Şimdi Ara

Mophie'den Galaxy Note5 için bataryalı kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mophie'den Galaxy Note5 için bataryalı kılıf


     

    Günümüzde akıllı telefonlarını yoğun bir şekilde kullananlar için taşınabilir şarj istasyonu kaçınılmaz bir hale geldi. Sürekli yanında bir istasyon taşımak istemeyenler için ise şarjlı kılıflar bulunuyor. Mophie'nin yeni klavyeli kılıfı Galaxy Note 5 sahiplerine hitap ediyor. 




    Mophie'nin Galaxy Note 5 akıllı telefonu için hazırladığı bataryalı kılıf 2500mAh gücünde. Galaxy Note 5'in 3000 miliamperlik bataryası farklı testlerde 9 saate kadar kullanım ömrü sunabiliyordu. Mophie kılıfın 13 saate kadar ekstra kullanım süresi kazandırdığını belirtiyor. Yani kılıf ile birlikte kullanıcılar 21-22 saate kadar ortalama kullanım süresine kavuşmuş olacak. 




    Bataryalı kılıflar bilindiği üzere cihaza biraz daha kalınlık kazandırıyor. Galaxy Note 5 modelinin metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı da kılıfla birlikte kayboluyor. Daha uzun kullanım süreleri için fedakarlık yapmaya hazır olan kullanıcılar 110 Avro karşılığında Mophie'nin yeni kılıfına sahip olabiliyor.  

     

     







  • Ne zaman satisa cikicak acaba

  • 2500/mah icin bence cok kaba yapmış

  • ilerde note 5 düşünüyorum , okuduğum yorumlara dayanarak bu cihazın bataryası zayıf diyolar eğer cihazı satın alırsam bu kılıfı da alabilirim.
  • Note 5 3000 mah 9 saat kullanım ömrü yazılmış.
    Kılıf 2500 mah ekstradan 13 saat kullanım ömrü katıyor denmiş. Benim matematiğimde mi hata var yoksa başka bir şeyler mi var biri açıklarsa sevinirim.

  • ben 9 saat kullanım ömrü nedir onu da anlamadım. şarjdan alıyorum 20 saati geçiyor tekrar şarja koyana kadar benim kullanımımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 16 Ekim 2015; 23:35:37 >
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    zayıf derken neye göre zayıf? eski telefonumun rahat 2 katı gidiyor şarjı. aynı işlemci ekran ve diğer donanım özelliklerine sahip ve şarjı daha iyi giden telefon var mı bilemiyorum.
  • telefonun tasarım olarak belesını okuyor. telefondan eser kalmıyor. o kadar para verip telefonu mahvedeceğime power bank alırım. hem 4/1 fiyatına hem telefonun güzelliğini bozmam hem daha güçlü bir kaynak almış olurum

  • Sanırsam ekran süresini kastediyorlar 9 saat diye. Fakat yinede o kılıfın 2500 mah ile 3000 mah orijinal pilden çok ekran süresi vermesi çok mantıksız geldi
  • böyle şeylerle bizi uğraştıracaklarına yapın abi büyük kapasiteli piller bizde uğraşmayalım
  • kendi sitelerinde ayrıntısı var. konuşma süresi: 28 saatten 41 saate, internet kullanımı 10 saatten 18 saate, video süresi 13 saatten 22 saate çıkıyormuş.
    http://www.mophie.com/shop/samsung-devices/juice-pack-note-5

    99,95 dolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 17 Ekim 2015; 15:37:29 >
  • Bence bu tarz kılıflar çok gereksiz. Neden derseniz hem telefonu kalınlaştırıp tasarımını tamamen bozuyor, hem de telefonu sürekli şarj halinde tuttuğu için bataryayı eskiterek ömrünü çabuk bitiriyor.
    Sürekli şarj oluyor ve siz bir yandan bataryayı tüketiyorsunuz, telefonu 7/24 sürekli şarjda tutmakla aynı şey. Bence bunun yerine gidin 10400mAh bir harici batarya alıp ayrıyetten taşıyın,
    hem telefonunuzu kalınlaştırmayın hem de çıkarılamayan bataryanızı öldürmeyin. Üstelik çok daha ucuz.
  • Bence Bunun yerinehttp://www.rockturkiye.com/Ninja-Serisi,PR-10.html bunun gibi tasarımlı kılıflar yapılsa ve bir power bank ile halledilir ben çift batarya tasıyorum artık bataryalar gönülü olduğundan böyle çözümler aramaya başlamak lazımmm

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    zayıf derken neye göre zayıf? eski telefonumun rahat 2 katı gidiyor şarjı. aynı işlemci ekran ve diğer donanım özelliklerine sahip ve şarjı daha iyi giden telefon var mı bilemiyorum.

    note 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.