Şimdi Ara

TTNet’ten kurtulma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NOT: Yazı bana ait değildir. Uzun olduğu için tamamını paylaşamıyorum... Tamamı için:http://www.bilgingozel.com/teknoloji/ttnet-ten-kurtulma-rehberi.html

    "Türk Telekom 2014 finansal sonuçlarına göre şirket geçen yıl 13,6 milyar lira gelir elde etti. Bu gelirin 5 milyar lirası kar. Peki şirket 2005 yılında kaç liraya satılmıştı? 6,5 milyar liraya. Yani Suudi Oger bu parasını iki yıl geçmeden çıkarmış oldu. 2005 yılından bu yana 10 yıl geçti. Oger, bu 10 yılın 2 yılınında Türk Telekom hisselerini satın almak için harcadığı parayı çıkardı. Geriye kalan 8 yılda elde ettiği kar direk Suudilerin cebine kaldı. Evet, cebine kaldı. Her yıl ortalama 3 milyar lira bir kar derseniz 8 yılda 24 milyar lira bu ülkeden çıkıp gitti. Karşılığında Türk halkı ne aldı? Suudi zihiniyetinin dialup hızında fiber internet hizmetini. 8 yıldır TTNet kullanan bir kişi olarak bu yazımda TTNet’in kaplumbağa hızındaki internetinden nasıl kurtulabileceğinizi elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım."



  • Ttnet hala devletin elinde olsaydı daha mı hızlı internete girecektik sanki.. Ya da bugün beğenmediğimiz alt yapılar daha mı gelişmiş olacaktı. Ttnete kızana kadar süper online olsun, uydunet olsun henüz ülkede yaygınlaşmayan iss lere kızılmalı. Onlar yaygınlaşsa rekabet daha da artacak. Bkz operatör piyasası..

    Ttnet in ucuza satıldığına bende katılıyorum orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.