Gelecek yeni bir tel daha,kızaklı, şık güzel bir dizayn harika bir renk oldukça kibar ve karizmatik, özellikte iddiasız ancak orta sınıfta yeterli hoş bir tel, bu tel orta sınıf içinde telden aman aman beklentisi olmayanlar ancak yeterli seviyedede multimedya özelliği olsun, görüntüsüde güzel olsun diyenler için bence çok ideal olur fiyatınında makul olacağını tahmin ediyorum, ekran ve özellik anlamında biraz daha iyi olsaydı çokda iddialı olabilirdi, Telpanın sitesinde olduğuna göre yakında çıkacağını tahmin ediyorum, özellikle dizayn ve rengi bence oldukça etkileyici...
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2006, October Status Available Size Dimensions 93 x 45 x 16 mm Weight 80 g Display Type TFT, 256K colors Size 176 x 220 pixels, 2 inches Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download, order now Vibration Yes Memory Phonebook 1000 entries, Photocall Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls Card slot microSD (TransFlash), buy memory - 15 MB shared memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Yes 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + Downloadable, special offer Colors Black Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, video - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC/AAC+ player - T9 - Organizer - Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Ion 750 mAh Stand-by Talk time
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 28 Şubat 2007; 14:21:48 >
eyw telefon süper ! ocak ayında çıkıcakmış çıksın da aliim hemen elimde nokia 6230i war iğrenç bi telefon her zaman keşke almasaydım diyorum nokia artık ince ve şekli güsel bi telefon çıkarana kadar nokia almıycam artık alacağım telefonların ince ve karizmatik olmasına bakıyorum !.. haber için saol ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk10 -- 26 Aralık 2006; 19:51:33 >
tel gerçekten güzel normal bir tel karizmasıda var
ya ben bişey söyleyecem almanyada bir tel var arkadaşlar söyledi bana e250 ya telefon D900 ün aynısı ama kamerası vga 640*480 ama ben hayran kaldım abi ya tel hem ucuz sanırım orda 199 avro civarı ama telefom D900 le farkları belkide anlayamayanlar olabilir Network technology Network technology Referes to the kind of network technology used. Three major technologies are used today - TDMA, CDMA and GSM.
GSM: 900 / 1800 / 1900
Dimensions 3.9" x 2.0" x 0.6" (100 x 50 x 14 mm)
Weight 2.9 oz (81 g) Display Color
Type: TFT
Size: 128 x 160 pixels
Colors: 65536
Features: 2.0 inches
Battery
Type: Li - Ion
Capacity: 750 mAh
Stand-by time: 250 hours
Talk time: 5.00 hours
Design Slider Antenna Internal
FCC approval
ID: A3LSGHE250
Date Approved: Sep 22, 2006
Extended Features Bluetooth Profiles: Headset (HSP) / Handsfree (HFP) / Dial-up networking (DUN) / File Transfer (FTP) / Object Push (OPP) / Generic Access (GAP) / Serial Port (SPP) / Service Discovery Application (SDAP) / Basic Printing (BPP) / Generic Audio/Video Distribution (GAVDP) / Advanced Audio Distribution (A2DP) / Audio/Visual Remote Control Profile (AVRCP)
Version: 2.0
Camera
Type: Built-in - Immobile
Resolution: VGA (640x480)
Video Capture: Yes
Features: 4x Digital zoom, Timer, Multi shot, Effects
Data GPRS / EDGE
E-mail IMAP / POP3 / SMTP
Games Yes plus JAVA downloadable
Global Roaming Yes Internet Browsing WAP 2.0
JAVA Yes Midp 2.0
Memory 7.6MB Memory Expansion microSD (T-Flash)
Messaging
Text Send / Receive: Yes
Templates: Yes
EMS: Yes
MMS: Yes
Multiple Languages Yes Multimedia Audio MP3, AAC, AAC+ formats supported Music player
Video Video player
Computer Synchronization Yes Phone Book
Features: Caller groups supported
Capacity: 1000
Multiple Numbers Per Contact: Yes
Picture ID: Yes
Distinctive Ring: Yes
Phone Profiles Yes PIM Functionality
Alarm: Yes
Calendar: Yes
Calculator: Yes
Stopwatch: Yes plus Timer Other: World Clock, Converter, Memo
Polyphonic Rings MP3
Predictive Text Input
Type: T9
Radio FM radio SAR Head: 0.48 Body: 0.54 Measured in: 1900 MHz
Speaker Phone Yes Soft Keys 2
USB Yes
Vibration Alert Yes Voice
Recording: Yes
Connectors Proprietory: Yes
Side Keys
Left: Volume keys
TuĞraNz senden özür diliyorum konuyla alakası yok ama
bu üründe kadeşim ocak sonu stoklarda... samsungun yeni dizaynlara geçmesi gerek demişler...örnekler verin..dünyanın en ince bar tiplisi en ince kapaklısı en ince sürgülüsü samsung da..
bu üründe kadeşim ocak sonu stoklarda... samsungun yeni dizaynlara geçmesi gerek demişler...örnekler verin..dünyanın en ince bar tiplisi en ince kapaklısı en ince sürgülüsü samsung da..
O kısım doğru. Yalnız yeni tasarım derken tam olarak neyi kastediyorlar onu anlayamadım. 7610 gibi bir şey mi yoksa 6280 gibi bir şey mi? Şu anki tasarım artık uç nokta da. Çünki daha faklı bir tasarım uygulansa telefon ebatları artacaktır sanırım.
Ama tasarım derken parçalı renklerden ve uyumdan bahsediliyor ise bu konuda haklılar biraz daha farklı renklere gidilmeli telefonlar ya kople siyah ya gümüş ya da başka bir renk ama her daim kasa tek bir renk.
evet emailime gelen basın bildirisine göre ocak 2007 pazarda diyor. ama tahmin ediyorum ki verecekleri fiyat 450 den aşağı olmaycak.
Samsung her şeyden orta karar yapıyor.ne etliye nede sütlüye karışıyor...en azından bir özelliğini daha ön plana çıkarmalı..ne biliyim fotoda çok etkin olmalı yada mp3 te..yada video çekiminde..v.s yoksa güzel telefonlar üretiyor...
Samsung her şeyden orta karar yapıyor.ne etliye nede sütlüye karışıyor...en azından bir özelliğini daha ön plana çıkarmalı..ne biliyim fotoda çok etkin olmalı yada mp3 te..yada video çekiminde..v.s yoksa güzel telefonlar üretiyor...
bunu yaptı işte arkadaşlar ultra serisi ile dünyanın en ince bar tipli ve en özellikli telefonu x820... dünyanın en ince kapaklı en özellikli telefonu d830 dünyanın en ince kayan kapaklı ve en özellikli telefonu d900
bunu yaptı işte arkadaşlar ultra serisi ile dünyanın en ince bar tipli ve en özellikli telefonu x820... dünyanın en ince kapaklı en özellikli telefonu d830 dünyanın en ince kayan kapaklı ve en özellikli telefonu d900
bu bi kriter değil midir...İNCE
kardeş haklısın ama bu üç telefonda kısa bir süre içinde bende hayal kırıklığı yarattı, ince telefon yapmak için kaliteden ödün vermiş samsung hele d900 başta çok etkileyici gelmişti bana ancak sonra kullandıkça illet etti beni zaten daha önce sebepleriini yazmıştım, o yüzden artık çok ince bir samsung düşünmek istemiyorum ve e390 özellikleri zayıf olsada bana göre gibi geldi, f300-500 nasıl çıkar bilmiyorum i310 ve z710 da anlaşılan gelmeyecek bizde bununla idare ederiz artık ayrıca şimdi bu e390 a p310 un özellklerini koysalarmış diyeceğim ama bir anlamı olmadığını kendimde biliyorum!!, saygılar...
kardeş haklısın ama bu üç telefonda kısa bir süre içinde bende hayal kırıklığı yarattı, ince telefon yapmak için kaliteden ödün vermiş samsung hele d900 başta çok etkileyici gelmişti bana ancak sonra kullandıkça illet etti beni zaten daha önce sebepleriini yazmıştım, o yüzden artık çok ince bir samsung düşünmek istemiyorum ve e390 özellikleri zayıf olsada bana göre gibi geldi, f300-500 nasıl çıkar bilmiyorum i310 ve z710 da anlaşılan gelmeyecek bizde bununla idare ederiz artık ayrıca şimdi bu e390 a p310 un özellklerini koysalarmış diyeceğim ama bir anlamı olmadığını kendimde biliyorum!!, saygılar...
Yapma Turan ya!Bende daha yeni enişteye D900 aldırdım.İyi değil diyorsun demek.Ne yapacağız şimdi?
Yapma Turan ya!Bende daha yeni enişteye D900 aldırdım.İyi değil diyorsun demek.Ne yapacağız şimdi?
yok dostum sen kafanı takma, eğer bizim gibi fazla detayalara bakmıyorsa memnun kalır ben daha çok diğer samsunglarla karşılaştırdım, özellikle kızak mekanızması ses seviyesi ve videosu beklentinin altında, ama çokta ilgili değilse memnun kalabilir memnun olanların sayısıda az değil...
tel hepsiburadada satışa sunulmuş ancak ayın 20 sinde stokta olacak diyor fiyat 550 civarı, birebirdeetkili kardeş senmi yanıldın bu konuda acaba fiyat biraz yüksek çıktı senin söylediğinden, ayrıca orta sınıfta güzel bir tel arayanların bunuda gözden geçirmesini tavsiye ederim fena tel olmayacak gibi bu e390 benden hatırlatması...
yeni çıkanlardan e890 biraz daha güzel görünüyor. e390 ın tasarımı çok da etkilemedi beni. e250 nin tasarımı daha güzel e390 a göre.ama e890 gerçekten ii görünüyor bu yeni çıkan samsung modellierine göre.hem de e250 ye göre malzeme kalitesi de ii gibi. fiyatıda 550. daha alınabilir görünüyor.
550 yüksek fiyat o fiyat düşer...benim tahminim 500'ün üzerinde olmaz...
500 ytl nin altında olursa bu cihaz alınır, e250 yede e890 ada tercih edilir bence daha kullanışlı diğerlerinden ve küçük yapısı daha ergonomik yapıyor teli ve eğer siyah rengindeki o parlaklık ve ton gerçeğindede aynı olursa e900 de olduğu gibi ayrı bir karizma katar bu tele...
Eski nick:izmirli mert llDenon AVR-1907 ll JBL SCS200-5 5.1 Ev Sinema Seti ll JBL E-60 kolon(2 adet) ll Philips dvd oynatıcı ll Samsung 32R71B lcd tv ll İphone'a app nasıl atılır?(Resimli)
''git artık'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa'' demek sana ne de zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karşılaştığımızda
bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... Yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek...