Şimdi Ara

Samsung, Exynos 7420 yonga seti ile gelecek kapaklı telefon hazırlığında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, Exynos 7420 yonga seti ile gelecek kapaklı telefon hazırlığında 

    Galaxy Golden 2 

     

    Akıllı telefon sektörünün dev isimlerinden Samsung Galaxy Golden 3 isimli yeni kapaklı telefonu için hazırlıkları tamamlamak üzere. Şirket daha önce aynı seride yer alan Galaxy Golden ve Galaxy Golden 2 isimli iki kapaklı akıllı telefonu piyasaya sürmüştü ancak bu modeller global pazarda yaygın olarak satışa çıkmadı.



    Her ne kadar kapaklı telefon dendiğinde mütevazı bir donanım akıllara gelse de Samsung, Galaxy Golden serisinde Snapdragon 800 ve Snapdragon 801 çipsetlerini kullanarak bu yargının biraz dışına çıkmıştı. Kısa bir süre önce ortaya çıkan GFXBench sonuçları ise Galaxy Golden 3'ün de benzer bir şekilde güçlü bir donanıma sahip olacağını gösteriyor.

     

    Sonuçlara göre akıllı telefon 4.6" boyutunda HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Arka kısımda 15 MP ön kısımda ise 5 MP kamera kullanılırken kasanın içerisinde Samsung'un kendi geliştirdiği ve ürettiği Exynos 7420 çipseti görülüyor. Çipsete 3 GB bellek ve 64 GB depolama alanı eşlik edecek.

     

    Testin Android 5.1.1 işletim sistemi üzerinde yapıldığı görülüyor, Android 6.0'ın dağıtılmaya başladığını düşünürsek test sonucunun doğru olması akıllı telefonun kısa bir süre içinde piyasaya çıkacağı anlamına geliyor. Satışlar yine bölgesel pazarlarda kısıtlı mı kalacak? yoksa global anlamda bir satış planlanıyor mu ? Bu soruların cevabı henüz bilinmiyor.

     

     Samsung, Exynos 7420 yonga seti ile gelecek kapaklı telefon hazırlığında

     

     








  • Benchmark kralı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd ekranda tozu dumana kadar 7420

  • Bataryası kaç mAh acaba? Performans konusunda zaten rakipsiz olacak büyük ihtimal. Şu an en güçlü cpu var içinde ve 720p ekran ile gelecek. Antutuda falan 75k civarı görebilir. Günlük kullanımda ise Note 5 den ve S6 dan daha iyi ne sunabilir onu görücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung un tasarım anlamında en iyi cihazları olmuştur kapaklı modeller...

    güncel chip setleri kapaklı ve sürgülü modellere güncelleyen markalar, tek düze olmuş piyasada farkını hissettirecektir,şahsen TR de görmek ve almak isterdim.

  • android den vazgeçmeli tizen sistemine daha çok ilgi göstermeli bence.

  • Ne kadar işlevsel olacağı muamma. Açıkçası donanım haricinde değerlendirmek gerekir ise Blackberry'i bu konuda daha başarılı bence

  • Kapakli modeller zamanın da ne modaydi sirf ac kapa yapardim elimde kac kere ekran filmleri bozulmuştu.....

  • niye bu kadar kasmışlarki koysalarmıi 410 işlemci en baba işlemcilerini koymuşlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.