BENİM BAYRAMDAN SONRA PTESİ DEDİĞİMİ ERHAN ABİ ANLIYO SEN YORMA O GÜZEL PARMAKLARINI BİLMİŞLİK YAPACAM DİE
OLM KONUNUN AÇILDIĞI TARİHE BAKSANA LAM.
ya koçum sen bırak konunun açıldığı tarihi yaa ben onu tanıyom lam adamla birşey konuşmuştuk onu yazdım o anlar beni bakınca sen ne yoruluyon
ehhehehe olm 2 yıl geçmiş aradan o topic in :) o zamanlar şu anki işlemciyi oc yapıyorduk. şimdi yapmıyoz tabi. en geç salı hallederiz işi herhalde. işelmcin belkide gün içinde bulunur belli olmaz. belkide istanbuldan getirtiriz.
ana siz taktınız topic tarihine ben seni hazır yakalamışken bişi soram dedim:)
fazla nostalji cildi bozar.
muhabbet harbi makaraymış
Vay be, 7 senesi dolmuş bir mesaj, konu artık ne ise, Sitenin ilk üyeleri, kaçı sağdır kimbilsin Ziyaretçiler de yorum yazabiliyormuş demek ki zamanında. Ne garip yahu. Yıl 2001, ben internet nedir bilmezdim Fifa ve commandos oynuyordum o sıra. p2 400 64ram, 3dfx banshee
düşünsenize belki 7 yıl sonra q6700 bu durumda olacak :D
Hobaaaaaaaaaaaa.
Hortlak gördüm
Vay be. Birden Celeron300A (FSB: 66mhz) Slot-1 işlemcimi FSB: 100 ayarda tam 450mhz hızda çalıştırdığım aklıma geldi. Hem de kendi orjinal soğutucusuyla. Asus BX anakartla (sanırım modeli P2B idi) ne kadar da güzel bir ikili oluyorlardı.
O günlerde üzerini hiç zorlamamıştım. Herhalde zorlasam ve özel bir soğutucu taksam o işlemci bile 120-130 FSB görebilirdi bilemiyorum.
Bende P2B+P2-450+CEL.300A Clocklamıştım softfsb ile ne zamanlardı beeee
Bu konu fazla dayanmaz indirirler aşağı :)
Yeni rekor denemesi olmuş sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow
Bu konu fazla dayanmaz indirirler aşağı :)
bizde uplarız
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Yeni rekor denemesi olmuş sanırım.
Bundan aşağısı yoktur heralde.
Ne olmuş burda yaw ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme