Şimdi Ara

Twitter'da işten çıkarmalar gündemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'da işten çıkarmalar gündemde


     

    Sosyal ağlar internetin en çok kullanıcı toplayan platformları konumunda olsa da reklam geliri anlamında tam zıddı bir durum söz konusu. Sadece içeriğe odaklanan bu platformlar reklamları da kullanıcıyı rahatsız etmeden vermek zorunda. Durum böyle olunca büyük reklam gelirleri elde edilemiyor. 




    Sosyal medyanın odağına yerleşen ve adeta bir haber kaynağı olarak çalışmaya başlayan Twitter, geçtiğimiz günlerde kurucusu Jack Dorsey'in tekrar şirketin başına dönmesiyle gündeme oturmuştu ancak Dorsey eli boş gelmiyor.




    Gelen bilgilere göre Dorsey bu hafta belirli sayıda çalışanı işten çıkarmayı planlıyor. Son iki yılda çalışan kadrosunun iki katına çıkmasına rağmen platformun büyümesinin yüzde 50'nin altında kalması yeniden yapılanmayı başlatan adım oldu. Yapılan yatırımların büyüme ve gelir elde etme anlamında karşılığını bulamaması şirket içerisinde de sorgulama yapılmasına sebep oluyor.




    Dorsey işten çıkarmalarla sonuca odaklanan çekirdek bir mühendis kadrosu oluşturmak istiyor. Ayrıca işten çıkarmalar yanında firmanın San Fransisco'daki genel merkezinin genişletilmesi planı da iptal edildi. Kısa süre içerisinde başlayacak işten çıkarmalarda kaç çalışan listede henüz bilinmiyor.  

     

     







  • Tatilden dönmüş belli.

  • Büyümeyin kardeşim, illa büyümek zorunda mısınız ? Kaldı ki büyümüş ama yetmemiş diyor. Sanırsın insan değil robot karar alıyor. Sen kendine ulaşılması imkazsız sürekli yükselen hedefler koy, ondan sonra onlara ulşamak için adam al, tamamına ulaşamazsan da işten çıkar. Bu açgözlü kapitalist kafalar yüzünden iş hayatı çekilmez hale geldi. Bundan sonra dünya döndükçe Twitter da olacaktır nedir bunların derdi anlamıyorum ? Coca Cola'nın reklam yapması ile aynı saçmalık işte...

  • haşhaşilerin köstebek ibrahim okuyucu çıkartılır mı dersiniz? baya hesabı illegal şekilde yasaklamıştı.

    Twitter'da işten çıkarmalar gündemde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 14 Ekim 2015; 11:41:33 >
  • beter olsunlar teröristlerin ip'lerini vermeyen bir kuruluş böyle sitelere girmeyin illa gireceksenizde ad block kullanın
  • Vay anasını gözün doysun %50 büyüme de %40 büyü, insanların hayatlarıyla çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar herifler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.