Şimdi Ara

Yapımcı, Until Dawn'ın DLC'leri ve VR Sürümü Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bu senenin büyük beğeni toplayan oyunlarından Until Dawn için Supermassive Games'ten henüz bir DLC duyurusu gelmedi. Firmanın yapımcılarından Pete Samuels verdiği bir röportajla beraber hem oyunun DLC'leriyle, hem de sanal gerçeklik sürümüyle ilgili konuştu.
     
        Ana oyunun hikayesinin altında bazı gerçeklerin yattığını söyleyen Pete Samuels, "Bu tip eklentilerle beraber ana hikayeyi değiştirmek durumunda kalırsak bundan memnun olmayız. Oyunculardan sıkça yeni bir DLC ile bir karakterin sonunun mutlu bitmesine yönelik istekler alıyoruz. Böyle şeyleri gerçekleri hiçe sayarak yapamayız. DLC gelmeyecek diye bir şey demiyorum ama henüz nasıl bir DLC koyabileceğimizi kavrayamadık." açıklamalarını yaptı.
     
        Until Dawn'ı Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR'de görebileceğimizle ilgili de Pete Samuels olumsuz yanıt verdi. Samuels, "Yapım aşamasında da birçok kez PlayStation VR'e değinsek mi diye düşündük ama hayır, Until Dawn'ın sanal gerçeklik sürümünü çok acele bir ihtiyaç duyulmadığı sürece göremeyeceksiniz." sözünü söyledi.
     








  • Madencilere yada üzerinde deneyler yapılan insanların olduğu döneme odaklanan bir dlc gelebilir bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sacma olur zaten hikayeyi degistiren dlc gelirse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.