|
TuRaN.z -> Cevap: (Satışta) SAMSUNG E390 (Renk ve Dizayn!!!) (30 Ocak 2007; 12:45:43)
|
quote:
Orjinalden alıntı: bluENight hocam öncelikle hayırlı olsun. babamda d520 var sanırım bu telide kullandın ama yanılıyorda olabilirim. d520 ile karşılaştırabilirmisin. Özellikle zil sesi d520de düşüktü. Birde büyük resimleri açamıyordu aynı problem e390da varmı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti telin görüntüsü. sağol dostum, d520 de kullandım mukayese edersek bunun dış seside öğle çok yüksek değil, ancak bana göre yeterli ayrıca bunda titreşim+melodi birlikte olabiliyor, bu bir artı d520 den malzeme kalitesi daha iyi, siyah renk çok hoş bence,kızak sağlam bir problem yok oldukça kullanışlı, tuş takımı ve yön tuşları sert değil kullanımı kolay ve iyi, ekranı 176*220 ve iyi, menüsü d900 e900 gibi yeni modellerle hemen hemen aynı dış ses çok yüksek olmamasına rağmen birçok samsungtan daha kaliteli geldi bana özellikle mp3 çalarda, ayrıca mp3 çaların eko ayarları falan yok ancak kulaklık ses kalitesi bana göre biraz daha iyi , kulaklık ses kalitesini oldukça beğendiğimi söyleyebilirim, yada şöyle söyleyim beklediğimden çok daha iyi, görüşme ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek, ses netliği,fısıltı modu(ne işe yaradığını şu an bilmiyorum), görüşme kaydı gibi özellikleri var. kamerası bildiğin gibi 1.3 mp oldukça yeterli, video 176*144 ve mp4 formatında büyük resim açamıyor demişsin onu pek anlamadım, ancak fotolar tam ekran oluyor, ve tele yüklenen resimlerde bir sorun yaşamadım ben. durdu arkadaşım teşekkürler, telpa garantili olarak bir mağazadan aldım hafıza kartı ile birlikte, şarjı 3-4 gün arasında gidebileceğini söyleyebilirim, yine merak edilen bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar, fiyatı ve yeterli özellikleri ile ve küçük kibar şık olması ile tavsiye edebileceğim bir tel diyebilirim ayrıca bir problemli yönünü görürsem yazarım, fiyat 450-500 aralığında olur herhalde 450-460 a bulunabileceğini tahmin ediyorum... berk10 bluetooth var ve hızlı, toplu gönderim özelliği var bluetooth çok kullanışlı mp3 bahsettiğim gibi var ve ses kaliteside iyi, görünüşü bence güzel,ayrıca burdaki fotolarından biraz daha farklı keskin köşeli hatları ayrı bir hava vermiş tele, öyle gıcık edecek bir özelliği yok ben en çok kızaklı tellerde kızağa gıcık olurum ya çok gevşek olur ya çok sert bu ikisinin ortası ve baya sağlam. kamerası ve videosu yukarda bahsettiğim gibi, hemen bozulma konusuna gelince, biraz araştırdım demişssin nerden araştırdğını merak ettim samimi olarak, kullanıcı yorumumu yoksa genelde kızaklı teller hakkında bir fikir mi, ben samsung tellerde kolay kolay bozulma sorunu yaşamadım zaten genelde en önemli özelliklerinden biridir samsungun sağlamlık ha arada bozulanlarıda vardır ama birçok markadan bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum, bu telde öğle kolay bozulacak bir havası yok, ama 100 tel satılır biri bozuk olur,oda sana gelir mesela, bir yerdede sanş isi biraz tel konusu... burdada satışa çıkmış, http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16048&productid=telcepsame390
|
|
|
|