Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.820
Cevap
56
Favori
1.475.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SW gelecek mi?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Peugeot 308 1.6 hdi Auto6r 112bg araç sahibiyim,motorla ilgili,özellikle enjektör,başıma gelenleri okumanız için link;

    http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=2318.0
  • Peugeot 308 1.6 hdi Auto6r 112 aracınla başına gelenlere gerçekten üzüldüm senin sorunun büyük ihtimal beyinden gelmiş zaten böyle elektronik araçlarda sorun oluştumu oldugun yerde kalıyorsunuz, ben çok merso ve bmw,vw gördüm öyle kalmış araçlar gayet pahalıdı, servis sorunu burada büyütmüş ve sizi memuniyetsiz bırakmış istanbul pejo telefon ediniz genel müdürlüğünü arayınız.
  • cumartesi trabzon peugeot da test sürüşünü gidiyorum.resimlerini çekip buraya yüklicem arkadaşlar.inşallah beklediğimiz gibi içimize sinen bi araç olmuştur...
  • 308 ise beklediğinden iyi olacagına eminim arkadaşım yorumlarını bekliyoruz, olumlu olumsuz.
  • yeni 308 in bilgileri yayınlanmış daha güzel olmuş yakıt sarfiyatı 1.6 dizel otm de daha da azalmış. fiyatlarda da fazla artış yok. e-hdi teknolojiside gelmiş .
    bu araba cok tutar.
    acaba ne zaman showromlara gelir.
  • http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-308/fiyatlar-308-hb/

    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/308/hb-5-kapi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhand09 -- 18 Haziran 2011; 22:34:37 >
  • bugün trabzon peugeot a gelen benzinli modeli inceleyebildim...









  • bence daha hoş olmuş aracın duruşu...



  • iç biraz genişlemiş gibi geldi bana.kalite biraz daha artmış.test aracı gelmediği için deneyemedim.ama sonuç olarak eski 308 le yeni 308 yan yana olduğunda yenisi daha yumuşak bi sert bakışlı olmuş.bence daha güzel olmuş....led farlar süper duruyo ama sadece active modellerinde olacakmış...araçların hepsi aleminyum jantla gelicekmiş.isteyen opsiyonlarla jantları xenon farları daha bi çok şeyler ekleyebilirmiş.







  • Yeni 308 fazla sevmedim kendine özgü çizgileri vardı diğerlerinden cok farklı bir ön lamba takımı 4 hazneli en güzel gösteren o bence arka tasarımı biraz daha oturmuş güzel olmuş.
  • Dün peugeot bayisine gidip inceledik aracı gerçekten çok beğendik.Access donanımı bile gayet yeterli esp, hill holder standart.Sene sonunda araç değiştireceğiz büyük bir ihtimalle tercihimiz 308 olacak.
  • Gidip canılı canılı görmek lazım ama resimlerdeki 308 bana hiç güzel gelmedi. Sanki ilk versiyonu bu imişte geliştirmeye yapıp yeni çıkardıkları eski modelmiş gibi bir durum var.
  • Cümlelerimizin başına " bence " sabiti koyalım ki, yanlış anlaşılmalar olmasın. Aracın ne kalitesinde artış var ne hacminde, tasarım anlamında yalnızca ön tampon değişti ve bence eskisi daha şıktı. Bu tamponla araç sıradan olmuş malesef. Özetle yeni 308'in tek artısı e-hdi motor ve -25kg.
  • Daha önce sorulduysa hoşgörün, 308' imden gayet memnunum 2010 Auto6R... Sorum şu, kasislerde sağ ön konsoldan airbag yazısının hemen altından tıkırtı sesi geliyor, elimle konsola bastırıyorum ses kesiliyor. İki kere Ankara Göral baktı, izolasyon falan yaptık dediler, ses kesilmedi. Bu problemi yaşayıp da çözebilen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: treex

    Gidip canılı canılı görmek lazım ama resimlerdeki 308 bana hiç güzel gelmedi. Sanki ilk versiyonu bu imişte geliştirmeye yapıp yeni çıkardıkları eski modelmiş gibi bir durum var.


    Katılıyorum, bence 308'in zorla makyajladıkları bu kasasında tasarımdaki dinamizm yok olmuş yerine standart 5 kişilik c sınıfı aile arabası görüntüsü gelmiş. Herkesin aksine sis farları üzerindeki led bölümüde çok yapmacık buluyorum madem led far ekliyeceksin ana farlarda veya arka stoplardada böyle bir değişiklik ekle, böyle olunca sanayide yaptırmış gibi durmuş. Bu kasa ile 307'nin ilk kasasına daha çok benzemiş, hala neden makyaj operasyonuna girdiklerini anlamış değilim. Tek artısı dizel e-hdi motoru ve start-stop olayı bence...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 24 Haziran 2011; 22:08:50 >
  • Ankara ABC ye gidip kendi gözlerimle de gördüm. Eski ile yeni olanı yanyana koymuşlardı ve yukarıda yaptığım yorum tam oturmuş; eskisi daha güzel gözüküyordu bence. İçinde en küçük bir değişme yok, herşey birebir aynı. Yeni 508 in burnunu sanki 308 koymuşlar gibi duruyordu araç. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yeni diye çıkarılan versiyon sınıfta kalmış, bence.
  • Bence ön plakanın yeri olsun ön tampon genel olarak 1numaraydı şimdi plaka ortada garip bimakyaj itici geldi. buna ek olarak sislerin üstüne ledler amatör işi gibi durmuş. halbuki ledler farların içinde tasarlansaydı çok güzel olurdu. eğer çok trafiğe takılsaydım e-hdi faydasını görebilirdim ama ankaranın çevre yollarında artısı olamayacak bana. faydasından ziyade abuk subuk sorunları beraberinde getirmesin yeter;) start stop da iyi bişey olsa gerek ama ne jbl müzik sistemi ne navigasyon nede head-up ekran yok da start stop var..yenilemeyi düşünebilirdim belki ama nasip olursa 2015'e bakar ona göre yolları ayırp ayırmayacağıma tam olarak karar vereceğim. bu garip makyaj, inadına eksik sunulan aksesuarlar, kötü servisleri, ilgisiz peugeot türkiyesi, olan bitene fransız kalan fransız üreticiyle işimiz iş hadi hayırlısı..
  • 308 active dizel alan varsa resim ekleyebilir mi?
  • Arkadaşlar,
    110 hp dizellerinizin şehir dışı minimum tuketimininiz nedir ? 100 km de ortalama 2.5 lt tuketimi tutturanınız var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.