Şimdi Ara

Sony: 'Daha Yüksek Performanslı PS4 Modeli Çıkarabiliriz'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
1
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Yeni nesil konsolların performansları çıkış gününden beri tartışılır durumda. Konsollar bazı oyunları 1080p 60 fps standardında çalıştıramazken yetkililer de konuyla ilgili farklı düşüncelere sahip. SCE'in başkanı Masayasu Ito, yaptığı açıklamalarla beraber daha güçlü bir PlayStation 4 modelinden söz etti.

Japon oyun sitesi 4Gamer'a konuşan Ito, PlayStation 4'e performans artışının yeni konsol modelleriyle beraber gelebileceğini söyledi. Firmanın bu konuya sıcak baktığını belirten Ito verdiği örnekle beraber PS4'ün hem 'standart performans' sunan modelinin, hem de 'yüksek performans' sunan modelinin aynı dönemde satışta olabileceğinden söz etti. 

PlayStation VR'ın da çıkacağını göz önünde bulundurursak böyle bir durum epey olası görünüyor. Zira Sony, PlayStation VR'de 1080p çözünürlük desteğiyle beraber oyunculara 100 derecelik bakış alanı sunmayı planlıyor. Sanal gerçeklik tabanlı oyunların normallerine göre daha yüksek donanımlara ihtiyaç duyduğu ise bir gerçek.

PlayStation Vita konusunda ise daha önce gelen açıklamalardan farklı bir şey söylemeyen Masayasu Ito, kendilerinin sadece üçüncü parti yapımcılara gerekli desteği sunduğunu, Sony'nin Vita için herhangi bir oyun geliştirmediğini dile getirdi.

• Belliydi böyle olacağı.Ulan bilgisayar mı bu?Oldu o zaman direk parça çıkartın biz istediklerimizi seçip kendimiz toplayalım PS4 ü paramıza göre.Ya şaka gibiler yemin ediyorum sen adam akıllı performans verecek bi alet çıkarma daha 2 sene geçmeden konsol çöpe dönsün.Yakında PC'ye geçiyorum zaten iyice soğudum PS4'den hem fazla para verip hem düşük grafiklerde oynamak insanın sinirlerini bozuyor.Olmadı bu yeni nesil.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte şimdi sıvadın Sony. Bari mevcut ps4 leri de geliştirmeye açık yapsaydın o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey yapmalarına imkan yok.Büyük tebki alırlar ilk ps4 alanları yok saymak olur.Sony imajını zedelemez bence...

• vay anasını firmalar 1080 p 60 fps güçlü modele oyun yapcaklar eski konsollara özenmicekler falan bisürü sorun nedir lan bu suçumuz neydi ps4 çıkar çıkmaz aldığımız için suçlu biziz anasını satim konsoluda pc ye benzetmeye başladılar arkadaşında dediği gibi yakında işte ps4ünüze 150$ olan şu parçayı aldığınızda daha güçlü konsolunuz olcak ayağına da girer bunlar belli olmaz parça satmaya başlarlar yakında...

• Ya çeviride bir yanlışlık vardır yada haber yalandır.

• Grafik takintisi olan biri degilim o yuzden gidip konsol alalim su oyunu kaldiracak mi ekran kartim yeterli mi sorularindan kurtulalim dedik 2.senesinde gelen habere bak. Dalga gecer gibi konsollarda da baslasin o zaman dengesizlik PC mi bu ? Boyle birsey umarim olmaz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bunlar yeni ps4 çıkatınca eski ps4ler 30 fps daha kötü grafikde oynarken adamlar
    60 fps daha iyi kalitede mi oynacaklar saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Belliydi böyle olacağı.Ulan bilgisayar mı bu?Oldu o zaman direk parça çıkartın biz istediklerimizi seçip kendimiz toplayalım PS4 ü paramıza göre.Ya şaka gibiler yemin ediyorum sen adam akıllı performans verecek bi alet çıkarma daha 2 sene geçmeden konsol çöpe dönsün.Yakında PC'ye geçiyorum zaten iyice soğudum PS4'den hem fazla para verip hem düşük grafiklerde oynamak insanın sinirlerini bozuyor.Olmadı bu yeni nesil.

Bence senin arzularına yetişmek daha zor, durduğun kabahat PC'ye geç. Pc gibi konsoluda upgrade ederiz daha ne :D hep bundan yakınmıyormusunuz. Al işte firsat

------------------
    ------------------

Açıkcası böyle bir politika izleyemezler . Böyle birşeye yeltenseler bile ps4'ün Ömrü kısa olacak hemde müşteri kaybedecek(özellikle ben) .Güven ve Konsola olan bir anlayışı zedeleyecekler. Konusu bile açıla Asfaragas geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 23 Ekim 2015; 16:21:10 >

• Yapacaklarını sanmıyorum ancak söyleyen de SCE başkanı.

Hep "bu yeni nesil konsollar güçsüz" dedik. Fanboylar tarafından çarmıha gerildik. Söz sizde fanboylar, adamınız gol diyor.

• Böyle birşeye imza atarsa Sony bir daha belini doğrultamaz.

• telefon mu çıkarıyon Sony? 25 milyon Ps4 kullanıcısına ihanettir bu.

• Bunu yapmalarının sebebi ps vr olur.Onun dışında tüm oyunlar aynı görünür.En fazla standart ps4 1080p 30fps, yüksek model 1080p 60fps durumu olabilir, o kadar.Fazlası olmaz.

• Konsol mantığına ters,olmaz öyle şey...

• Şimdiye kadar alanlarda ne olacak peki ? Eskisini getir yenisini götür kampanyası mı yapacaklar ?

USB portuna bağlanacak harici ekran kartı çıkartsınlar isteyen bağlasın performansı 2 ye katlasın .

Olan eski PS4 sahiplerine olursa üzülürüm boşuna para vermiş olurlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 23 Ekim 2015; 17:54:59 >
  • Pc ye gececem olum 4 5 aya ins saglam sisteme gececem sony kaybedecek:D

• PS4 ilk çıktığında Sony ve AMD uzun soluklu olmayacağını hakkında demeçler vermişlerdi...
    2. senesinde High-End PS4 olabilir demeleri için erken yahu, Nintendo NX demo kitini alan geliştiriciler ultra grafik ayarlarında 60 fps'ye denk PC gücünü yakalayabildiğini ve 2016 E3 fuarında lanse edilecek iddiaları var...
    Haberde bahsedilmemiş lakin Ultra HD Blu-ray olacakmış, PS4K sanıldığından daha yakında olabilir
    Kaynak:http://www.siliconera.com/2015/10/23/sce-vice-president-on-the-possibilities-of-an-enhanced-ps4-for-ultra-hd-blu-ray/

Röportaj'dan Başlıklar...
    On PlayStation VR:
    -"Prices and release date will be announced when it is time."

On 4K Blu-ray/Ultra HD Blu-ray:
    -"Current PS4 doesn't support Ultra HD Blu-ray."
    -"Support is still under consideration."

On PS4 Performance Boost:
    -"Can't talk about the specific content."
    -"Thinks performance boost might requires a lot of timing when using something better than x86 architecture."
    -"So in other words, it is possible."
    -"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

On PS Vita:
    -"No first party titles in development for PS Vita currently."
    -"Will leave third party devs to do their best."
    -"SCE main focus will be on the PS4."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 23 Ekim 2015; 17:52:27 >

• Mezarini kazar

• Hani nerede o teknolojinin T sinden anlamayıp da burada oyunlar zaman geçtikçe konsolların gücünü daha iyi kullanacak diyen teknolojinin tamamen ruhuna aykırı bu cümleleri kuran adamlar neymiş oyun yapımcısı ps4 öğrenecekmiş oyunlar 2017 -2018 de daha iyi grafik daha iyi performansla çıkacakmış yalanını uyduranlar nerede? görünüşe bakılırsa ps4 2017 yi göremeyecek.Zaten bana kalırsa bir dahaki nesle Microsoft konsol falan yapmayacak gibi görmüyor musunuz? halo 5 bile pc ye gelebilir diye haberler çıkartıp kamuoyunun tepkisini ölçtürüyor.Sony de aptal mı gördü ki konsolların geleceği yok son kez bir ps modeli daha çıkarayım bir volede oradan vuruyum dedi zaten bu oyun işi 10 sene için de buluttan oynanacak gibi duruyor ve microsoftun da buna yönelik büyük çalışmaları var. Görün bakın ben bu konsollara 4 yıl ömür biçmiştim görünüşe bakılırsa o kadar bile sürmeyecek buradan o kadar yazdık konsolcu arkadaşlara konsol kapitalizme uygun bir cihaz değil bir daha hiç bir zaman o ps3 Xbox 360dönemleribde ki uzun kullanım süreleri olmayacak diye sony bu nesilde neredeyse tekel oldu pazarı da görünce aptal mı adam bana kalırsa bundan sonra çıkacak konsol nesli son konsol nesli olacak sony de bu son vurgunun peşinde yoksa neredeyse her 6 ay da bir amiral gemisi telefon televizyon yeni ekran kartı yeni bir teknolojinin duyurulduğu dönem de herhalde kimse size 400 dolar verin 7 sene kullanın demez.

• Bu olursa çıkan eski ps4'ler tam anlamıyla çöpe dönüşür.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.