Şimdi Ara

Onion Knights mobil platformlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Onion Knights mobil platformlarda


     

    THEM Corporation stüdyosunun kule savunma ve kale savunma türlerini bir araya getiren yeni yapımı Onion Knights, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.




    160'dan fazla bölüme sahip olan oyunda kalenizi savunurken, karakterlerinizi güçlendirerek onların da savunmasını yapmanız gerekiyor. Oyunda aşağı yukarı hareket eden bir top ile birlikte farklı güçlere sahip 3 kahraman yer alıyor. Bu 4 unsur kalenizi korumanızda size yardımcı oluyor ve kendi noktalarında sabit duruyor. 




    Havadan veya karadan kaleye gelen düşman dalgalarını bu unsurlarla durdurmanız gerekiyor. Top sonsuz cephaneye sahipken diğer kahramanların bir cooldown süresi bulunuyor. Oyunda başarılar kazandıkça kahraman kartları topluyorsunuz ve bunları mevcut kahramanlarla değiştirebiliyorsunuz. Elde ettiğiniz paralarla kahramanlarınızı güçlendirmeniz mümkün. 




    Hikaye modunun yanısıra binden fazla dalganın geldiği hayatta kalma modu ve 500 düşman yenerek zamana göre liderlik listesinde mücadele ettiğini bir mod da bulunuyor. Düşman tarafında da kahramanlar ve lazer gibi çeşitli silahlar oyuncuları iyi bir strateji izlemelerini sağlıyor. Grafikleri ve müzikleri ile dikkat çeken oyun ücretsiz. 







     

     

     









  • Güzele benziyor, teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.