Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın İlk 27 Dakikası Yayınlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      10 Kasım tarihinde çıkışını yapmaya hazırlanan Rise of the Tomb Raider için IGN tarafından oyunun yarım saatini kapsayan bir oynanış videosu yayınlandı. E3 2015'de gösterilen dağa tırmanma sahneleri yanı sıra tahmin edebileceğiniz gibi hikayeden spoiler içeren sahneler var. 

• Artık oyunlar çıkmadan bitirebiliyoruz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lan daha millet çekip yüklemeden bunlar walkthrough part 1 i yüklemişler bile :)

• Millet niye bunlari izler anlamam git kendin oyna spoiler yiyecegine

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • amma cok videosu yayinlandi bu oyunun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oymamış kadar oldum, istedikleri kadar geç getirebilirler artık ps4 e.

• Lara neden ingiliz aksanı ile konuşuyor diyecektim, baktım ingilizmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS4 tayfası izlesin işte. Görmedik demezler.

• oyun efsane ama yapmayın şöyle. biraz heyecanı kalsın oyunun
  • Oyunun grafikleri,rakip oyununkini tokatlayip atmis.Ciksada oaynasak diyicem amma o tarihte Fallout 4 yetisiyor
  • İlk oyununu XBOX360>PC>PS4>PC olmak üzere 4 kere bitirdim. Mükemmel bir oyun olacağını düşünüyorum. Fakat o dönem bir geçiş dönemiydi. Şimdide yeni nesile geçiş dönemi. Bekleneni vermesi gerekiyor. Yeni nesil den kastım sadece grafik değil. Yapay zekalar ve animasyonlar, oynanabilirlik çok daha önemli.

• çok reklam parası harcadılar bu oyuna

• Crystal Dynamic bu oyunu time exc yaptığı için çok pişman olacak. Rakibinden 2 kat fazla satan konsola nerdeyse 1 sene sonra çıkarmak, akıl tutulması yaşadıklarının göstergesidir.Sırf 3 kuruş para kazanacam diye oyunu microsofta sattı, prestij kaybetti.Ps4'e çıktığı zamanlar zaten eskidiği için, şimdiki popularitesi olmadığı için, ps4'te gereken ilgi gösterilmeyecek ve satış anlamında başarılı olamayacak.Ama iyi olur böyle, bir daha böyle saçma sapan karalar alıp, bir daha sırf para için, ps oyuncularını satamayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EgeliLodos

PS4 tayfası izlesin işte. Görmedik demezler.

adamlar Last Of Us oynayamayan bir nesil yarattı tomb raider diyorsun :D

• Biz ön sipariş verdik bu videoları tabii ki izlemiyoruz çünkü 20 gün sonra oynuyor olacağız. PS4 tayfası için ise durum vahim 1 yıldır nedir yahu adam mı öldürdünüz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crossgen bir oyunun ne kadar grafigi olacaksa bunun da o kadar grafigi olur, ben ortada grafiksel olarak abartilacak bir sey goremiyorum. Definitive edt. ne ise bu da onun bir tik ustu olacak. Zaten onceki oyun xo da 30 fps, ps4 te 60 fps idi. Bu da oyle olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc tarafında senelerdir oynayıp bitirdiğim tek oyundu bu serinin ilk oyunu hatta 2 kere bitirmişimdir. bu görüntüler konsol ise pc grafiklerini siz düşünün. birde üstüne pc'ye dx12 yaması falan gelirse herhalde o yıllardır beklediğimiz makul grafik kalitesine yaklaşabileceğiz. ben detaycı bir insanım oyunda köşe yumuşatma bazı yerlerde çok sırıtıyor bu da konsolun yetersiz gücünden kaynaklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Crossgen bir oyunun ne kadar grafigi olacaksa bunun da o kadar grafigi olur, ben ortada grafiksel olarak abartilacak bir sey goremiyorum. Definitive edt. ne ise bu da onun bir tik ustu olacak. Zaten onceki oyun xo da 30 fps, ps4 te 60 fps idi. Bu da oyle olur...

U4 60fps degilse buda olmaz cünkü grafikler tokat manyagi yapmis U4'ü
  • Gonul senin dedigini isterdiki ama malesef sende biliyorsunki uncharted grafigini ezecek tek oyun yeni uncharted malesef..xone den bu nesil grafik beklememek gerek bunu phil reiste soyledi zaten..tomb raidere gelince eminim mukemmel olacaktir sahsen bekledigim oyunlar arasinda ama ps4 sahipleride cok sey kcirmayacak ps4 de ciktiginda muhtemelen 60fps cikacak ve 60fps deneyimi cok daha iyi olacaktir :) bence phil reiz bu neslin hezimetini affetmeyecek ve yeni konsolunu bomba gibi yapacaktir tabi exleri pc ye cikarma karari almazsa..

• Vallahi hocam bizlerin göremediği bir cehveri goruyorsunuz demek. Oyun cikinca oynayan arkadaslarimizin yorumlarindan bir kanaate ulasacagiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.