Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung

durdu -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 11:38:40)

tuğranz arkadaşım güle güle kullan,nereden aldığını söyleyebilirmisin 512 hafıza kartın ile birlikte ve daha ölçmemişsindir ama pil ömrü ile ilgili herhangi bir bilgin varmı şarzı ne kadar sürüyor.cevapların için şimdiden teşekkür ederim.hayırlı olması dileklerimle

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 11:58:45)

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Dostum değişiklik olsun dersen değer, eğer e390 dan beklentilerini söyleyebilirsen daha kolay yardımcı olabilirim sana ben mesela en çok ufak kibar şık ve kullanışlı olduğu birde rengini beğendiğim için aldım.

abi beklentilerim ;
- Bluetooth
- Mp3 alabilmesi
- Görünüşü karizma olması
- İnsanı gıcık edicek bi özelliği olmaması
- Kamerası olması
- Hemen bozulmaması .. biraz araştırdımda çoğu kişi almayın hemen bozuluo demişler..

yardımcı olabilrsen sevinirim :)

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 12:45:43)

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

hocam öncelikle hayırlı olsun.

babamda d520 var sanırım bu telide kullandın ama yanılıyorda olabilirim. d520 ile karşılaştırabilirmisin.

Özellikle zil sesi d520de düşüktü. Birde büyük resimleri açamıyordu aynı problem e390da varmı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti telin görüntüsü.

sağol dostum, d520 de kullandım mukayese edersek
bunun dış seside öğle çok yüksek değil, ancak bana göre yeterli ayrıca bunda titreşim+melodi birlikte olabiliyor, bu bir artı
d520 den malzeme kalitesi daha iyi, siyah renk çok hoş bence,kızak sağlam bir problem yok oldukça kullanışlı,
tuş takımı ve yön tuşları sert değil kullanımı kolay ve iyi, ekranı 176*220 ve iyi, menüsü d900 e900 gibi yeni modellerle hemen hemen aynı
dış ses çok yüksek olmamasına rağmen birçok samsungtan daha kaliteli geldi bana özellikle mp3 çalarda,
ayrıca mp3 çaların eko ayarları falan yok ancak kulaklık ses kalitesi bana göre biraz daha iyi , kulaklık ses kalitesini oldukça beğendiğimi söyleyebilirim, yada şöyle söyleyim beklediğimden çok daha iyi, görüşme ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek, ses netliği,fısıltı modu(ne işe yaradığını şu an bilmiyorum), görüşme kaydı gibi özellikleri var.
kamerası bildiğin gibi 1.3 mp oldukça yeterli, video 176*144 ve mp4 formatında
büyük resim açamıyor demişsin onu pek anlamadım, ancak fotolar tam ekran oluyor, ve tele yüklenen resimlerde bir sorun yaşamadım ben.

durdu arkadaşım teşekkürler, telpa garantili olarak bir mağazadan aldım hafıza kartı ile birlikte, şarjı 3-4 gün arasında gidebileceğini söyleyebilirim,
yine merak edilen bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar,
fiyatı ve yeterli özellikleri ile ve küçük kibar şık olması ile tavsiye edebileceğim bir tel diyebilirim ayrıca bir problemli yönünü görürsem yazarım, fiyat 450-500 aralığında olur herhalde 450-460 a bulunabileceğini tahmin ediyorum...

berk10
bluetooth var ve hızlı, toplu gönderim özelliği var bluetooth çok kullanışlı
mp3 bahsettiğim gibi var ve ses kaliteside iyi,
görünüşü bence güzel,ayrıca burdaki fotolarından biraz daha farklı keskin köşeli hatları ayrı bir hava vermiş tele,
öyle gıcık edecek bir özelliği yok ben en çok kızaklı tellerde kızağa gıcık olurum ya çok gevşek olur ya çok sert bu ikisinin ortası ve baya sağlam.
kamerası ve videosu yukarda bahsettiğim gibi,
hemen bozulma konusuna gelince, biraz araştırdım demişssin nerden araştırdğını merak ettim samimi olarak, kullanıcı yorumumu yoksa genelde kızaklı teller hakkında bir fikir mi,
ben samsung tellerde kolay kolay bozulma sorunu yaşamadım zaten genelde en önemli özelliklerinden biridir samsungun sağlamlık ha arada bozulanlarıda vardır ama birçok markadan bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum, bu telde öğle kolay bozulacak bir havası yok, ama 100 tel satılır biri bozuk olur,oda sana gelir mesela, bir yerdede sanş isi biraz tel konusu...
burdada satışa çıkmış,
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16048&productid=telcepsame390

bluENight -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 13:13:46)

bu titreşim+zil olayı hoşuma gitti [:)]

belkide o anlık bir olaydı arkadaşın telden bt ile almıştım kendi çektiği resimleri açılmamıştı neyse ya o kadar önemli değil zaten tam ekran olabiliyormuş resimler.

durumu biraz toparlayayım bir aya kadar alırım bu teli sanırım.

Açıklamaların içinde teşekkürler [&:]

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 14:01:50)

rica ederim...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 14:28:21)

tuğranz hayırlı olsun,gule gule kullan.
acaba cektiin resimleden birkaçtane buraya koymam munkun mu??
b,rde diger samsung larda olduu gibi bunda da kullanıcı profili yok değil mi??
aynı fiyata 2 mp kameralik teller de var ancak bunn kasasi dah şık duruyor.
ornagın sony ericsson da w 700i var,2 mp lik flaşlı kamresi+ ses kalitesi cok iyi,yada lg kg 300 var.yıne 2mp kamerasi var..
cok kararsiz kaldim.lg kg 200 yada samsung e 250 alcaktım ,e 250 nn kamerasi vga oldugu,kg 200 unde bluetooth u olmasdigi icin kararsizdim,herhalde 100-150 ytl daha fazla verip bunlardan birini almak daha mantıklı olacak?
son olarak,dişaridan makinaya aktarilan resimlerin boyutu daha buyuk olursa,orngın 5 mplik bir digital den cekilmiş ise tel bunu kabul etmoyır mu??

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 15:51:18)

gyrmann sağolasın,
kullanıcı profili bundada yok bi z400 de vardı sanırım samsungun,
harbi bunun kasası çok güzel dediğin doğru, senin iş biraz karışık eğer karizmatik bir görüntü dersen bu tel oluır derim gerçi mp3 ve fotoda var ama dediğin gibi sonyde bu daha iyi
5 mp lik foto olayına gelince onu bilmiyorum ama sanırım göstermez, ayrıca foto eklemeye çalışırım...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 16:31:33)

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

gyrmann sağolasın,
kullanıcı profili bundada yok bi z400 de vardı sanırım samsungun,
harbi bunun kasası çok güzel dediğin doğru, senin iş biraz karışık eğer karizmatik bir görüntü dersen bu tel oluır derim gerçi mp3 ve fotoda var ama dediğin gibi sonyde bu daha iyi
5 mp lik foto olayına gelince onu bilmiyorum ama sanırım göstermez, ayrıca foto eklemeye çalışırım...

tesekkurler TuĞrANz

EneRGy. -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 17:07:27)

[:'(]

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 18:55:21)

quote:

berk10
bluetooth var ve hızlı, toplu gönderim özelliği var bluetooth çok kullanışlı
mp3 bahsettiğim g..

öncelikle yanıtın için çok teşekkür ederim [:'(] araştrdm derken kullanıcı yorumlarından..
örn: http://www.ceptown.com/yorumlar.php?modelid=660
CEM 07.01.2007
AYNISI BENDEDE VAR VE KİMSEYE TAVSİYE ETMEM HEMEN BOZULDU

demiş biri mesela.. ama artık umrumda deil telefonu o kadar güsel anlattın ki insanın hemen gidip alası gelio :) bu hafta içinde inş alıcam ..tekrar çok teşekkürler..

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 20:27:58)

tugranz sana bir sorum daha olacak.kutusundan kulaklık cıkmıyormus e390 nın.
peki kulaklık girisi nasil?normal kulaklık girisi gibi mi yoksa kendine ozel mi??eger kendine ozel ise kulaklıgı nereden ve de nekdara bulabiliriz??

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 10:16:09)

bu kulaklık olmaması saçma olmuş aslında, kulaklık e250 ile aynı biraz farklı girişi var, eski tip kulaklıklar olmaz, mağalalarda 25-30 ytl ye bulunabilir...

bluENight -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 11:08:22)

Yani samsung saçmalamaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek. Kutu içeriğinde kulaklık olmazmı yav

PHI -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 11:15:29)

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Yani samsung saçmalamaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek. Kutu içeriğinde kulaklık olmazmı yav

samsungun yaptığı iş mi şimdi
kulaklık koymamak[:-]

paradox1453 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 14:48:41)

Arkadaşlar ekran 64 k mı ???yoksa 256 k mı???

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 16:07:33)

arkadaşlar ben de elimde kredi kartım oturdum birisinin ekranının 64k mı yoksa 256k mı olduğunu cevaplamasını bekliyorum. lütfen ölücem artık. 256 ise kulaklıksız ve hatta hafıza kartı olmadan siparişi vericem

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 16:17:21)

quote:

Orjinalden alıntı: umitkacar

arkadaşlar ben de elimde kredi kartım oturdum birisinin ekranının 64k mı yoksa 256k mı olduğunu cevaplamasını bekliyorum. lütfen ölücem artık. 256 ise kulaklıksız ve hatta hafıza kartı olmadan siparişi vericem

ekran 256k,170*220 pixel

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 16:27:42)

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

ekran 256k,170*220 pixel

aslında 256k ile 65k arasında çok büyük bir fark yok ekran bende 256k diye biliyorum, 256k renk olan başka bir telefonumla karşılaştırdım sanki renkler biraz farklı gibi tanıtım sitelerinin bazılarında 65k yazıyor bazılarında 256 k bende anlamdım açıkçası,eğer çok önem veriyosan telpaya sormanı tavsiye ederim, onlar ısrarla 65k renk diye belirtiyorlar...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 17:05:19)

tugranz,lg kg 300 forumlarında da yazırlarınla karşilaştım.
sanırım o cihazdan da kullanıyorsun??????
bana objektif bi sekilde ikisini kıyaslar mısın?
resım kalitesi?ekran ,pil,kullanım kolaylıgı vs....

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 18:03:00)

teşekkürler TUĞRANZ. Valla nasip deyip veriyorum siparişi. www.yeterkiiste.com sitesinden vericem.466 ytl pek çok karta 8 taksitli fiyatı bu. ayrıca ücretsiz kargo ve 512 mb micro sd hediye. İş bankası kuruluşuymuş. güvenilir olduğu söyleniyor. ilgilenenlere duyurulur. fikirlerimi 3-4 gün sonra alet gelince yazıcam.

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 21:18:17)

quote:

tugranz,lg kg 300 forumlarında da yazırlarınla karşilaştım.
sanırım o cihazdan da kullanıyorsun??????
bana objektif bi sekilde ikisini kıyaslar mısın?
resım kalitesi?ekran ,pil,kullanım kolaylıgı vs....

kg300 le bunun foto kalitesi arasında pek bir fark yok 2mp olmasına rağmen dış ortamda lg biraz daha iyi, ancak iç ortamda e390 biraz daha iyi. ekran kg300 de daha iyi ancak ondada tek tema var. pil e390 da biraz daha iyi, kullanım kolaylığı e390 nın iyi, bluetooth da e390 nın üstünlüğü tartışılmaz video ikisindede çok iyi değil, kg 300 ün artısı biraz daha iyi ses kalitesi ve radyosu, e390 nın artısı görüntüsü, kolay kullanımı daha hızlı olması, sonuçta ikiside bu sınıfta güzel teller aslında, karar senin...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 21:25:10)

coksağol tugranz.sanırım samsung da karar kılacagım

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (31 Ocak 2007; 21:28:46)

quote:

coksağol tugranz.sanırım samsung da karar kılacagım

rica ederim...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (1 Şubat 2007; 3:00:25)

arkadaşlar,bircok siteye girdim su ekran olayi icin.
telpa ve bazi test sitelerinde 56k yazarken bazilarinda da 265 diyrdu.
samsung.com da daha urun yelpazesıne konmamiş bile.
samsung.com.tr de de yok ancak samsung.ru da yanı rus sitesinde var telefonun ozellikleri ve 265k diyor.

aynen de şöyle:

Характеристики Samsung E390

Стандарты - GSM 850/900/1800/1900 МГц, GPRS класс 10, EDGE
Камера - 1,3 Мпикс, цифровой зум 4х
Дисплей - 2.0”, 176x220, 262 144 цветов TFT
Функции - MMS, EMS, JAVA, WAP 2.0, музыкальный плеер (MP3, AAC, AAC+), MPEG4 / H.263, 64-голосная полифония, PictBridge, BT Printing, громкая связь, оповещение о смене SIM-карты, Bluetooth 2.0, USB
Память - 15 Мбайт, слот внешней памяти microSD
Габариты - 93x45x16 мм
Вес - 84 г
Иллюстрации в высоком разрешении:

bakmak isteyenler için link : http://www.samsung.ru/press/news/tcom/13379.html

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (1 Şubat 2007; 17:07:45)

gyrmann, çok saolasın. İçimi rahatlattın. gerçi siparişi vermiştim ama yine de emin olmak güzel

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (1 Şubat 2007; 17:14:36)

quote:

gyrmann, çok saolasın. İçimi rahatlattın. gerçi siparişi vermiştim ama yine de emin olmak güzel

rica ederim.simdiden gule gule kullan

paradox1453 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 15:24:15)

arkadaşlar kullanan varsa tam cevap versin 64k mı 256k mı ekran????

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 16:06:10)

benim telefonum geldi. arkadaşın d900 ü ile karşılaştırdık ama bir fark yok kutusunda ya da gelen belgelerde kaç k olduğu yazmıyo ama fak olmadığına göre 256k. gayet canlı ve renkler güzel. ben çok kafayı takmıştım ama çok beğendim. kızak da kolay kolay bozulacak hissi vermiyor. malzeme kalitesi kaliteli ben e250 den daha çok beğendim. e390ı inceleme şansım olmadan almıştım fakat e250yi görmüş ve beğenmemiştim. alınacak telefon

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 16:17:44)

paradox1453,
pardon olay şimdi anlaşıldı. arkadaşın parlaklık minimum benimki max. muş. şimdi onunkini düzeltince fark bariz ortaya çıktı. bu telefon 64k imiş. benim ekrandaki kirazlar çürük kira gibi duruyo. valla soğudum telefondan bir anda

rockerdem -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 17:13:52)

sadece renk değil, pixle olarak da D900'e farkı var. 64-256k renk arasındaki fark kolay anlaşılmaz ama pixel farkını fark etmemek mümkün değil...

paradox1453 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 23:06:09)

sağolun..Vazgeçtim bu telefonu almaktanda...e900 ekran 256 k di mi?ekran görüntüsü kaliteli bi telefon arıyorummm

executioner66 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (3 Şubat 2007; 23:18:04)

bu telefonun fiyatı ne kadar arkadaşlar , bide radyosu yokmu bunun yoksa ben mi göremedim??

umitkacar -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 0:28:26)

pixel farkı iki telefonu yanyana koydugun zaman az da olsa belli olsa bile rahatsız edici boyutta değil. Ben de paradox1453 gibi bu konuda çok hassasım ve rahatsız olsam zarar etsem bile ogün satarım ama gerçekten kötü değil. 466 ytl ye aldım. e25oden 100 ytl daha pahalı ama onun ekranı gerçekten rahatsız ediciydi.

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 11:54:53)

quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

bu telefonun fiyatı ne kadar arkadaşlar , bide radyosu yokmu bunun yoksa ben mi göremedim??

480 ytl normal fiyatı .. radyosu yok... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana [;)]

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 12:00:59)

quote:

paradox1453,
pardon olay şimdi anlaşıldı. arkadaşın parlaklık minimum benimki max. muş. şimdi onunkini düzeltince fark bariz ortaya çıktı. bu telefon 64k imiş. benim ekrandaki kirazlar çürük kira gibi duruyo. valla soğudum telefondan bir anda

bu arada ben pek anlamıyorum bu ekran işlerinden ama

Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlügü 176 x 220 Piksel
Ekran Renk Çözünürlügü 256K Renk

diye geçiyo internette ama sen 64k diyosun o nasıl oluo ?? bide 256k ile 64k nın arasındaki fark nedir ?? açıklarsan sevinirim..

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 12:09:50)

e390 orta sınıfta iyi bir telefon ekranıda sorun edilecek kadar kötü falan değil bence...

serter78 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 13:42:48)

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar,
Samsung e390 almayı düşünen birisi olarak merak ettiğim bir kaç şey var. Yardımcı olursanız sevinirim.

-Şu an kullanan arkadaşlar acaba kamerasıyla çektikleri resimleri gönderebilirler mi?
-Ayrıca TuĞraNz arkadaşım şarjının 3-4 gün gidebileceğini söylenmişsin.Şu an ne kadar gidiyor?
-Bir telefon mağazasında telefonu inceleme şansım oldu. Telefonla mesaj yazarken alt sırada bulunan 7,8 ve 9 nolu tuşlara basmakta güçlük çektim.
-Mesaj yazarken böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
-Bu arada incelediğim kadarıyla ekran görüntüsü güzel ve bana göre tatmin edici.

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 14:15:51)

şarjı 3 gün rahat gidiyor, ayrıca mesaj yazarken bir problem göremedim...

serter78 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 14:29:25)

TuĞraNz arkadaşım acaba e390 ile çektiğin resimlerden gönderebilir misin? Almayı düşünen başka arkadaşlarda bir fikir sahibi olur.

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 14:34:22)

fazla foto çekmiyorum bu tip tellerle aslında ama eklemeye çalışacağım şu kadarını söyleyeyim bildiğimiz 1.3 kalitesi ortalama foto çekiyor yeterli seviyede sayılır ancak çok iyide denemez, smsungun 1.3 foto çeken tellerinin içinde en iyisi d500 ve e730 du...

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 17:38:22)

arkadaşlar sonunda telefonu aldım .. inceledim mükkemmel bi telefon herkese tavsiyem ;) eğer sorunuz olursa TuĞraNz'dan sonra bana sorabilrsiniz ..

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 18:19:08)

quote:

Orjinalden alıntı: berk10

arkadaşlar sonunda telefonu aldım .. inceledim mükkemmel bi telefon herkese tavsiyem ;) eğer sorunuz olursa TuĞraNz'dan sonra bana sorabilrsiniz ..

sen yeter ki soru iste[:)]
oncelikle hayırlı olsun,gule gule kullan.
benımde senden ricam cektiin fotolardan buraya eklemen olacak....

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (4 Şubat 2007; 21:59:07)

quote:

quote:

öncelikle teşekkür ederim :) yakında inş bi bluetooth aleti alınca çektiim fotoları yükliycem ..

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (5 Şubat 2007; 2:08:11)

quote:

quote:

quote:

öncelikle teşekkür ederim :) yakında inş bi bluetooth aleti alınca çektiim fotoları yükliycem ..

sabirsilikla bekliorum ozman[:)]

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (5 Şubat 2007; 11:31:04)

kapalı havada çekilen foto örneği
[image]http://img103.imageshack.us/img103/9039/fotoraf0008kv0.jpg[/image]

JeT_PiLoT -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (5 Şubat 2007; 13:18:06)

başka fotoğraflar var mı acaba?

bide bu şu an ereyon da 466 ytl sony ericson k750i de o fiyatlara ama bakınca k750i özellik olarak daha iyi bu telefon sadece şık olduğundan mı bu fiyata?

huseyinkarabal -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (5 Şubat 2007; 20:01:32)

quote:

quote:

paradox1453,

bu arada ben pek anlamıyorum bu ekran işlerinden ama

Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlügü 176 x 220 Piksel
Ekran Renk Çözünürlügü 256K Renk

diye geçiyo internette ama sen 64k diyosun o nasıl oluo ?? bide 256k ile 64k nın arasındaki fark nedir ?? açıklarsan sevinirim..

arkadaşlar telefon 65 k ama çözünürlüğü 176x220 olduğu için fena sayılmaz

serter78 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (6 Şubat 2007; 22:46:53)

Merhabalar,
e390 alıp kullanan arkadaşlardan detaylı bir inceleme alabilir miyiz? Benim gibi bu modeli almayı düşünenler için bir fikir vermiş olacağınızı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 0:23:23)

aslında şöyle yapsak aklınatakılanları merak ettiklerini sor bizde yardımcı olalım.

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 12:02:29)

quote:

Orjinalden alıntı: serter78

Merhabalar,
e390 alıp kullanan arkadaşlardan detaylı bir inceleme alabilir miyiz? Benim gibi bu modeli almayı düşünenler için bir fikir vermiş olacağınızı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

bnce mükkemmel bi telefon .. alalı 1 hafta mı ne oldu hiç bi hatasını göremedm yada kötü bi özelliğini.. bnce almayı düşünüyosan fazla düşünme direk al :D

gencebayhacker -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 12:29:07)

beyler bende bugün sipariş vercem ama bunda kulaklık yok ama kulaklık takabiliyormuyuz lütfen alan arkadaşlar cevap yazsın ona göre sipariş vercem

berk10 -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 12:46:57)

quote:

Orjinalden alıntı: gencebayhacker

beyler bende bugün sipariş vercem ama bunda kulaklık yok ama kulaklık takabiliyormuyuz lütfen alan arkadaşlar cevap yazsın ona göre sipariş vercem

yanında kulaklık vermiyolar.. ben almaya gittiğimde ayriyetten alayım dedim ama yeni olduğu için daha gelmedi dedi..

durmus_aral -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 13:20:40)

arkadaşlar merhaba,
e390 alan arkadaşların yorumlarını izlemeye çalışıyorum.
acaba kullanım süresi konusunda bilgi verebilirler mi?
kullanım özelliklerinde 3 saat konuşma/200 saat bekleme süresi
yazıyor. bu ise diğer telefonlardaki, bekleme/konuşma süresine göre
az. bunun yanında yüklenen mp3'lerin sesinin az çıktığı doğru mu?

rock_forever -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 13:20:58)

Ben de telefonu daha dün aldım.Gerçekten çok güzel bi telefon.Fakat hafıza kartını taktığımda algılamıyor,bunun nedeni ne olabilir acaba.Bilen bi arkadaş varsa lütfen paylaşsın.

TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 15:15:52)

quote:

Orjinalden alıntı: gencebayhacker

kulaklık takılmazmı ya tabiki takılıyor ancak kutıdan çıkmıyor ayrıca alacaksın
ayrıca batarya 3-4 gün gidiyor, mp3 sesi çok yüksek değil ancak düşükte değil ve kulaklık ve dış seste oldukça kaliteli bir sesi var...

gyrmann -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (7 Şubat 2007; 19:04:29)

quote:

Orjinalden alıntı: rock_forever

Ben de telefonu daha dün aldım.Gerçekten çok güzel bi telefon.Fakat hafıza kartını taktığımda algılamıyor,bunun nedeni ne olabilir acaba.Bilen bi arkadaş varsa lütfen paylaşsın.

gecen gun cihazi incelemek icin gittim bir telpa bayisinde ogrendim bende.
bir serii de kart sorunu varmis.hatta o gun alsaydım kartınızı 1 hafta sonra vericez maalesef,cunku kutudan cikanlar problem li yenileri gelecek denmişti bana da.
sanırım aynı sorun.aldiiniz yere goturup deişimini istemelisiniz

Dreamboy -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (10 Şubat 2007; 9:01:38)

bende dün akşam eşime aldım bu telefondan incelediğim kadarıyla çok hoş olmuş[:(]

texmo -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (12 Şubat 2007; 16:22:59)

telefonu bugun elime aldım.acaip sık ve kaliteli telefon,gercekten karizmatik,nokia 6233 almaya gitmişken bunu gorunce karar degiştirdim,herhlade bunu alacam sırf kasası için,

AlCaDrAs -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (12 Şubat 2007; 16:29:02)

2 gün önce E39O değil de 370 aldım. Zaten kasa aynı, ufak tefek farkları var. Ama kutu içinden data kablosu ve cd çıkmadı.

texmo -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (12 Şubat 2007; 17:40:12)

e370 100 ytl daha ucuz ama,bunun kasası hem ince hem daha sık gercekten

Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.96875