Şimdi Ara

Turbo Racing Kids Run

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turbo Racing Çocuk Run çocuklar için bir 3D yarış ve çalıştırmak oyunu! Yakında bu ay Google Store'a gelecek! Bu, tamamen bu sevimli yarış oyunu çeşitli sevimli şeker araçlar, yarış arabaları ve çok tatlı yarış senaryosu gerçek bir çocuk oyun keyfine varacaksınız var! İlk oyunun bazı özellikleri görelim.
     Turbo Racing Kids Run


    No.1 Yarışı & Çalıştır
       Birincisi, bu bir yarış oyunu! Sen gücünü artırmak için farklı otomobil seçebilirsiniz benzersiz bir Hovercraft veya UFO gemisi tüm yol engelleri yenilmez olacağını söylüyorlar.
       Eğer sonsuz bir çalışma oyunu gibi arabanızı kontrol etmek için yukarı / aşağı / sola / sağa yukarı kaydırın kullanın çünkü o zaman, bir Run oyunu olduğunu. Yarış yolda güçlendiriciler pick up unutmayın, bu seviyeleri geçmek ve yarışı kazanmak için size yardımcı olacaktır.
       Birçok renkli güçlendiriciler, Altın, yıldız, ve komik canavarlar, şekerler, arabalar ve rakipleri siz yarış sırasında buluşacak! Rakipleri yendi ve oyunu kazanmak için hedeftir!
     Turbo Racing Kids Run

    No.2 Rolleri ve Evcil
        Oyunda seçtiğiniz için 6 özellikleri her farklı karakter vardır, sen Lily, ya Lucy, ya da Jason, seçiminizi aşk olabilir.
         Evet, evcil bu oyunda özeldir! Evcil eşsiz becerilere sahip, bu seviyeleri geçmek ve oyunu kazanmak yardımcı olacaktır! Onlar arena ve hafta turnuvada gerçekten yararlı! Sizinle yarış bir hayvan almak için deneyin!
     Turbo Racing Kids Run

    No.3 Arena ve turnuva
         Bu gerçekten heyecan verici! Nasıl rekabet olmadan bir oyun olabilir? Evet, turnuvaya katılmak ve ödül kazanmak! Ve arkadaşlarınızla yarış onlara müthiş bir yarış yeteneklerinizi göstermek! Puanları göndermek ve afiş üzerinde rütbe görmek için unutmayın!
    Rakipleri ve tam misyonları ile No.4 Yarışı
        Her maçtan önce, sizin düzey görevleri göreceksiniz! Üç yıldızlı görevleri tamamlamak için. Alacağınız fazla yıldız, daha fazla ödül alacaksınız. Bazı düzeyleri düzeyleri yarışıyor, oyunu kazanmak için sınırlı dakika içinde rakiplerini üzerinde almak gerekir. Zor doğru? Evet, senin araba yükseltme ve pet becerilerini geliştirmek için çok önemlidir.
     Turbo Racing Kids Run

    Yabancı işgaline karşı No.5 Kule Savunma savaşı
        Bu Turbo yarış Çocuk Run ilginç bir parçasıdır. Harita uzayda olduğunu görebilirsiniz, bu yüzden bu kadar çok yabancı yaratıklar görmek yaygındır. Kule savunma savaşında, sadece çekim silah yabancılar yok etmek sola / sağa doğru kaydırın!
       Sen dev uzay BOSS buluşacak. Bu korkmayın, size doğru canavarlar şeker atmak, silahını alıp onu yok!
     Turbo Racing Kids Run


       Oyun için çok fazla inceleme öncesi yayınlayın. Bu gerçekten çocuklar, ırk ve çalışma, evcil hayvan ve patronlar, çok eğlenceli bir oyundur. Bizi takip ve çocuklar ile bu oyunu oynamak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethanleung -- 14 Ekim 2015; 10:48:29 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.