Şimdi Ara

FOTOKOPİ + TARAYICI + MONO YAZICI 3 in 1 TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brother HL-2130 mono yazıcım var. Ucuz maliyetli çipsiz kartuş dolumu var. Çok memnunum. Aynı şekilde Brother'ın kartuşu ucuz dolan bir FOTOKOPİ + TARAYICI + MONO YAZICI tavsiyesi verebilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christopher84 -- 25 Ekim 2015; 13:26:10 >



  • brother dcp 1511 modelini kullanıyorum aynı sekilde cipsiz dolumu sizdeki gibi cok kolay. okulda kullanıyorum 1 yılı gecti 14000 sayfa cıktı aldım. sorun yok.
  • hl2130 kullanıyorum. çok memnunum.. en son kagıtta silik bölgeler şeklinde çıktı veriyordu. 10-15 tl drum aldım birşey değişmedi.
    yeni muadil toneri aldım 36 tl ye sorunsuz çalıştı. sorun tonderde idi yani.. 1 kilo toner tozu almıştım hala kullanıyorum. 17000 çıktı yapmışım iki senede.. neyse..

    muadili aldıktan sonra eski toneri kurcalamak istedim. toner tozu artıkları içine ve meradanelere yapışmıştı, silme bıcağınada yapışmıştı. tamamen soktum her parçasını güzelce yıkadım. bıçagını temizledim. merdanaleri temizledim. kurutup yerine taktım .biraz toner ekledim . ve sürpriz. ilk günkü gibi sıfır şekilde yazdı. 45 tl masrafı boşuna yaptım gibi. yenisini kaldırıp eskisini kullanmaya devam ediyorum . Kısacası hl-2130 bir harika...
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Hocam toner bicagini yikama. Mumkunse kolonya ile kagit mendille sil. Kolonyada alkol oldugu icin paslanmaz.

    Ozellikle cok kez dolum yapilinca o bicakta atik toner birikiyor. Ara sira silmek lazim. Ama narin bir parca bükerseniz düzelmesi zor. Egrilirse o toner alan magnetik merdaneye takilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.