Şimdi Ara

iPhone 4s Isınma-Hücresel veri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere sorunum Hücresel veri ve ısınma sorunu şimdi detaylı olarak anlatayım;

    Zannedersem IOS9 veya buna geçmeden önceki 1 hafta içinde başladı bu sorun. Hücresel veriyi açıyorum ve yaklaşık 1-2 saat sonra cihaz feci bir şekilde ısınıyor. Neyse idare ediyim dedim 2 Gb internet paketim vardı yaklaşık 1 hafta sonra birşey yapmamama rağmen int paketim bittiğini gördüm. Acaba neye harcandı diye baktım ayarlardan Sistem Servisleri denen lanet olası şey 550 Mb mi yemiş. İçine giriyorum Genel denen yazı 540 mb yemişti. Evet sonraki ay int paketim yenilendiğinde istatistikleri sıfırladım. Ve cihazı kullanırken hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi kapıyorum sistem servisleri kendi kendine bişeler indiriyor. Bir keresinde 3G yi açmam gerekti açtım 3 dkk falan kullandım sonra kapadım malum şarjı sömürüyor neyse kapadım birde ne göriyim 50 mb yemiş kendi kendine anlamadğım internet neye gidiyor. Sistem servisleri kapatılmıyoda.

    Birde hücresel veriyi kapatınca cihaz ısınmıyor. Hücresel veriyi açınca belli bir süre sonra ısınıyor oda zannedersem sistem servisleri denen lanet yer bişey indirdiğinden cihaz sürekli bişe indirince ısınıyor doğal olarak.

    Bütün iphone kullanan arkadaşlarımı kontrolettim o bölümü geneli 10 mb falan sistem servisleri bide bu istatistik yaklaşık 1 sene önceki benim 1 günde olan 90 mb şuan dışarda internetimi açmaya korkuyorum. Acaba evdeki wifi kotasınıda bu lanet şey mi yiyor diye de şüphelenmeye başlamadım değil.


    ARKADAŞLAR YARDIM EDİN YOKSA TELEFONU KIRICAM.







  • Pokexec P kullanıcısına yanıt
    Dostum sanırım telefonun güncellemeyi yüklemiş fakat kurulumunu yapmıyor. Dosya indirmesini yapmıştır sanırım. 550 mb sanmıyorum başka birşey için harcanmış olsun.
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Hocam appstore kapalı hücresel verisi yani sonra cihaz 9.1e güncel ve 3g yi açık bırakıp 1 gün boyunca bıraksam sanırsam 2gb yi bitircek paket maket sömürcek hepsini bildiğin interneti açtığım anda kendi kendine yemeye başlıyor sistem servisleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.