Şimdi Ara

MGS V: The Phantom Pain Çıkış Gününde Yeni Avengers Filminin Gelirini İkiye Katladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Bu senenin en önemli çıkışları arasında yerini alan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'den şimdiye kadar bir satış raporu alamadık. Ancak yine de Adobe Digital Index'in raporuna göre Kojima'nın serideki son projesi oldukça önemli bir başarıya imza attı.

Gelen raporlara göre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain çıkış gününde tüm dünya çapında 179 milyon dolarlık gelir elde etti. Kıyaslamak gerekirse Avengers: Age of Ultron bu sene vizyona girdiği gün 84 milyon dolar gelir elde etmişti. Üstelik Metal Gear Solid V'in yapım masrafları 80 milyon dolar, Age of Ultron'un masrafları ise 250 milyon dolar civarında.

Her ne kadar Metal Gear Solid Hollywood'daki projeleri ikiye katlasa da oyun dünyasında bu alanda rekor ilk gün 800 milyon dolardan fazla getiri sunan GTA V'e ait.

• Bir indirime girsin daha da çok para kazanırlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • metal gear her açıdan çok detaylı bir oyun hakediyor ama o chapter 2 daha güzel olabilirdi.
  • Türkiye de hâlâ oyunları ciddiye almaz ve oyun sektörü ne yatırım yapmıyor
  • gta ya bak be $-$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta nasıl bir para kazanıyor öyle adamlar film yapmayı bıraksın oyun yapsın bence

• GTA nin rekoru kiran oyun olamaz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uncy

GTA nin rekoru kiran oyun olamaz

Biliyom bu lafımdan dolayı tepki görebilirim ama HL3 "çıkarsa" GTA yı sollar :D

• Gta 5'in rekorunu ancak başka bir rockstar oyunu geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 15 Ekim 2015; 18:48:48 >
  • hl 3 kırabilir

• for big boss
  • Zaman ve bütçe sıkıntıları olmasaydı kojima bu oyunu kült film seviyesine çekecekti ama olmadı

• Oyunlar oyunluktan çıktı insanlar hala oyun diyince mario falan sanıyor bu tarz yapımlara oyun demek hakaret bence yeni bi isim bulunmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayvanGenli

quote:

Orjinalden alıntı: Uncy

GTA nin rekoru kiran oyun olamaz

Biliyom bu lafımdan dolayı tepki görebilirim ama HL3 "çıkarsa" GTA yı sollar :D

sollayamaz çünkü fpsler herkese hitap etmiyor bana mesela
    ama read dead in yeni oyunu ne yapar bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 15 Ekim 2015; 22:39:15 >
  • gta ile kıyaslamak çok saçma olur tabi kulvarları farklı open world diye ikisini bir tutamayız. ikisinin yeride bende ayrıdır. ama şöyle bir gerçek var ki ne kadar kaliteli bir yapım olsada gta yı geçebilecek noktaya gelemez. gtanın rekorunu gta 6 dan başka bir oyun kıramaz diye düşünüyorum bilmiyorum ama 2. sıradaki rekor tahmini 200 milyonu bile geçmiyordur ilk gün satışı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: speederly

gta ile kıyaslamak çok saçma olur tabi kulvarları farklı open world diye ikisini bir tutamayız. ikisinin yeride bende ayrıdır. ama şöyle bir gerçek var ki ne kadar kaliteli bir yapım olsada gta yı geçebilecek noktaya gelemez. gtanın rekorunu gta 6 dan başka bir oyun kıramaz diye düşünüyorum bilmiyorum ama 2. sıradaki rekor tahmini 200 milyonu bile geçmiyordur ilk gün satışı olarak.

2. Sırada rekor ilk günde 500 milyon dolarla cod ghosts diye biliyorum.

• gta tüm oyunculara hitap eder ne tür oyun sevdiğin hatta çok fazla oyun sevip sevmediğin etkilemez gene de duymuşsundur denemişsindir oynayabilirsin mgs daha belirli bir kitleye hitap ediyor keza atıyorum souls serisini de herkes sevmez oynayamaz o yüzden gta ile karşılaştırmak doğru değil

• quote:

Orijinalden alıntı: furkankobek

gta tüm oyunculara hitap eder ne tür oyun sevdiğin hatta çok fazla oyun sevip sevmediğin etkilemez gene de duymuşsundur denemişsindir oynayabilirsin mgs daha belirli bir kitleye hitap ediyor keza atıyorum souls serisini de herkes sevmez oynayamaz o yüzden gta ile karşılaştırmak doğru değil

kesinlikle gta da tüm oyun çeşitlerini tatma imkânı var araba yarışı silahlı çatışma yüzme spor uçak helikopter ne arasan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA daha bilinir bir marka olduğu için normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.