Şimdi Ara

Telekomu Oturduğumuz Yerden Protesto! !...Pazar saat 16:00....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
12.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her pazar saat 16:00 da download yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 22 Ocak 2007; 9:20:07 >

Orjinalden alıntı: METAL

dondurulsa bilde bildiğim kadarıyla ücret alıyorlar yani sadece kullanmamış oluyorsonuz o kadar bu durumda onlara koyan bir şey yok zaten hatta daha iyi hizmet vermeden para alacaklar

Evet aradım az önce dondurunca aylık ödeme alıyorlar. Al işte bir saçmalık daha

Orjinalden alıntı: kilimci

ewet katılıyorum durduk yerden bişiy yapamayız bi şekilde öyle bi etylem yapmalıyızki adamlar tırsmalılar. ticari kaygılarından dolayıda kota mota koymamalılar.

Evet yalnız abonelik durdurunca da ödemeni yapıyorsun. Bu tarz bişi bulmamız lazım. İptal ettirip 1 ay sonra tekrar açsak bu defada kurulum icreti öderiz. Bu tarz bişeyler düşünmemiz lazım.

• Tek yolun ciddi anlamda protesto yapmak olduğunu söylemek zorunda kalmak beni üzüyor. Türlü girişimlerde bulunmamıza rağmen sindirildi sürekli. Bu millete bu uygulamalar müstehak. Sokağa çıkmadıkça oturduğunuz yerden sadece maillerinize bakarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Tek yolun ciddi anlamda protesto yapmak olduğunu söylemek zorunda kalmak beni üzüyor. Türlü girişimlerde bulunmamıza rağmen sindirildi sürekli. Bu millete bu uygulamalar müstehak. Sokağa çıkmadıkça oturduğunuz yerden sadece maillerinize bakarsınız.

Yaptık bir faydası olmuyor. Yapılması gerekn onları ticari kaygıya düşürmek. İpleri elimize almakta diyebiliriz.

Orjinalden alıntı: yaman21

arkadaşlar protesto falan boş işler adamlar piyasada tek yersen bu yemezsen bu hesabı.tek bir care var gelin birlik olup adsl şirketi kuralım başka yolu yok

bir gün teknolojiyi kullanmak beleş olacak

......::::MeCHaTRoNiCs::::......

• BENCE EN MANTIKLISI ne biliyormusunuz protestonun en guzeli bence benim yaptigim gibi canımı sıktıklarında telekomun ana sayfasında arıza kaydı bırak sayfasına yazıyorum soylemek istediklerimi yada salladıklarımı ertesi gun kapıya biri gelip telefonuzda sorun yok demesi...Şimdi bu işi herkes aynı gunde aynı saatte farklı farklı numaralarla arıza kaydı bırakıp adamları perisan edebiliriz sırf kıcıklık olsun diye cunku gercekten hem kapıya geldiler hemde evi arayıp sesli not bıraktılar...Bunlar onlar icin her zaman masraftır buda bizi biraz rahatlatmıs olur...

cunku eve geldiklerinde ben uyuyordum kapıya cıkıp soyle boyle bile demedim...Herhalde bana iyi bi kaymıstır

• ancak boylece, servise gercekten ihtiyaci olanlara da zarar vermis olmaz miyiz ?
    bu konuyu biraz daha dusunsek
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Digimax26

BENCE EN MANTIKLISI ne biliyormusunuz protestonun en guzeli bence benim yaptigim gibi canımı sıktıklarında telekomun ana sayfasında arıza kaydı bırak sayfasına yazıyorum soylemek istediklerimi yada salladıklarımı ertesi gun kapıya biri gelip telefonuzda sorun yok demesi...Şimdi bu işi herkes aynı gunde aynı saatte farklı farklı numaralarla arıza kaydı bırakıp adamları perisan edebiliriz sırf kıcıklık olsun diye cunku gercekten hem kapıya geldiler hemde evi arayıp sesli not bıraktılar...Bunlar onlar icin her zaman masraftır buda bizi biraz rahatlatmıs olur...

cunku eve geldiklerinde ben uyuyordum kapıya cıkıp soyle boyle bile demedim...Herhalde bana iyi bi kaymıstır

• quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

arkadaşlar protesto falan boş işler adamlar piyasada tek yersen bu yemezsen bu hesabı.tek bir care var gelin birlik olup adsl şirketi kuralım başka yolu yok

Kesinlikle haklısın
    Telekom bu abi, adamları kandırabilirmiisn yaa, size söz veriyorum yılbaşı çekilişi bana çıksın acacam böyle bir şirket, başka yolu yok

• quote:

Orjinalden alıntı: felmali

ancak boylece, servise gercekten ihtiyaci olanlara da zarar vermis olmaz miyiz ?
    bu konuyu biraz daha dusunsek
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Digimax26

BENCE EN MANTIKLISI ne biliyormusunuz protestonun en guzeli bence benim yaptigim gibi canımı sıktıklarında telekomun ana sayfasında arıza kaydı bırak sayfasına yazıyorum soylemek istediklerimi yada salladıklarımı ertesi gun kapıya biri gelip telefonuzda sorun yok demesi...Şimdi bu işi herkes aynı gunde aynı saatte farklı farklı numaralarla arıza kaydı bırakıp adamları perisan edebiliriz sırf kıcıklık olsun diye cunku gercekten hem kapıya geldiler hemde evi arayıp sesli not bıraktılar...Bunlar onlar icin her zaman masraftır buda bizi biraz rahatlatmıs olur...

çok doğru başka bi yol bulalım

......::::MeCHaTRoNiCs::::......

• bnce tüm kotalılar upload kassn eer her kotalı aylk 5 gb ul yaparsa telekomn ilgisini çekecektr ve upload a da kota getirecektr kısacası yq çözm. .
    veya bişi daa var aklımda bildiiniz gibi telekom bi sürü yere afiş fln asıo ne bilm reklam koyuyobu telekom reklamlarının üstünü karalayp kazıkçı telekom tarzı şeyler yazabilrz ne dersiniz?
    arkadaşlar... geliştirmekte olduğum laptop pillerine fisyon yoluyla enerji sağlama projesini biraz daha geliştirerek; pillerden kaynaklanan plütonyumu kullanacağım bir alan buldum sonunda.. evet. oturduğum yerden patlatabilirim telekomu

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Orjinalden alıntı: METAL

dondurulsa bilde bildiğim kadarıyla ücret alıyorlar yani sadece kullanmamış oluyorsonuz o kadar bu durumda onlara koyan bir şey yok zaten hatta daha iyi hizmet vermeden para alacaklar

Evet aradım az önce dondurunca aylık ödeme alıyorlar. Al işte bir saçmalık daha

+1 ayrıca kaç kişi katılacak? Biçok kişinin eli ayağı oldu internet. Yani 1 günlüğüne desen eywallah yapılırda 1 aylığına biraz sonuçsuz kalır. 1 günlüğüne modem kapatma yapsak diye düşünüyorum ama umurlarında olmaz hatta oh be bikaçı gitti de altyapı 1 gün rahat etti derler. Ki 2milyon ADSL kullanıcısı varken bizim burda maksimum 300-500kişi ki 0,01% (10000 de 1i) bile değil kapatmamız sonucunda adamlar bunun farkına bile varmazlar, zaten çoğu günlerde 2milyonun en az %2-3'ü modemi açmıyodur bile. Kısacası böyle bir oran varken bunu oturduğumuz yerden yapması imkansız, ancak kendimizi fiziken göstermek ile olurki kalabalık iyi göz boyar...

Yada Mail yolu ile sağlam bi kampanya başlatılabilir. Herkes tanıdıklarını da katarak büyük bir kitleye ulaşabiliriz ancak çoğu kişinin ilgisini bile çekmez çünkü şuda ayrı bir gerçekki bu 2milyon kullanıcının %80i abartmıyorum %80'i Gigabyte'ın ne olduğunu bile bilmiyor veya bilsede bu sınrın sadece explorer ile yapılan D/L işelmiyle dolduğunu sanıp "Vışşş MSN de webcam açınca kota gidiimi?" sorusunu soracak kadar biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 23 Aralık 2006; 0:14:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

4 yıldır üyesi olduum şu forumda geçen hafta bu şerefli kuruma yapmış olduğum hakaretten dolayı 4 gün ceza aldım. ne zaman elim gitse klavyeye, kendimi tutarım ama bazen fazla kaçırıyoruz..
    arkadaşlar... geliştirmekte olduğum laptop pillerine fisyon yoluyla enerji sağlama projesini biraz daha geliştirerek; pillerden kaynaklanan plütonyumu kullanacağım bir alan buldum sonunda.. evet. oturduğum yerden patlatabilirim telekomu

Hakkaten ya çok güzel fikir acaba modemi telefonu hattan söküp hatta 220volt verip DSLAM lerimi patlatsak ne yapsak. Artık devlet malıda değil gevur malı oldu telekom ve malzemeleri insan üzülmezde:) Gerçi oda bize patlar 1 ay da ancak gelir internet:)

• Bazı arkadaşlarımı eleştirmek istemezdim; ne de olsa aynı saftayız ama tt çalışanı olan işçinin suçu mu bu? Lütfen biraz empati? Gel gelelim nasıl protesto edeceğimizi; bunu kanunlardan destek larak yapmamızın sanırım etkisi daha büyük olur... Meslea;
    1.Bölge, il, ilçelerdeki tüketici haklarını koruyan sivil toplum kuruluşlarına,
    2.Valiliklerdeki tüketici komisyonlarına veya,
    3.İki satırlık yazı yazarak bunu meclisteki milletvekkilerine yollayabilirsiniz.
    Üçüncü şeçenek pek etkili olmayacak gibiysede adamları en azından bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetinde bulunmalıyız.

Ayrıca buradan Türk Telekoma nacizane bir tavsiyem olacak; adındaki "TÜRK" kelimesi kaldırıp "ECNEBİ" kelimesi koyup ta "ECNEBİ TELEKOM" olsa ne olur? Ne de olsa ecnebiler gibi hareket ediyorsun, değilmi?

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Tek yolun ciddi anlamda protesto yapmak olduğunu söylemek zorunda kalmak beni üzüyor. Türlü girişimlerde bulunmamıza rağmen sindirildi sürekli. Bu millete bu uygulamalar müstehak. Sokağa çıkmadıkça oturduğunuz yerden sadece maillerinize bakarsınız.

Türkiyede sokakta eylem yapıpda sonucunun alındığı tek bir örnek gösterebilirmisin.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.