Şimdi Ara

AVEA 11899 ücreti kesip kesip duruyor... ACİL Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, AVEA Ailece paketine yaklaşık 1 yıl önce taahhütlü faturalı abonelik yaptım. Her ay 66,5TL fatura ödüyorum ve eşimle kullanıyorum. Paket çok uygun ve bu paketten çok memnunum. Yalnız 1 ay faturam'a 12TL fazla geldi. Online işlemlerden baktım "içerik hizmet alımı" gibi birşey yazıyordu detayı yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım aboneliğiniz var dediler. Nasıl abone olmuşum diye sordum, cevap veremediler bizde sadece abone olduğunuz gözüküyor dedi. İtiraz ediyorum lütfen incelensin dedim kayıt açtırdım, aboneliğimide hemen iptal ettirdim müşteri hizmetlerinden özelliklede sordum başka gelmeyecek değil mi 1 adet 12TL var şuan ve hemen iptal ettiniz mi dedim evet dediler. Sonrasında 1 ay geçti giden 12 TL için geri dönüş olmadı tekrar müşteri hizmetlerini aradım böyle bir itirazım olmuştu sonucu gelmedi ne oldu dedim biraz bekledikten sonra itirazımın sonuçlandığını ve herhangibir yanlışlık olmadığını söyledi. Peki nasıl üye olmuşum dediğimde bilmiyorum 11899 ile görüşün sorununuzu onlara bildirin dedi! (işler burdan sonra gıcıklaşıyor). iyide faturayı siz kesiyorsunuz bana ben niye hiç bilmediğim tanımadığım firmalarla adamlarla görüşeyim ki dediğimde biz karışmayız biz aracıyız dedi (adam tam burada gittikçe pişkinleşiyor) e benden böyle habersiz fatura kesilebiliyorsa iptal edin hattımı kullanmayım boş yere dedim. Müşteri temsilcisi bana istediğiniz Avea iletişim merkezine hemen gidip başvuruda bulunup bilmem kaç gün içerisinde iptal ettirebilirsiniz, 340TL de taahhütten ötürü ceza ödersiniz dedi (Bu arada her işlemi görmek için 1 - 2 dakika bekleten firma taahhüt borcumu direk söylüyor, benim ile ilgili ekranda kocaman yazıyor sanırım). Böyle iş mi olur benden habersiz nasıl üyelik yapmışım gibi olur tüketici hakemine itiraz edicem vs. derken adam kapattı gitti telefonu zaten yüzüme.

    Öncelikle bu pişkin müşteri temsilcisinden ve daha sonra Avea'nın benden kesmiş olduğu haksız 11899 adı altında 12TL'lik ücrete nasıl itiraz edebilirim?

    Ayrıcaaaa bu 12 TL geldiğinde ilk itiraz ettiğimde hemen aboneliğimin kapatıldığı ve başka ücret gelmeyeceğini söyledikleri halde 2 adet 12TL daha gelmiş bir sonraki fatura dönemimde?

    Bu işlerden anlayan bilen biri varsa yardımcı olabilir mi lütfen nasıl bir yol izlemeliyim? Taahhütümü iptal etmek istemiyorum ama 11899 zımbırtısına sürekli 12TL bayılmak zoruma gidiyor.







  • Aeris kullanıcısına yanıt
    https://tuketici.btk.gov.tr
    Önlem olarak MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e gönderin, online işlem merkezine girip bütün kanallardan mobil ödemeyi kapatın (tanıtım/bilgilendirme mesajları bölümünde).
  • Dediğiniz SMS'i gönderdim, BTK'nın sitesine de üye olup şikayette bulundum. Şu bilgilendirmeyi AVEA telefonda niye yapmazsa iki saat bakıyorum, inceliyorum, ekran bekliyorum diyor ama doğru dürüst bilgi vermiyorlar...
    BTK'ya olan şikayetimde bir gelişme olursa buradan bilgilendireceğim.
    Teşekkürler
  • WAP üzerinden (WAP ne yahu?) üyelik başlatmışım üyeliğimin başladığına dair mesaj atmışlar. Gelen mesajları hiç silmem gittim dedikleri tarihe kadar 11899'dan üyeliğinize 100 kontör yüklenmiştir bla bla bla. diye bir şey gelmiş. Heralde reklamdır deyip geçmişim. Mesajın altında iptal etmek için şöyle şöyle yapın diyede yazıyor ama niye güveniyimki rastgele gelen bir meseja anlamadım ben böyle bir mesaj gelir gelmez uğraşıp iptal mi ettirmemiz lazım? Ayrıca WAP nedir?
  • Aynı durum 3 yıl önce benimde başına gelmişti.
    Ben iadeyi yoğun çabalarım ve sabrimla iade aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O numaraya mesaj at iptal oluyor. Maalesef benim başıma da geldi. Bilmediğim bi numaradan arandım. Kimdir diye googleda aradım ilk çıkan sonuç sayfasında bu şirket varmış sorgula derken şartları kabul etmiş oluyorsun. Ardından 12 tl kesintiler başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide sikayetvar.com sitesine yazin yayinlaninca hemen dönüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    Bide sikayetvar.com sitesine yazin yayinlaninca hemen dönüyorlar

    Şikayetvar.com'a şikayette bulundum beni telefonla aradılar ücreti iade edeceklerini söylediler. Şikayetvar.com'daki şikayetim için de teşekkürler butonuna basıp şikayetinizin çözüldüğünü belirtebilir misiniz dediler. Ücretim iade olur olmaz yapabilirim iadeyi takip ediyorum dedim bekliyorum şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aeris

    Şikayetvar.com'a şikayette bulundum beni telefonla aradılar ücreti iade edeceklerini söylediler. Şikayetvar.com'daki şikayetim için de teşekkürler butonuna basıp şikayetinizin çözüldüğünü belirtebilir misiniz dediler. Ücretim iade olur olmaz yapabilirim iadeyi takip ediyorum dedim bekliyorum şimdilik.



    AVea'yı yola getirmenin yolu sikayetvar.com dan geçiyor iyi demişsiniz.

    zamanında olmaz yapamaz dedikleri şeyi sikayetvar.com sayesinde yaptırdım 3 tane taahhüt var hatımda :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.