arkadaşım şimdi uzatıldı ya 1 - 2 gün geçsin . bende öle yapdırcam ablam la birleştircem oda başkasının üstüne almış kendi üzerime alıcam ama oluyormu bakalım geci 1 sene var uzadıya kampanya kibrit arkadaşım örenirsen abna haber verirsin dimi tşk
ya şimdi bugun uzatıldı ya kampanya ondan kimse bilmiyodur verseydin coskuyu nasıl bayımiş o neyse genede bu konu hakkında yorumu olan arkadaşlar dan rica ediyoruz hatlar birleşirmi arkadaşlar yardımcı olun .tşk
HAT SAHİPLARİ (SADECE POSTPAİD ABONELER) ENYAKIN CEPSHOP A GİDEREK AİLE GRUB DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLRİLER.
arkadaşım POSTPAİD ABONELER kim oluyo yani anlamadım da ben bugun sordum ailede işlem yapılmıyo muş sadece kullanıcılar aynen devam ediyormuş : ben kendi gurubuma 2 kişi alabilirmiyim ki öle bişey varmı
bayiye demin sordum adamlar daha uzadıgından haberi yok
bişey de bilmiyorlar..
yeni alım yok diyo e diyorum uzatıldı haberleri yok falan filan..
kimse işini düzgün yapmıyor...
haklısın adamların kendı ısı nasıl bılmezler ya beyler cıkan bu hatlar aycell veycell falan bosverın ya aslında kotuluyorum tafılereının pahalı oldugundan turkcell ın ama en saglam hızmetı onolar verıyo
arkadaşlar cep ögrencii daha makul gün gelcek herkezz cep ögrencili olucak ben cep ögrenciliyim!!
MERAK ETME BİSENE DAHA LAZIM DEYİL CEP ÖRENCİ CEP AİLE DE MESAJ BEDAVA ÖRENCİDE 100 TANE BEDAVA ÖRENCİ SENİN OLSUN KARDEŞ MERAK ETME HİÇBİ CEP AİLE ÖRENCİ OLMAZ 2008 KADAR
yani simdi konturlu cep aileye baska bi rini ekleyemicezmi..........
eklemek istediğin kişi faturalı hat kullanıyorsa ekleyebilirsin. kontörlü kullanıcılar cepaile ile ilgili işlem yapamıyolar; ya aynen devam ediyorlar yada çıkabiliyorlar fakat faturalı kullananlar için bir kısıtlama söz konusu değil.