Şimdi Ara

Bisiklet toplamama yardımcı olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet sizce bisiklet toplamak mı daha mantıklı? İstediğim kriterleri bulamazsam büyük ihtimal toplama yapmak zorunda kalacağım.Toplama yapmanın getirisi götürüsü ?

    Bisiklet dünyasında yeniyim.Giriş seviyesinde bir bisikletim var.İyi ki de giriş seviyesi almışım.Bu kadar acemiliğe çok pahalı bi bisiklet alaydım.İçime otururdu. Neyse konuma döneyim..


    Sram vites, Shimano veya tektro fren sistemi. En fazla 8 kilo.Disk fren. Sabit maşa.Mtb. Trek.Siyah ağırlıklı renk.Ağırlık olarak siyah, kırmızı beyaz.Mega range olsun.Teker compass, belki michelin.Jant resimdeki arka jant gibi olsun.Karbon kadro..
    Mtb istememin sebebi şu. Şu an yol bisikleti kullanıyorum memnun değilim.Yol bisikletini sevmedim.Sevmediğim için mtb ye geçmek istiyorum.Mtb ye geçme isteğim bu yüzden sevmedim yol bisikletini.
    Ağır hantal geliyor.Sürüş keyfi alamıyorum.zor geliyor bu bisiklete binmek. Binmeye gideceğim zaman ayaklarım geri geri gidiyor.O yüzden değitirmek istiyorum.Bisiklet 13.9 kilo.. aksesuarlar o bu şu eklenince 16 17 hatta 18 i buluyor. Bu da çok fena bi bisikletten zevk alamama hissi veriyo .Yalnız bisikleti şimdi almıcam. Şimdi konu açmamın sebebi bilgi toplamak.Bütçem 7 bin lira.Parayı nerden bulucan derseniz.Para mevzusunu sormayın.Bide zamanı


     Bisiklet toplamama yardımcı olurmusunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 25 Ekim 2015; 18:11:39 >







  • O kadar para varsa xtr set al merida kadro hafif olur rock shox maşa al 2. El sid WORLD cup tamamdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcen cok iyi. Sezon kapandi sayilir. Kistan cikmadan cok iyi bir carbon xtr bisiklet alabilirsin. İstersen 5500 tl ye xtr setli hafif bisikletim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levyeman

    Butcen cok iyi. Sezon kapandi sayilir. Kistan cikmadan cok iyi bir carbon xtr bisiklet alabilirsin. İstersen 5500 tl ye xtr setli hafif bisikletim var.

    para daha hazır değil. o yüzden zaman veremiyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.