Şimdi Ara

iFixit, 4K ekranlı 21.5-inç iMac'i es geçmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • iFixit, 4K ekranlı 21.5-inç iMac'i es geçmedi 

     

    iFixit, Apple'ın tüm detaylarına burada yer verdiğimiz yeni 4K ekranlı 21.5-inç iMac modelinin de masaya yatırdı.

     

    Uzun zaman sonra Full HD ekrandan kurtularak 4K çözünürlük seviyesine çıkan iMac ailesi, bu ekranı taşıyan ilk modelin içini açma sürecinde 10 üzerinden 1 puan aldı ve tamirinin neredeyse imkansız olduğu cihazlar arasında yerleşti. Olumlu hiçbir yorum almayan 4K ekranlı 21.5-inç iMac, olumsuz olaraksa RAM'in anakarta sabitlenmesiyle değiştirilemiyor olmasıFusion Drive bağlantılarının anakart üzerinde yer almamasıyla kişisel depolama çözümlerinin yapılamayacak olması, işlemcinin değiştirilemiyor olması ve son olarak cam ile LCD ekranın birbirine yapıştırılmasıyla değişim maliyetinin çok yüksek olması yorumlarını aldı.

     

    iFixit'in 4K ekranlı yeni 21.5-inç iMac hakkında hazırladığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. İçini açma süreci de aşağıda yer alıyor.

     

    iFixit, 4K ekranlı 21.5-inç iMac'i es geçmedi 


    iMac Intel 21.5" EMC 2889 Teardown








  • fiyatı mantık dışı olmasa alınabilir bi üründü.. maalesef apple dan sogudum, bu kadarda gaddarca fiyat yükseltilmez.
  • Türkiye için fiyatlar gerçekten acımasız bir hal aldı. Doviz kuru ile Apple'ın klasik fiyatları kombo yapınca iyice erişilemez fiyatlara çıktılar. Eskiden yine pahalıydı ama sundukları ile alınması mantıklı olabiliyordu yine Türkiye'de.

    iFixit'in puanlamasından bu skorların alınması da çok mantıklı. Sunulan sistem tamir için zorluklar getirse de başka yerlerden avantajlar sağlıyor. İnsanlar daha ince cihaz göründe "oleeey" diyor ama tamiri zor deyince "booooo" yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.