Şimdi Ara

Apple iPhone 6S operatör fiyatları tek tabloda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple iPhone 6S operatör fiyatları tek tabloda


     




    iPhone 6S serisinin resmi olarak ülkemizde satışa sunulmasının ardından operatörlerimiz de kendi ödeme tablolarını abonelerinin beğenisine sundu. Aboneler ister peşin olarak ister de tarifesine ek olarak yeni iPhone modellerine sahip olabilecekler. 




    Operatörlerden Avea en geniş tarife seçeneklerini sunuyor. Aboneler 34TL düzeyindeki tarifelerden itibaren iPhone 6S sahibi olabiliyor. Profesyonel 2GB, Kamu657, Prime mini, Prime Ekstra gibi pek çok seçenek mevcut. 24 aylık ve 36 aylık taahhütlerde en düşük ödeme en üst tarifenin yani Prime Ekstra'nın. Bu tarifedeki aboneler 36 aylık taahhüde göre aylık 78TL, 24 aylık taahhüde göre aylık 119TL ödeme yapacaklar. 




    Avea ayrıca peşin alım imkanı da sunuyor. Dikkat çeken konu Avea'nın peşin fiyatları Apple Store fiyatlarından bile düşük. Yine sadece Avea'da olmak üzere internet paketli iPhone 6S serisi tarifeleri mevcut. 250MB, 1GB ve 4GB internet kotalı iPhone 6S modelleri 24 veya 36 aylık taahhütlerle veriliyor. Taahhütlerde 36 aylık için en düşük ödeme 130TL, 24 aylık için en düşük ödeme 171TL seviyesinde.




    Vodafone sadece Red ve Faturalı Esnek tarifelere iPhone 6S imkanı sunuyor. 24 aylık taahhütlerde ödemeler 140TL-175TL arasında değişiyor. Vodafone'da sadece 16GB kapasiteli versiyonlar mevcut. 




    Turkcell ise faturaya dahil fiyatlandırma yapmış yani ek ödemeler görünmüyor. Turkcell Platinum aboneleri yanında sadece İnterneti Bol tarifesine iPhone 6S alabilme imkanı verilmiş ve ödemeler 12/24 ay olarak belirlenmiş. 12 aylık taahhütlerde en düşük ödeme 355TL, 24 aylık taahhütlerde en düşük ödeme 224TL. Turkcell'in peşin fiyatları Avea'dan biraz daha yüksek ama yine Apple Store'dan düşük. 

























     

     

     







  • Gereksiz pahalı bir cihaz.

  • Afedersiniz ama aşağıdaki kullandığım kelimelerin tam karşılığının Türkçe'de yeri olmaması sebebiyle kullanmak zorundayım. Yayınlamazsanız da operatörler yaparken ayıp değil de biz söyleyince mi ayıp oluyor diye sormak hakkım.

    Turkcell yakaladığını "kanırtıp anırtıyor". Gerçekten Türkün Türkten başka düşmanı yok !!!

  • Allah insaf versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ay bitmez artık iphone haberleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o 4299 lira olan telefonundan satan(aracıi bayi vs) en az 299 lira kazanmıyorsa huur çocuğuyum


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon icin krediler cekilmeye baslansin

  • Ekrem nefes aldirma boğ bizi saat başı apple haberi yap ver gazı

  • Hmm, çok süper, hiç biri alınamaz duruyor.

  • Arabayı satıp hanımla bana almayı düşünüyorum. Hatta şimdiden kredi çekeyim yarın birgün çocuk olursa ona da alalım okula gidene kadar ancak biter borcu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 24 Ekim 2015; 20:24:01 >
  • Şu an kullandığım paketin üçte ikisi kadarına ayda 90-100 lira civarı para veriyordum iki sene önce Turkcell'de. Aveaya geçtim şu an 30 lira ödüyorum kamu mega paketine. Turkcell yakaladığına iteliyor. Uygun tarife fiyatlarına rağmen aveada cihaz alana iteler Turkcell'den geri kalmaz. Cihaz alacaksanız her zaman daha avantajlı olan Vodafone'dur. Ama onlarda da hem cihaza hem pakete taahhüt veremiyorsunuz. Köylü kurnazlığı yapıyorlar onlarda. Kasa her zaman kazanır olayı burdada geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 24 Ekim 2015; 20:50:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzooocan

    Afedersiniz ama aşağıdaki kullandığım kelimelerin tam karşılığının Türkçede yeri olmaması sebebiyle kullanmak zorundayım. Yayınlamazsanız da operatörler yaparken ayıp değil de biz söyleyince mi ayıp oluyor diye sormak hakkım. Turkcell yakaladığını kanırtıp anırtıyor. Gerçekten Türkün Türkten başka düşmanı yok !!!


    Operatörler tamam öpüyorda,devlet kredi kartıyla taksitli telefon almayı kaldırdı ve insanları operatörlerin kucağına attı.Turkcell gibi kullanıcı sorunu olmayan,hizmet olarakta diğer operatörlere göre biraz daha iyi olan bir operatörün sahibi siz olsaydınız eminim sözleşmeli cihaz alanlara cihazı bırak bedavaya vermeyi en azından uygun bile vermezdiniz şu anda olduğu gibi.kişilerle alakası yok düzen böyle.

  • Mezarlık almayı düşünüyordum güzel bir yerden ama hanım çok ısrar edince vazgeçip iphone 6s 64gb almaya karar verdim.Haydi Bismillah

  • arkadaşlar linklere tıklamadan incelemeden haberi okumadan atıp tutmuşsunuz gene klasik türk davranışı....


    6s 16gb için fiyatları yazıyorum toplam fiyatlar aynı paketlerde

    Turkcell heryöne 1000dk-1000sms-4gb internet 224 TL
    Vodafone heryöne 1000dk-1000sms-4gb internet 215 TL
    Avea heryöne 1000dk-1000sms-4gb internet 209 TL

    bunlar aynı paketlerde firmaların sundukları. Bana sorarsanız çok pahalı gerçekten ama malum kur farkı yapacak bişey yok Turkcell gene en pahalısı fakat benim durumumda bir insan için mesela 10 tl için hat değiştirilmez hala dah çekim olarak turkcell çok daha iyi benim için, Fakat devamlı büyük şehirde yaşayan bir insan olsam sanırım turkcell en son kullanacağım hat olurdu şirkette. Diğerleri genel olarak baya uygun paketler verebiliyorlar. Neyse konunun özü turkcell "kanırtıp anırtmıyor" diğer firmalarda bedavaya vermiyor aradaki ufak farklılılar var tabi burada da bana göre turkcell kalitesininin farkı alınmış birazcık :))





  • Şaka mı bu fiyatlar. Müstehak ama bu cihazı alacaklara. Adam her türlü bu parayı verecek zaten.

  • Her gün yeni bir Iphone haberi veriyosunuz.. Hayır içerik yok yani nedir bu zorlama?

  • hem kendileri diyor haksiz rekabet var operatorler taksitle satiyor diyorlar
    hemde gözümüze sokarak operatorlerin reklamini yapiyorlar cihazlarin taksitlerini gosteriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell tariferlerinde olduğu gibi cihazlardada 30TL giydirme parası alıyor
    Tabi APPLE Store Türkiye'ninde en ucuza satması gerekirken en pahalıysa satması ayrı bir ironi

  • ohhhh yavrum benim suyundanda koyyyyyyy........ sanki taksitle araba alıyon..!!!

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.