Şimdi Ara

samsung j5500w bağlantı hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Samsung j5500w sinema sistemi aldım ve merakimdan dolayi kurulumunu kendim yaptım. Tv hdmi cikisi uzerinden digiturke bağlı. J5500w de bir tane hdmi çıkışı mevcut. J5500w hdmi üzerinden tv bağlantısı yaptım. Hdmi 1.4 değil ama. J5500w dan bir tanede optik kabloyla digiturke bağladım. Ses alıyorum ama 5.1 değil, yanlış bi şeymi yaptım, bir yerde hatami yapıyorum. Doğru kurulum hakkında bilgi verirmisiniz lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu arada arka kolonlar dan ses gelmiyor değil, ses geliyor ama stereo sesi tüm Hoparlörlere dağıtılmış olarak geliyor. Nispeten arka speakerlardan daha az ses geliyor. 5.1 değil yani. Bu arada ses kaynağım digiturk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanca10

    Bu arada arka kolonlar dan ses gelmiyor değil, ses geliyor ama stereo sesi tüm Hoparlörlere dağıtılmış olarak geliyor. Nispeten arka speakerlardan daha az ses geliyor. 5.1 değil yani. Bu arada ses kaynağım digiturk.

    Bende j4550 modelini aldım servis kurulumu yaptı dts filmlerde cinema modunda bütün kolonlardan ses gayet güzel geliyor ama 2 kanallı ac3 gibi seslerde arka 2 kolondan çok az ses geliyor öteki seçenekleri denemedim (game,music,user eq, loud, night vs) bunun dışında kaliteli ses formatlarını çok net çalıyor ses pürüzsüz bluray olarak fury ve ip man filmlerine 5 dk test için baktım bütün kanallardan ses geliyor ve bluetooth fonksiyonu çok kullanışlı birde audio return channel i tvnin ve ses sisteminin desteklemesine rağmen ses alamadım digital optik kullandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, cihazın sanal surround desteği zayıf, ama kaynak dts surround destekli olursa güzel ses veriyor. Benim şu an üstünde durduğum konu, hangi uydu platformunda 5.1 surround ses desteği alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablo 1.4 olmasi gerekiyor ARC icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.