Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 modelinde USB Type-C sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung Galaxy S7 modelinde USB Type-C sesleri


     




    Mobil cihaz pazarında USB Type-C standardı, özellikle Google'ın Android 6.0 Marshmallow sürümünde yerleşik destek vermesi ve yeni Nexus akıllı telefonlarında kullanması ile Android cephesinde ilgi görmeye başladı. Gelecek yıl itibariyle pek çok amiral gemi modelinde USB Type-C standardının desteklenmesi bekleniyor. Bunlardan birisi de Galaxy S7.




    Samsung'un, gelecek yıl itibariyle lanse edeceği Galaxy S7 modelinde USB Type-C girişine yer vereceği iddia ediliyor. Aslında bu yıl ki amiral gemi modelleri için de benzer bir iddia gündemdeydi ancak Samsung standart microUSB bağlantısı ile yetinmeye devam etmişti. 




    USB Type-C girişi Lightning girişinden hatırlayacağımız üzere çift taraflı olarak kullanılabiliyor. Sadece USB 3.0 standardı değil USB 2.0 standardı da USB Type-C ile destekleniyor ancak asıl avantaj USB 3.0 veya USB 3.1 standardı ile desteklenen Type-C girişlerinde ortaya çıkıyor. 




    Masaüstü tarafında Thunderbolt, DisplayPort gibi pek çok veri aktarım standardını tek bir USB Type-C bağlantısı üzerinden kullanmak mümkün. Ayrıca 100Watt enerji seviyesine kadar elektronik cihazlar şarj edilebiliyor. Mobil tarafta ise temel aldığı standarda göre teorik olarak 10Gbps hızında veri transferlerine imkan tanıyan USB Type-C aynı anda bağlı olduğu cihazlara enerji sağlıyor. Örneğin Nexus 6P modeline USB Type-C üzerinden bağlanan Nexus 5X modeli kolaylıkla şarj edilebilmiş. 




    Samsung Galaxy S7 modelinin 19 Ocak 2016 tarihinde lanse edileceğine dair iddialar var. Samsung genelde MWC etkinliklerinden önce Galaxy S serisini tanıtma yoluna gitmiyordu ancak daha fazla tüketici ilgisi çekebilmek adına lansmanı rakip modellerden daha erken bir tarihe almak istemesi de mümkün.




    Model ile ilgili öne çıkan iddia Samsung'un özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Exynos M1 / 8890 yongasetine yer verecek olması. Samsung'un ilk özelleştirilmiş 64-bitlik yongaseti olacak Exynos M1, firmaya da daha fazla hareket imkanı bırakacak. 




    Hali hazırda depolama belleği, RAM bellek, ekran gibi bileşenleri kendisi tasarlayan Samsung artık yongasetini de bu listeye ekleyecek. Bu yıl amiral gemi modellerinde olduğu gibi yeni amiral gemi modelinde de işlemci, grafik birimi, RAM ve depolama kontrolcüsünün bir araya getirildiği PoP adındaki yonga tasarımına yer verilecek. 

     

     







  • Oturduğun masadan haber üretmek bu olsa gerek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

    Oturduğun masadan haber üretmek bu olsa gerek...

    Ne bekliyordun? Adamın Type-C üretip haberini yapmasını mı? Nedense bu editörün haberleri konusunda çok üstüne gidiliyor. Çok bilen Donanımhaber iletişim kısmından cv bırakıp editörlük başvurusunda bulunsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Hayali , var olmayan , dedikodulardan ibaret şeyleri haber yapmasınlar yeter. Habercilik bu kadar ayağa düşmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası akilli telefon pazarinda birtek samsung beni heyecanlandiriyor. Özellikle s6 edge tasarim anlaminda resmen rakiplerinin 2 sene üstünde kamera olsun ekran olsun iphone 6s bile yanina yaklasamadi. S7 ile fark daha da acilir artik. Özellikle s7 edge nasil olcak cok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

    Oturduğun masadan haber üretmek bu olsa gerek...

    Günü aradim yarin gelsin baslasin dedi senin icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 mini gelmedi ve edge sabitlenmeli artık.Yani s6 ve s6 edge çıkacağına s6yı kaldırsınlar zaten hemen hemen herkes s6edgeyi beğendi.Aslında s6 edge minide güzel olurdu.4.7inçlik iphone6 ebatlarında falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 20 Ekim 2015; 19:30:44 >
  • Bi zahmet gelmesi lazım. Ayrıca S6 edge tasarımı bence harika kesinlikle edge kaliteli algisi yaratıyor. Bazı arkadaşlar sevmiyor anlamak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 20 Ekim 2015; 19:45:12 >
  • Samsung önce bi koyar sonra kullanılmıyor diye geri kaldırılır. Klasik satış politikaları

  • S7 edge'i ben de merak etmiyor değilim. Tasarım anlamında çok büyük bir adımdı edge.

  • artik yeni serzenişler de şu şekilde olur 'arkadaşlar s7 şarjı olan var mı ?'

  • not serisin usb 3 kullanan samsung sonraki seride geri adım atmıştı usb 2 bu koyacam diyip oraya usb 3 girişi koymasın :D

  • Type-C yeni standart artık. Keşke bu sene 2. yarıda çıkan teller Type-C olsaydı. Note 5 aldım ama yeni çıkan telefonlardan şimdiden geri kaldı bu konuda
  • Ben S6 edge'yi hiç sevmedim.S6 ele daha mükemmel oturuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    Type-C yeni standart artık. Keşke bu sene 2. yarıda çıkan teller Type-C olsaydı. Note 5 aldım ama yeni çıkan telefonlardan şimdiden geri kaldı bu konuda

    note 5 de sanırım usb 2 var beklemiyorum bu teknoojinin koyulacağını nasıl oluyor da usb 3 koymamışlar hayret gerçekten sağı solu belli değil samsungun..
  • Teknoloji dünyasının magazin haberi de böyle işte. :)

  • %100 olur s7

  • Artik s7leri falan 3500den baslatirlar. Inadina G2

  • Samsung s6 ile s7 arasinda yani 1 yilda kac amiral gemisi cikardi sayalim mi?

    Note5, s6edge, s6edge+, s6active ve muhtemelen s6+ ve note edge2(note5 edge)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.