aynı şekilde teslimatı bir sonraki gün sorunsuz yapıyorlar

    Bilginize
  • Güncel yakıt tüketimim le ilgili bir bilgi vereyim.
    Güzergah
    Gidiş: Bahçeşehir-Okmeydanı-Çağlayan-Pendik-İzmit (Gebzeden Sonra Otoban)
    Dönüş : İzmit-Pendik-Bakırköy(Ataköy)-Behçeşehir
    Normal kullanımım bu şekilde arkadaşlar

    Ortalama Yakıt tüketimi 654,7 km için 4,5L/100km
  • çok uygun ben bagajı alışveriş ve kıyafet ıvır zıvır koyma dışında pek kullandıgım söylenemez.
    bu arada premium ızgaradan vazgeçiyorum çünkü gt ön tampon siparişi verecegim fiyatta anlaşırsak mepayla.ya elimde bir sürü yedek parça var ne yapcam bilmiorum arka tampon ön tampon(olacak)
    davlumbaz olayını söylemiştim zamanında herkeste çıkmaya başladı kronik sorun diyede yazmıştım neyse çözüme ulaştıran varsa bizde aynı yolu izleriz.

    erener62;arac satılık ilanında cok hızlısın:)ben vazgeçtim yapacagım arabayı gönül bağı oluşsun aramızda yine.
    yeni araç alan almayı düşünenlere hayırlı olsun.

    yurdaer;abicim rusyaya gidesin geldiyse koyarız akşam biraz daha foto ne fotolar var:)bizim antalyada ufak rusya yazları ordayım gelen olursa beklerim
    ömer eskittin arabayı be kardeşim du yavaşne oldu dostum ebay?
    ali bi ara buluşup foto çekimi yapalım ancak boğaz tarafı olsun:)
    hadi herkese iyi forumlar.yine yazıyorum keşke kendi sitemiz olsa




  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.