Şimdi Ara

Canon, yeni üç boyutlu yazıcı konseptini sergiledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Canon, yeni üç boyutlu yazıcı konseptini sergiledi 

     

    Kullanıcıların daha çok görüntüleme sektörüne yönelik çözümleriye tanıdığı firmalardan Canon, Paris merkezli Expo şovu kapsamında yeni geliştirdiği üç boyutlu yazıcı konseptini tanıttı.

     

    Üç boyutlu baskı sistemlerine yabancı olmayan ve 3D Systems gibi konusunun lideri firmalarla bazı çalışmaları bulunan Canon, tamamen kendi bünyelerinde geliştirdikleri yeni üç boyutlu yazıcısıyla sektörde sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor. İlk görüntüler ve bilgiler kadarıyla endüstriyel amaçlı hazırlanan yazıcı, baskılarını reçine temelli gerçekleştiriyor ve bu da modellenen objelere yüksek mukavemet sağlıyor. 

     

    Kendi üç boyutlu yazıcıları ile hem prototip hem de nihani sürüm baskılarının gerçekleştirilebileceğini belirten Canon, şirketlerin bu yazıcı sayesinde zaman ve maliyet açısından ciddi avantajlar kazanabileceğini ve yazıcının ihtiyaca bağlı olarak ABS gibi diğer baskı malzemelerini de aktif olarak kullanabildiğini sözlerine ekliyor.

     

    Canon'un pazara sunulma tarihi hakkında bilgi vermediği üç boyutlu yazıcı konsepti hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     








  • bunun kartuşu pahalı olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.