Şimdi Ara

Samsung'dan iki Galaxy S7 Edge modeli iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'dan iki Galaxy S7 Edge modeli iddiası


     

    Geçtiğimiz yıl Galaxy Note 4 ile birlikte sınırlı sayıda ve biraz da nabız yoklama maksadıyla piyasaya sürülen Edge adındaki kavisli ekranlı akıllı telefon konsepti, tüketiciden ilgi görünce artık Samsung'un mevcut serileri arasındaki yerini aldı. Bundan böyle her yıl Edge telefonlarını görmek mümkün olacak.




    Bu yıl hem Galaxy S6 hem de Galaxy Note 5 amiral gemi modelleri ile birlikte iki Edge akıllı telefonu tanıtılmıştı. Gelecek yıl ise bu sayı biraz daha artabilir zira Samsung'un planlarında iki farklı Galaxy S7 Edge versiyonu bulunuyor. 




    Daha önce de Samsung'un kavisli ekran üretimi yapan tesislerine yatırımı artırdığı ve aylık 8 milyon panel üretecek seviyeye getirdiği gündeme gelmişti. Galaxy S6 Edge ve Edge Plus modellerinde bu tür bir aylık satışa ulaşmak pek mümkün değil ancak Samsung'un Galaxy S7 için hazırlık yaptığı açıkça görülüyor. 




    Detaylar net olmamakla birlikte 5.2 inçlik tek kenardan kavisli, 5.7 inçlik iki ekrandan kavisli Galaxy S7 Edge telefonlarının Galaxy S7 ile birlikte lanse edilmesi bekleniyor. Böylece aynı anda 3 Galaxy S7 versiyonu piyasaya sürülmüş olacak. Hatırlanacağı üzere Galaxy S6'nın Edge versiyonları uzun bir arayla piyasaya çıkmıştı. 




    Samsung'un neden böyle bir karar aldığı bilinmiyor ancak tüketicilerin kavisli ekranlara daha fazla ilgi gösterdiği açık. Uygulama desteği ile birlikte standart ekranlı telefonlardan daha fazla işlevsel olan kavisli ekranlar muhtemelen önümüzdeki yıllarda daha fazla yatırım alacak zira BalckBerry Priv akıllı telefonu da iki ekrandan kavisle geliyor. 




    Galaxy S7 amiral gemi modeli için bunun haricinde Snapdragon 820 veya özelleştirilmiş Exynos 8890 yongaseti, 2K ekran, 20MP çözünürlüğünde kamera, USB Type-C ve Synaptics'in ClearForce adındaki Force Touch benzeri dokunmatik teknolojisinin yer alacağı iddiaları mevcut. Cihazın 19 Ocak 2016 tarihinde tanıtılması bekleniyor.  

     

     







  • 19 Ocak 2016'da tanıtılacak. Haydiii S6 nın da modası geçti şimdi, 18 Ocakta satmak lazım, tanıtılınca fiyatı düşer S6 nın :P. Neyseki 6 ayda bir telefon yenileyenlerden değilim. Pc'ler bu kadar tutmadı yahu. Demek ki taşınabilir, gösterilebilir olmayınca 6 ayda bir 2000 lira vermeye gerek olmuyor. Çünkü düşünüyorum 6 ayda bir 1000-2000 lira pc ye veriliyor olsa, her evde süper mega pc ler olurdu. Yani öyle telefonlardaki gibi 1gb ram arttırmak için değil, baya ciddi artışları sağlardı.

  • Deliye yağ vermişler samsung a satmış. Sony batırdı sıra samsungda galiba.

  • Sd kart da olması lazım artık. Nedir bu iphone özentisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.2 inchlik iki taraftan kavisli modeli keserlerse sikinti olur. Gerci Samsung bunu da yapar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip

    19 Ocak 2016'da tanıtılacak. Haydiii S6 nın da modası geçti şimdi, 18 Ocakta satmak lazım, tanıtılınca fiyatı düşer S6 nın :P. Neyseki 6 ayda bir telefon yenileyenlerden değilim. Pc'ler bu kadar tutmadı yahu. Demek ki taşınabilir, gösterilebilir olmayınca 6 ayda bir 2000 lira vermeye gerek olmuyor. Çünkü düşünüyorum 6 ayda bir 1000-2000 lira pc ye veriliyor olsa, her evde süper mega pc ler olurdu. Yani öyle telefonlardaki gibi 1gb ram arttırmak için değil, baya ciddi artışları sağlardı.

    Pc kaba hantal. Istedigin yere goturemiyorsun.millet o yuzden tel aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msqonn

    quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip19 Ocak 2016da tanıtılacak. Haydiii S6 nın da modası geçti şimdi, 18 Ocakta satmak lazım, tanıtılınca fiyatı düşer S6 nın :P. Neyseki 6 ayda bir telefon yenileyenlerden değilim. Pcler bu kadar tutmadı yahu. Demek ki taşınabilir, gösterilebilir olmayınca 6 ayda bir 2000 lira vermeye gerek olmuyor. Çünkü düşünüyorum 6 ayda bir 1000-2000 lira pc ye veriliyor olsa, her evde süper mega pc ler olurdu. Yani öyle telefonlardaki gibi 1gb ram arttırmak için değil, baya ciddi artışları sağlardı.
    Pc kaba hantal. Istedigin yere goturemiyorsun.millet o yuzden tel aliyor.


    ona bakarsan 3000 liralık telefon da 15 yıllık oyunların kırpılmış versiyonlarından daha iyi oyun oynayamıyorsun.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip

    19 Ocak 2016da tanıtılacak. Haydiii S6 nın da modası geçti şimdi, 18 Ocakta satmak lazım, tanıtılınca fiyatı düşer S6 nın :P. Neyseki 6 ayda bir telefon yenileyenlerden değilim. Pcler bu kadar tutmadı yahu. Demek ki taşınabilir, gösterilebilir olmayınca 6 ayda bir 2000 lira vermeye gerek olmuyor. Çünkü düşünüyorum 6 ayda bir 1000-2000 lira pc ye veriliyor olsa, her evde süper mega pc ler olurdu. Yani öyle telefonlardaki gibi 1gb ram arttırmak için değil, baya ciddi artışları sağlardı.

    hocam bırakın gelişsin teknoloji, yenilerini sunsunlar. hiç kimse 6 ayda bir telefon almak zorunda değil. benim anlayışıma göre aldığımız bir telefon eğer extrame kullanıcısı iseniz 2 sene rahatlıkla götürüyor ve 3 sene de rahatlıkla götürür. hala çevremde s2 kullanan arkadaşlarım var ve benim de ilk akıllı telefonum ve çok memundum. onlar da s2 ile internete girip çıkabiliyorlar. yani 6 ayda bir değiştirmek zorunda değiliz.





  • 19 Ocak 2016 çok erken ya yine mart da tanıtıp yine 10 nisanda satışa başlamalı
    sony gibi 6 ayda bir telefon çıkartmamalılar amiral gemilerini

    bence artık sadece s7 egde 5.2 ve s7 egde 5.7 içn 2 telefon yapmalı artık normal ekranlı s7 yapmamalı samsung

  • Edge konsepti fazla tutulmadı. Bu seriden sonra bir daha üretilmez büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu samsung lar gram heyecan yaratmıyor ya...

  • 7 mi samsung motor takmış gidiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qonrul

    Sd kart da olması lazım artık. Nedir bu iphone özentisi

    4K video çekmeyenler için çok gereksiz bir fiziksel zımbırtı. Hala kendinizi muhtaç mı hissediyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine samsung yine bir gereksizlik sen ilk önce sd kart yuvasını geri getir.Koy donanımı ama o donanımı değerlendirecek alan koyma.Üsteklik maliyeti 10 dolar olan ekstra depolamayı araya 300-400 lira koyarak sat.

    Birileride çıkmış sd kart gereksiz demiş sen telefonu whatsapp facebook gibi basit şeyler için kullanabilirsin herkes sizin kadar basit ! olmak zorunda değil.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Cihazdaki verini birkaç hareketle çıkarıp alabilmek ya da takabilmek iyi kolaylık.
  • Tek kenardan kavisli model sıkıntı bence, iki kenarında kavisli olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge gerçekten çok şık cihaz kılıfsız kullanırsan ama bu kenar kavislerdeki fonksiyon olayını ben lg v10 daki üst satır da daha çok beğendim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefon Ocak ayinda tanıtılmaz. Her sene aynı haber çıkıyor. S3 ten beri s serisi ocakta tanıtılacak haberi çıkıyor ama boş. Bu da öyle olacak. Edge modellerinin şekli bence tasarım harikası.

  • Şaşırt bizi samsung

    Şaşırtamadı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip

    19 Ocak 2016'da tanıtılacak. Haydiii S6 nın da modası geçti şimdi, 18 Ocakta satmak lazım, tanıtılınca fiyatı düşer S6 nın :P. Neyseki 6 ayda bir telefon yenileyenlerden değilim. Pc'ler bu kadar tutmadı yahu. Demek ki taşınabilir, gösterilebilir olmayınca 6 ayda bir 2000 lira vermeye gerek olmuyor. Çünkü düşünüyorum 6 ayda bir 1000-2000 lira pc ye veriliyor olsa, her evde süper mega pc ler olurdu. Yani öyle telefonlardaki gibi 1gb ram arttırmak için değil, baya ciddi artışları sağlardı.

    Her sene telefon değiştirmenin hiçbir anlamı yok ki. S6 gibi bir amiral gemisi telefon aldıysanız sizi en az 3-4 sene götürür.
    Adamlar her sene S serisi telefon çıkaracak bunun bilincinde olarak satın almak lazım. Tabi arada binbir tane orta ve düşük seviye model çıkıyor. Ama S serisi seneden seneye.
    Yaz sonuna fiyatları düşecek ve S7 alacaksınız, S8 haberleri çıkacak. Bu olay böyle. Çıktığı anda alsanız fazladan 600tl kitleyecekler.

    Mobil platformlara genel olarak değinirsek malesef oyunlar cihazlarla orantılı ilerleyemiyor. İyi grafikli olan belli başlı birkaç oyun var, onların da içi boş. İçi boş derken hikaye yok, detay yok, içerik yok, seslendirme yok...
    İçi dolu oyunlar yine PC'den ve konsollardan port edilen oyunlar(san andreas gibi) oluyor. Durum böyleyken her sene telefon değiştirmek dış kasaya verilen paradan ibaret denebilir.
    Hele ki benim gibi cep telefonunda oyun oynamayı çok sevmeyen biriyseniz çok çok uzun süre ömrü oluyor telefonların.
    Bilmiyorum ben uzunca süre iphone 4s kullandım ve halen her işimi görüyordu, ekranın küçük olması gelişen messenger uygulamaları konusunda sıkıntı yarattı sadece.
    O yüzden edge plus'a geçtim 3-4 sene de bunu kullanırım. Zira bu süre içinde çalıştıramayacağı uygulama olmayacağına eminim.
    İlla para batıyor da harcamak istiyorsam ileride giderim pc'ye ekran kartına yatırım yaparım hiç olmazsa adam gibi oyun oynarım diye düşünüyorum.
    Ki ekran kartımı da 3 senedir tam performans kullanıyorum, halen herşey very high kalite ve akıcı.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.